După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 16 octombrie 2015

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă "Betania" Castellón, Spania


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Voiteg, județul Timiș


Sărbătoarea Mulțumirii la Biserica Penticostală Elim Sântandrei, județul Bihor

Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 9:00, la Biserica Penticostală Elim Sântandrei va avea loc sărbătoarea mulțumirii. 

Cu această ocazie, va predica Cuvântul lui Dumnezeu, fratele Gal Ioan, iar la programul de seară, respectiv ora 18:00 va avea loc un program special de evanghelizare, ocazie cu care fratele Haidău Ionel va vesti Cuvântul Evangheliei.
Biserica și pastorul vă așteaptă cu mult drag!

Sărbătoarea Roadelor la Biserica Baptistă Betel Reşiţa


Ziua Mulţumirii la Biserica Baptistă Golgota Timişoara

Duminică, 18 octombrie 2015, de la ora 18:00, la Biserica Baptista Golgota din Timisoara va avea loc Ziua Multumirii.

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă HARUL Călătani, județul Bihor

Biserica Creştină Baptistă HARUL din localitatea Călătani, jud. Bihor, vă invită duminică 18 octombrie, de la ora 15:00 la sărbătoarea mulţumirii. 

Invitat să predice Cuvântul lui Dumnezeu este fratele păstor Daniel Burtic. 

Vor lăuda pe Domnul prin cântare un grup de tineri de la Biserica Creştină Baptistă HARUL din Oradea. 

Păstorul şi biserica vă aşteaptă cu drag.

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Speranța Verona, Italia


Sărbătoarea Roadelor la Biserica Baptistă Betania Timişoara


Ziua Mulţumirii la Biserica Baptistă Lugojel, judeţul Timiş

Duminică, 18 octombrie 2015, de la ora 17:00, la Biserica Baptista Betel din Lugojel, va avea loc Ziua Multumirii.

Ziare.com: ✡ Mormântul lui Iosif incendiat


Un grup de palestinieni au incendiat vineri in zori mormantul lui Iosif din orasul palestinian Nablus, situat in partea de nord a Cisiordaniei ocupate - un loc venerat de evrei - in ziua in care miscarea islamista Hamas, care controleaza Fasia Gaza, a chemat la o zi de "furie" impotriva Israelului, dupa doua saptamani de violente in regiune.

Zeci de palestinieni au lansat cocteiluri Molotov asupra sitului, loc de pelerinaj pentru evreii religiosi si sursa de tensiune intre israelieni si palestinieni in trecut, a precizat politia palestiniana, relateaza AFP si Reuters.

Circa 100 de oameni au participat la acest act de sacrilegiu impotriva mormantului patriarhul biblic Iosif, potrivit armatei israeliene, citata de Reuters. Ei au fost indepartati de la locul incidentului de fortele de securitate palestiniene ajunse in zona, dar nu inainte de a incendia sectiuni din mormant.
Continuarea pe www.ziare.com

Seară studențească cu Peter Rong la Biserica Baptistă Isus Mântuitorul București


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Penticostală Harul Lugașu de Jos, județul Bihor


Conferința Hristos plusZero la Oradea

Mai multe detalii: AICI

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Speranța Vișeu de Sus, județul Maramureş


Florin Ianovici, Alin & Florina Jivan, Marian Mocanu, Grup Betel și Daniel Popescu la Biserica Adonai Londra


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Elim Bruxelles


La Ordinea Zilei: Ziua mondială a alimentației (16 Octombrie 2015)



Interviu cu pastorul
Laurențiu Timiș
președinte al 
Asociației Evanghelistice și de caritate 
ISUS SPERANTA ROMANIEI, 
și director al 
Casei de copii Frații lui Onisim din Timișoara


Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Golgota Leverkusen, Germania


Vladimir Pustan – Mulțumirea nu-i o zi, ci un mod de viață

Dumnezeu a lăsat pentru Izrael o sărbătoare la sfârșit de seceriș. Chiar dacă nu fusese mare lucru de secerat anul ăla. Erau prin deșert iar snopii erau rari. Și în vis.

Sunt unii care zic că-i poruncă din Vechiul Testament deci nu ne privește.

Dar atunci de ce vă țineți copiii acasă 6 săptămâni ca să vă curățiți după naștere?

Alții zic că-i sărbătoare de la americani. Dar nu vă pune nimeni să mâncați curcan. Puteți încerca niște fasole boabe...

Dacă o biserică vrea să facă petrecere și o zi pe an să aibă o sărbătoare a mulțumirii, să facă. Numai să aibă motive de mulțumire. Dacă s-au certat ca și chiorii, dacă nu s-au mântuit oameni să facă un priveghi. Ceva trebuie făcut.

Oricum un an de zile tot Îi cerem lui Dumnezeu. Măcar o zi să nu mai fim cerșetori. Să căutăm fața Lui, nu mâna Lui.

Aș putea zice ca și Iuda că mai bine ați da curcanul la săraci. Dar dacă tot anul ați dăruit curcani la cei în nevoie, pe acesta mâncați-l voi că meritați.

Fiți mulțumiți și mulțumitori. Vă va scuti de ulcer...
V l a d i m i r _ P u s t a n

Vladimir Pustan & Grupul Cireșarii la Casa de Cultură Câmpia Turzii


ActiveNews: Departamentul de stat al SUA critică dur Biserica Ortodoxă: BOR "discriminează" celelalte culte

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii a dat publicității raportul privind libertatea religioasă la nivel internațional pe anul 2014.
În documentul referitor la România, Departamentul de Stat al SUA acuză dur Biserica Ortodoxă Română pentru presupusa neretrocedare a unor bunuri ale Bisericii Greco-Catolice, dar și Guvernul României pentru "discriminarea" celorlalte culte, în favoarea cultului majorității. 
 

De asemenea, Departamentul de Stat al SUA își însușește criticile unui cult sincretist, Bahai, care se plânge că legile o împiedică să devină un cult recunoscut oficial.

Nu mai puțin de două paragrafe sunt dedicate plângerilor formulate de acest cult nerecunoscut de statul român.

În altă ordine de idei, deși reprezentanții SUA clamează mereu necesitatea respectării statului de drept, implicit a separării puterilor, Departamentul de Stat menționează plângerile Bisericii Greco-Catolice în cazuri în care justiția a dat dreptate, definitiv, Bisericii Ortodoxe Române. Sunt aduse în discuție cazurile de la Săpânța, Bixad sau Negrești Oaș.

Continuarea pe www.activenews.ro

Sărbătoarea Roadelor la Biserica Râul Trezirii Arad


Sărbătoarea Mulțumirii și evanghelizare cu Sammy Tippit în incinta Manejului sportiv din Chișinău

În perioada 17-18 octombrie se vor defășura două seri de evanghelizare organizate de Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din MoldovaEvenimentele vor avea loc în incinta Manejului sportiv din Chișinău.
Sărbătoarea Mulțumirii 2015, în cadrul Uniunii, va fi celebrată în perioada 17-18 octombrie, iar cu acest prilej vor fi organizate seri de evanghelizare, invitatul special fiind Sammy Tippit

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Dragi fraţi şi surori,
 
      Mulţumim Domnului că lucrarea continuă şi mergem în Mali. Continuăm să le împărtăşim copiilor Vestea cea Bună. Domnul atinge şi inimile adulţilor şi sunt câţiva care sunt deschişi şi vor să devină creştini. Ne rugăm să nu fie doar de pe buze şi să devină copii ai Domnului, pecetluiţi şi umpluţi de Duhul Sfânt. Vă rugăm să mijlociţi pentru aceasta, ca Domnul să ne dea înţelepciune să ştim cum să le împărtăşim dragostea Domnului. Sunt mulţi musulmani, aşa că ne-am bucura să ştim că vă rugaţi pentru trecere înaintea lor şi ca aceştia să continue să-şi lase copiii să vină la Domnul.

      Cât despre instruirea pe termen scurt, despre care vă spuneam în e-mailul trecut, pentru aceasta continuă pregătirile. Deja s-au înscris în jur de 7 studenţi. Ştiu că Domnul deschide inimile acestora şi mulţi pastori au răspuns foarte pozitiv şi au văzut nevoia de instruire şi motivare în vestirea Cuvântului.

  Continuaţi să vă rugaţi pentru noi pentru ungere, putere, înţelepciune şi călăuzire prin Duhul Sfânt în fiecare pas şi decizie. Mulţumim Domnului din inimă pentru Agenţia Kairos şi fraţii care ne susţin din spate. Domnul să răsplătească  din plin, deoarece fără sacrificiul dânşilor nu ar fi fost posibilă acestă instruire.

       Azi avem nevoie de rugăciune specială din partea voastră. Unchiul lui Uday a murit. A fost bolnav de cancer. Aş vrea să ştiţi că nu am stat indiferenţi faţă de acest suflet. Ne-am rugat pentru el, Uday i-a vestit Evanghelia acasă, foarte clar, însă inima lui tot impietrită a rămas. Eu am început să-i vestesc Cuvântul când era în spital, dar exact la punctul culminant a venit doctorul şi totul s-a întrerupt. Mă doare sufletul... şi aş vrea să-l scol din morţi să-i spun: „
vezi că  tot ce am spus este adevărat?” Toţi sunt hindu şi trebuie să participăm la înmormântare, altfel nu am fi un exemplu bun... şi dorim să arătăm, în felul acesta, dragostea Domnului, însă mai sunt multe suflete de răscumpărat din familia aceasta.

       Deci... vă rugăm să vă rugaţi  în special pentru protecţia Domnului peste noi! Au tot felul de ritualuri urâcioase şi dorim ca acestea să nu afecteze pe niciunul din noi.