După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 noiembrie 2015

Vladimir Pustan – De murit, murim cu toții. Singuri sau în colectiv

Stalin zicea că moartea unui om e o tragedie. Când mor mai mulți e statistică. Cei mai mulți mor în cada de duș, nu în avioane. Mor și sfinții și haimanalele, bogații și boschetarii, geniile și analfabeții. E cea mai democratică experiență a omenirii. Sub cruci de marmură neagră și sub cruci de lemn se putrezește egal. Liberté, égalité, fraternité.
Pentru unii lacrimă, pentru unii prilej de harță, pentru alții satisfacție. ,,Dumnezeu e drept” au spus. Nu, Dumnezeu nu e drept. E bun. De era drept, nu mai erau postaci. Nici editorialul acesta. Dumnezeu nu doarme. Dacă ar dormi nu ar avea vise, ci coșmaruri. Noi suntem coșmarul Lui. Până la ora asta au murit la Colectiv 31 oameni. Probabil că numărul lor va crește. Se moare în cluburi pentru că acolo e înghesuială. Pe vremuri se murea și în biserică pentru că erau și ele pline. În 1930, la biserica din Costești, județul Argeș s-a aprins altarul iar ușa se deschidea spre interior. Au murit în Vinerea Mare 118 oameni din care cei mai mulți au fost copii. Dar ateii n-au profitat de situație ci au păstrat o tăcere necesară în acele clipe grele. În urmă cu ceva ani era să mor electrocutat în baptistier. Pastorul ce-a fost cu mine la slujbă a murit un an mai târziu în accident de mașină.
În urma unui accident în care au murit 19 oameni (toți romi) am avut cinci sicrie într-o curte. Mama, tata și trei copii. Atunci nu a fost doliu național nici măcar o oră. Erau țigani săraci. Se spune că sunt biserici multe și spitale puține. Eu zic că biserici sunt puține. Cluburi sunt multe, discoteci, baruri, case de tolerență. Biserici sunt puține și goale pentru că noi n-avem timp de ele. Noi dăm like pe internet și ne dăm cu părerea. Normal că dacă ar trebui ca unul din cei patru copii ai mei să moară acum aș prefera să moară în biserică, nu în bar, dar asta nu schimbă cu nimic nevoia de piele a celor internați din Colectiv.

La Ordinea Zilei: Strângerea roadelor în agricultură


Interviu 
cu inginerul agronom
Samson Popescu 
despre agricultura romaneasca 
si despre binecuvantarile 
pe care Dumnezeu le revarsa 
si peste cei buni, 
si peste cei rai.
Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

Conferință pentru femei la Biserica Râul Vieții București


Conferință pentru familii la Crystal Tower București


Rolulrile și responsabilitățile în căsnicie ne vor fi prezentate de Ionuț și Cristina Tănase, traineri Family Life cu experiență de 16 ani.

Ultima data de înscriere: 05 noiembrie 2015 - REZERVĂ CHIAR ACUM! 
LOCURI LIMITATE!

WOWBiz.ro: Clubul morţii a găzduit un ritual satanic în Săptămâna Patimilor! S-au dat foc la cruci întoarse şi s-a făcut baie în sânge de animal! A fost invocat Diavolul

In noptea tragediei si chiar si dupa aceea, au fost destui cei care s-au gasit sa-i judece pe tineri si sa-i numeasca “satanisti” sau “drogati”. Asta pentru ca se intalnisera in noaptea aceea la un concert de rock. Iar rockul este un curent usor de caracterizat in acest mod, pentru ca are unele forme de manifestare destul de violente.

Ceea ce s-a intamplat in club Colectiv cu 6 luni inainte de tragicul eveniment depaseste cu mult ceea ce se numeste arta. Pe scena clubului Colectiv s-au ars cruci cu capul in jos pe care erau infipte capete de tap iar oamenii care au fost in sala au fost stropiti cu sange de animal. 

S-a intamplat intr-o zi cand crestinii sarbatoreau Saptamana Patimilior, pe 7 aprilie, la concertul trupei suedeze de Black Metal, Watain. Membrii trupei sunt autoproclamati satanisti si se lauda ca in concertele lor se efectueaza ritualuri pagane in toata regula.

Continuarea pe www.wowbiz.ro

ACBPR & WRBPF – Zile de durere...

Dragi prieteni,

Azi e o zi de doliu national la care si noi suntem parte.

Acum trebuie sa plangem cu cei ce plang, sa suferim cu cei ce sufera si va veni vremea cand vom avea libertatea sa influentam politica prin votul nostru.

Transmitem condoleantele noastre tuturor cetatenilor romani si oricarei familii ce a suferit in dezastrul de vineri seara oriunde s-ar afla ei.

Suntem alaturi de minunata natiune romana in aceste zile de grea suferinta si dorim tuturor, o vindecare !Hai sa fim intelepti, astazi sa lasam totul in Mainile Lui Dumnezeu.Noi suntem chemati sa ne rugam pentru vindecare, pace si mangaierea tuturor, poporului si tarii noastre, Romania.

“Din vânturi Îți faci soli, și din flăcări de foc, slujitori.” Psalmii 104:4 VDCC

Astazi este o zi de durere pentru toti romanii si toti ceilalti oameni ce au de suferit de pe urma dezastrului de vineri seara, oriunde s-ar afla ei.

Halloween - The day we die: când îţi laşi copilul la joacă cu diavolul

  • Articol şters recent de pe site-ul Adevărul
"Mulţi spun că Halloween este doar un carnaval, dar, de fapt, nu e nimic inocent sau distractiv în această "sărbătoare". Ea este anticamera a ceva mult mai periculos. Participarea la Halloween este un fel de iniţiere în activităţile oculte." (Părintele Aldo Buonaluto)
Promovarea demonismului şi a pervertirii morale în şcoala românească, prin intermediul falsei sărbători Halloween - străină nu numai de tradiţiile româneşti, dar şi de normalitatea vieţii cotidiene - îmbracă în acest an haina "corectitudinii politice", într-o încercare pe cât de penibilă, pe atât de isteric exprimată de a apăra aberaţia Halloween în numele multiculturalismului, educaţiei europene (!) şi libertăţii de opţiune a elevilor şi părinţilor (!!).
Nu-mi propun să recapitulez aici istoria şi originile păgâne ale acestei "sărăbători" ori cum a reuşit să pervertească o Sărbătoare a Tuturor Sfinţilor din spaţiul creştinismului catolic. Orice om cu bun simţ şi obiectivitate în analiză va ajunge la concluzii aproape identice: Halloween nu are nimic creştin şi nimic folositor pentru copiii noştri! Halloween este o sărbătoare demonică şi oportunitate importantă pentru marii comercianţi (supermarket-uri, reţele de fast-food, producători de băuturi, de haine, de dulciuri sau jucării etc.) să-şi vândă marfa "personalizată" după profilul sărbătorii.
Caracteristica "sărbătorii" Halloween din acest an este aceea că activiştii "corectitudinii politice" de pe plaiurile mioritice au "revalorizat-o". Dacă te împotriveşti solicitării doamnei educatoare sau doamnei învăţătoare să-ţi îmbraci copilul în cadavru umblător, în nemort, în vampir, în fantomă sau militant Ku-Klux-Klan, în ceva "cât mai nostim, dar şi cât mai înfricoşător", altfel spus, dacă refuzi să-ţi trimiţi copilul la joacă cu diavolul, implicit ai devenit un duşman al multiculturalismului, un retrograd, un habotnic, un "ăla" care nu înţelege modernismul şi faptul că "am intrat în Europa".
Activiştii "corectitudinii politice" - care încă se resimt după marele şi deplorabilul eşec al tentativei de interzicere a orei de religie în şcoala românească - apără cu o voioşie destul de forţată, pe alocuri cu gesturi crispate şi ieşiri nervoase - "sărbătoarea" Halloween, transferând chestiunea în spaţiul drepturilor şi obligaţiilor cetăţeneşti, ba chiar în cel al reglementărilor constituţionale.
De ce să nu permitem organizarea de serbări Halloween 
în grădiniţele şi şcolile publice? Există vreo lege care ne interzice?

Fotbalist sancționat pentru afirmarea credinței


B1 TV: "La Colectiv, Halloween-ul și-a secerat roadele". Mesaj halucinant al unui critic de film: Orgiile morții, promovate de instituții


Critic de film, jurnalist, poet, traducător. Doctor în cinematografie şi media cu calificativul ”Magna cum laude” (2008). Toate aceste titluri îi aparțin Elenei Dulgeru. Din palmares îi lipsește cel mai important titlu pe care toți ar trebui să ni-l trecem în CV – acela de om.

Elena Dulgheru consideră că victimele de la Colectiv și-au atras moartea pentru că au sărbătorit Halloweenul. Mai mult, aceasta spune că tinerii din club au promovat în seara fatidică de vineri, 30 octombrie, satanismul și că „cine seamănă vânt, culege furtună”

“Nu se poate să semeni vânt fără să culegi furtună. Asta face Halloweenul, în mod organizat, cu stipendii de la Ministerul Educației (și alte foruri guvernamentale), neamendat de ong-urile pentru drepturile omului, de peste 20 de ani, promovând cu mână liberă satanismul, în timp ce orele de religie sunt acuzate de ”îndoctrinare”. 

Asta repetă și muzica heavy metall românească, o clonă lipsită de inspirație după originalul occidental. Satanism second-hand, dar la fel de nociv ca originalul. Ascultați hârșâitul visceral de vibrații de joasă frecvență (deloc original) al  formației „Goodbye to Gravity”, care își lansa noul album în clubul „Colectiv” în seara declanșării incendiului din 30 octombrie, ca să vă convingeți: The Day We Die. Contemplați-i și posterul kitchos cu dragoni ieșiti dintr-un costum de extraterestru în flăcări, pe care mi-e silă să îl postez aici.  

Priviți-i și logo-ul banal, cu craniul flancat lateral de două ”fulgere” (preluate din sigla celebrei formații ACDC), sugerând (printr-o parafrază iconică, pe care designerul logotipului mai mult ca sigur că o ignoră) și sursa de inspirație a formației, care nu e defel cea cerească”, scrie criticul de film pe blogul personal.

Uneori, lucrurile pe care le spunem se împlinesc, afirmă Elena Dulgheru.

Continuarea pe www.b1.ro

Bobociada Studenților la Biserica Sfânta Treime București


Pastor Cristian Sonea – Ce Spune Biblia Despre Incendiul #colectiv?

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,

    Sora Purnima a revenit în casa noastră cu două zile înainte de plecarea ei în Bihar. Dar din nou a avut dureri mari din pricina pietrei la vezică. Așa că a trebuit să o internăm în spital. Ne gândeam că va fi operată în cel mai scurt timp și luam în calcul faptul că, dacă s-ar fi opert, nu ar mai fi putut să plece imediat în Bihar. Dar ne-am rugat în special pentru înțelepciune în îngrijirea ei și pentru o mărturie bună față de rudele ei necreștine.

     Dar cum avem un Dumnezeu al minunilor, piatra care îi dădea atâta durere Purnimei a ieșit din trupul ei fără operație. De aceea nu avem cuvinte să Îi mulțumim lui Dumnezeu. Curând Purnima va putea pleca în Bihar. Rugați-vă pentru călătoria aceasta și pentru mărturia ei acolo.

Ioan Ciobotă – Când privești în Adânc, și Adâncul privește în tine

Cred ca Nietzsche spunea: “Cand privesti in Adanc, si Adancul priveste in tine”...

Este cumplit sa-ti duci un copil sau parintele la groapa.

Trupa Goodbye to Gravity (adica Adio gravitatie, eu plutesc... in traducere libera), isi lansa cel de-al doilea album, numit Mantre de razboi "Mantras of War".

Prima piesa de pe acest album se numeste "Modul in care murim", sau "Ziua in care murim", iar al doilea vers spune: „Inca un rand sarind in flacari”.

Auziti ce spune acest vers ????
„Inca un rand sarind in flacari” !!

A doua zi, Sambata, 31 Octombrie, formatia avea o chemare la „Balul Ororilor” pe pagina ei. Invitația suna așa: Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino SA PASESTI IN INTUNERIC! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! VEI FI BLESTEMAT la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!”

Uau ce au putut sa scrie acei tineri pe invitatia respectiva. 
Chiar ca simti fiori pe sira spinarii...

Acest „bal al ororilor” nu s-a mai tinut...

Cu multa mila, compasiune si dragoste crestineasca pentru toti cei care sufera teribil, dar si cu sentimentul CA TREBUIE SPUS CEEA CE TREBUIE SPUS.

Nu poti sa te pui pe linia de tren sau sa treci strada pe rosu... Merge o data, de 2 ori, de 10 ori, dar nu merge pentru totdeauna.

Mi se pare o lipsa de intelepciune duhovniceasca sa spunem ca tinerii respectivi s-au strans acolo sa se relaxeze nevinovati, insa statul nu a controlat localul respectiv.

Mi-e o mila teribila si plang pentru cei care sufera acum.

Stiu ca parintii unora sufera cumplit in acest moment, iar cei arsi in spitale... nu putem decat sa ne rugam pentru sanatatea lor fizica si spirituala, dar acei tineri s-au dus la un concert al unei trupe care invoca moartea si care se juca cu blestemele !!

ACCR: Curs de formare în consiliere creştină la Rotbav, judeţul Braşov


▇ NewsNet Creştin la 2 ani de existenţă

Am împlinit 2 ani. Suntem pe aceeași platformă. 
Cu voia Domnului, ne apropiem de 3 milioane de vizualizări.