După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 18 octombrie 2015

✡ Jerusalem Dateline – Revendicările evreilor asupra Israelului

Beniamin Fărăgău – Predestinați să fim asemenea chipului Său (11 Octombrie 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Beniamin Fărăgău

Curs de engleză la Biserica Harvest Metanoia Ploieşti


Conferinţă de tineret cu Nicolae Geantă la Biserica Penticostală Bethel Linz, Austria


Conferință pentru familii cu Gigi Cosman la Biserica Poarta Cerului Timișoara


Dezbaterea "Creaționism sau evoluționism" cu Terry Mortenson și Andy Mcintosh la Cluj-Napoca


Conferință de tineret cu Leonard Semenea la Biserica Penticostala Elim Viena


Conferința femeilor cu Rodica Volintiru la Biserica Philadelphia Cambridge, Anglia


Conferință cu Amiel Drimbe la Biserica Baptistă Biruința Londra


Iosif Ţon – Moise şi bunătatea

Incepem o serie de meditatii sau fragmente istorice despre oameni care au inceput ca noi. Oameni duri, oameni insensibili, oameni rai, dar, intr-o zi s-au intalnit cu bunatatea. Si primul care a avut aceasta intalnire a fost Moise….

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Iosif Ţon

John Piper – Iubirea slavei oamenilor


Vezi şi alte materiale video aici:

Grupul Adonai la Biserica Poarta Cerului Timișoara


HotNews.ro: Biciuit până la moarte întrucât dorea să părăsească cultul religios din care făcea parte


 Doi parinti din Statele Unite si-au biciuit fiul in varsta de 19 ani cu un cablu electric, pana ce acesta a decedat, in timpul unei ”sesiuni de consiliere spirituala”. Furia parintilor a fost declansata de faptul ca baiatul voia sa paraseasca cultul religios din care faceau parte toti trei, scrie The Guardian.

Baiatul identificat ca Lucas Leonard a fost chinuit, duminica, timp de 12 ore de catre parintii sai, sora sa, precum si alti membri ai cultului religios Biserica Crestina a Cuvantului Vietii din statul New York. 

Continuarea pe www.hotnews.ro


Pastor Marius Ianc la Biserica Baptistă Harul Lugoj


Marius si Tabita Ianc la Biserica Baptista Harul Lugoj
Duminica, 18 octombrie, ora 18.00, Marius si Tabita Ianc vor fi musafirii nostri.
Ne puteti urmari live pe www.harul.ro

Ionel L. Tuțac

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru


Dragii noştri,
         Tocmai ne-am întors de la spital. Eu, Amalia, am început să mă simt rău de trei zile, să am simptome de febră tifoidă şi să mă doară tot corpul. Am fost la urgenţe şi mi s-a confirmat că am febră tifoidă din nou dar, pe lângă aceasta, mai am şi o altă boală tropicală, care mă face să fiu extrem de slăbită, cu dureri mari de stomac, dureri în tot corpul şi frisoane. Am început tratamentul şi ne rugăm să îşi facă efectul şi să pot fi bine peste două săptămâni.
    Însă vă scriem pentru că simţim nevoia să vă alăturaţi nouă în rugăciune. Bolile acestea sunt contagioase. Zsolty, tânărul care a venit la noi ca să ne ajute în lucrare pentru 3 luni, are şi el febră tifoidă deja. Există posibilitatea ca şi copiii şi Liviu să fie deja contagiaţi. Debi se plânge şi ea de burtică de câteva zile, deşi nu are încă alte simptome. 
       Rugaţi-vă lui Dumnezeu să intervină şi să lupte pentru noi împotriva acestor boli. Simţim că sunt atacuri din partea celui rău, care ar vrea să ne încetinească sau să ne oprească lucrarea la care ne-am înrolat. Ne-am întors în junglă acum două săptămâni, cu mult avânt şi dorinţa de a face tot ce putem ca Evanghelia să ajungă la tribul Ashaninka şi vedem cum pe toate părţile suntem încercaţi. 
        
 Când am ajuns în Peru, spre surprinderea noastră am aflat că lucrarea pe care o începuserăm în comunitatea Sapani a fost închisă din cauza unor profesori cărora nu le-a plăcut ceea ce făceam. Fata care ne ajuta la învăţarea limbii nu mai locuieşte în Atalaya din cauza deselor îmbolnăviri ale copilaşului ei de un an. Aşa că şi avansarea cu limba ashaninka ne este mult mai anevoioasă acum. Pe lângă aceste incovenienţe, boala ne-a pus din nou la pat.
         Avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu care să ne ţină tari şi să deschidă uşi pentru noi în direcţia în care El doreşte să pornim mai departe.