După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 octombrie 2015

Prima slujbă a Orchestrei Poarta Cerului Hässleholm, Suedia


ZiuaNews.ro: Arheologii anunță că au găsit orașul biblic SODOMA

După decenii de săpături, cercetatorii cred ca au gasit in sfarsit ruinele orașului biblic SODOMA.
Experții cercetează zona Tall el-Hammam din Iordania unde cred că au găsit unui oraș „monstruos” oraș din epoca bronzului care se potrivesc cu descrierea biblică a orașului distrus de Dumnezeu așa cum este descris în Cartea Genezei (acolo se vorbește de două orașe Sodoma și Gomora care ar fi fost pedepside de Dumnezeu pentru păcatele care se săvârșeau în ele).
Se pare că este cea mai mare locație din regiune, așa cum este descris în Biblie, este situată la est de râul Iordan și datează din anii 3500 și 1540 î.Hr. și se crede că a fost abandonat dintr-o dată, relatează DailyMail.
Cele două orașe (Sodoma și Gomora) erau descrise fost regate și erau plasate pe câmpia râului Iordan, la nord de locul unde se află acum Marea Moartă, și sunt descrise în Biblie ca fiind un loc bogat, verde și bine udat.
În special, Sodoma este unul dintre cele mai mari orașe est de Iordan menționate pe parcursul Cartea Genezei și Noul Testament.
Continuarea pe www.ziuanews.ro

Proiectul "Familii de suflet" - Asociația Alfa Grup (Reportaj Credo TV)

✔ Botez la Biserica Elim Timișoara


Serile Profides la Complex Gema București


La Ordinea Zilei: Sfânta Parascheva (14 Octombrie 2015)



Interviu cu prezbiterul
Daniel Purece
fost călugăr 
intr-o mănăstire ortodoxă


Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

Știripesurse.ro: Statul Islamic anunță EXECUŢIA a 180 de ostatici creștini

Statul Islamic a anuntat ca va executa 180 de ostatici crestini. Acestia au fost rapiti inca din februaria din provincia Hasakah, in nord-estul Siriei. Ostaticii fac parte din minoritatea asiriana care locuieste in Siria.

Statul Islamic a cerut 12 milioane de dolari pentru eliberarea ostaticilor, insa diferentele de opinie intre oficialii asirieni au blocat negocierile.

Directorul unui ONG care se ocupa de respectarea drepturilor asirienilor, Osama Edward a spus ca negocieri indirecte se purtau cu Statul Islamic pentru eliberarea ostaticilor, insa acestea au fost suspendate din cauza cererilor imposibil de indeplinit ale gruparii teroriste.

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Emil Bartoș – Cum să-ți învingi uriașul Vinovăție? (9 Octombrie 2015)

Sing Your Song 2015 la Sibiu


Info și Bilete: www.sanctusprodeo.ro

Întâlnirea fetelor cu Ana Ianas la Biserica Betel Timișoara


Noutate editorială: "Invazia iminentă a Israelului" - de Derek Walker

Fii gata sa vezi cum toate lucrurile s-au asezat la locul lor, gata pentru desfasurarea acestor evenimente. Altfel spus, sunt iminente (pot avea loc oricand)! Este esential pentru credinciosi sa fie pregatiti pentru momentul in care Dumnezeul Bibliei Isi va arata puterea in toate natiunile, implinind intr-un mod evident aceasta profetie, acesta fiind un moment oportun pentru noi de a-i conduce pe multi la Hristos.

Capitolele 38 si 39 din cartea Ezechiel prezinta o profetie uimitoare despre vremurile din urma, cand va avea loc o invazie masiva a Israelului pornita din partile de nord, ce va fi condusa de catre Rusia si careia i se vor alatura un numar de natiuni islamice, inclusiv Iranul. Aceasta invazie masiva va avea drept rezultat una dintre cele mai mari interventii divine cunoscute vreodata, moment in care Dumnezeu va porni la judecata. Toate aceste lucruri vor avea ca rezultat schimbari masive la nivel mondial: politice, religioase si spirituale.
Mai multe detalii: AICI

Conferința "Dezvoltarea unui plan de lucrare pentru biserica locală" la Valea Drăganului, județul Cluj