După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 octombrie 2015

Conferința "Relevanța Bisericii în secolul XXI" cu Teofil Cotrău şi Traian Șandor la Alba Iulia


Cătălin Ciuculescu & Band la Biserica Baptistă Filadelfia Craiova



Pastor Dan Lucaci la Biserica Penticostală Peniel Londra


Biserica Penticostala Peniel Londra il are ca si invitat in acest weekend pe Pastorul Dan Lucaci din Oradea la toate programele:
Vineri 7:30 pm - Biserica - Dan Lucaci
Sambata 6 pm - Tineret - Dan Lucaci 
Duminica 8 am - Biserica - Dan Lucaci
Duminica 6 pm - Biserica - Vor slujii tinerii Bisericii si Dan Lucaci

Va asteptam cu drag.

Conferinţă de apologetică cu Emil Bartoş: "Cum să ne apărăm credinţa într-un mediu ortodox"? la Biserica "Sfânta Treime" Chişinău


Republica Moldova se declară o ţară creştină, dar minciuna este la ea acasă, iar tradiţia este mai presus de Adevărul Biblic. Lucrurile sfinte ca Biblia, Biserica nu mai sunt o prioritate pentru ţara noastră.

"Cum să ne apărăm credinţa într-un context ortodox?" Este întrebarea la care aflăm răspuns în următoarea Conferinţă de Apologetică, împreună cu doctorul în teologie Emil Bartoş în perioada 23-24 octombrie la Biserica "Sfânta Treime" din Chişinău. 

Găsiţi locaţia evenimentului pe str. Bulevardul Dacia, 13. Ajungeţi la destinaţie cu următoarele unităţi de transport:

Inaugurarea noului local al Bisericii Betania Roma, Italia


La Ordinea Zilei: Este sau nu este Armaghedon în Siria?


Interviu cu pastorul
Beni Fărăgău
pe marginea profeţiilor în general, dar în mod special pe marginea capitolelor 38 şi 39 din profetul Ezechiel şi posibilele conexiuni cu situaţia de azi din Siria
Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

Luigi Mițoi – Doi părinți asemănători şi doi copii diferiți (18 Octombrie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Curs Kairos în Bucureşti

La sfârşitul lunii octombrie va începe cursul Kairos la biserica Izbânda, în Bucureşti.

    Cursul Kairos este un curs internaţional de misiune, bazat pe studiu, părtăşie, practică şi materiale pregătite de misionari cu zeci de ani de experienţă în vestirea Evangheliei în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii.

     Acest curs nu se adresează celor care vor să devină misionari, ci fiecărui creştin în parte, cu scopul provocării, pregătirii şi echipării fiecăruia pentru a participa activ la Marea Trimitere a Domnului Isus, de a duce Evanghelia până la marginile pământului.
 

Evenimentul evanghelistic "Trăiește Liber" cu Luigi Mițoi la Coslada, Spania


TRĂIEȘTE LIBER !!!
Posted by Ciprian Fratean on 26 Septembrie 2015

Vezi și:

România Liberă.ro: Zi națională de rugăciune în Zambia, pentru rezolvarea problemelor economice

Locuitorii Zambiei au participat, duminică, la o zi națională de rugăciune, în care au cerut ajutor divin pentru a aborda problemele economice ale țării după prăbușirea prețului cuprului la nivel mondial, relatează Reuters, citată de Agerpres

Zambia, al doilea cel mai mare producător de cupru din Africa, a asistat la prăbușirea monedei sale kwacha cu aproape 50% față de dolar în acest an, conducând la creșterea prețurilor la alimente.
Răspunzând la un apel lansat de președintele Edgar Lungu, bisericile din toată această țară din sudul Africii au ținut servicii de rugăciune.

Toate meciurile de fotbal de duminică au fost amânate, iar barurile și restaurantele au fost încurajate să închidă, în încercarea de a atrage cât mai mulți zambieni la adunările de rugăciune.

"Domnul ne-a auzit strigătele. El ne-a iertat păcatele și suntem siguri că ne va vindeca țara confruntată cu grave probleme socio-economice", a declarat Lungu în parcul de expoziții din Lusaka în fața unei mulțimi de circa 5.000 de persoane, printre care foștii președinți ai Zambiei Kenneth Kaunda și Rupiah Banda.
"Fac apel la voi să faceți tot ce este cel mai bine și să lăsați restul în grija lui Dumnezeu", a adăugat el.
Continuarea pe www.romanialibera.ro
Vezi și: