După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 octombrie 2015

Nelu Brie – Omul care vede deslușit (11 Octombrie 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Nelu Brie


✡ Luna sângerie de Sãrbãtoarea Corturilor 2015 – reacții din Ierusalim


Luna sangerie de sarbatoarea corturilor 2015 – reactii din Ier...
În ultimii doi ani, milioane de oameni din jurul lumii au fost fascinați de lunile însângerate din cele patru eclipse lunare consecutive care reprezintă o tetradă. După cum ne relatează Chris Mitchell din Ierusalim, mulți văd acest fenomen ca un semn de la Dumnezeu. În timpul unei eclipse lunare, luna prinde culoarea sângelui. Este ceva foarte rar ca patru astfel de eclipse consecutive să aibă loc în timpul sărbătorilor poruncite de Domnul în Biblie. Dintre cele patru luni însângerate, aceasta este prima vizibilă din Israel. La fel ca celelalte eclipse din prezenta tetradă, aceasta are loc în prima zi a unei sărbători biblice, de aceastã datã fiind vorba de Sãrbãtoarea Corturilor. Mulți dintre cei care au venit sã vadã luna însângeratã considerã cã este un semn al secerișului. Am simțit cã Duhul Sfânt vine cu un seceriș imens, cu o mare trezire. Cred cã aceastã lunã roșiaticã e o lunã a secerișului, care indicã un jubileu al jubileelor pentru sufletele oamenilor. Tetrade anterioare cu luni însângerate care au avut loc în timpul sãrbãtorilor evreiești au coincis cu evenimente majore pentru Israel și pentru evrei. În 1492, evreii au fost exilați din Spania, iar Columb a descoperit America, care urma sã devinã un refugiu pentru poporul evreu. În anul 1948, Israelul a renãscut ca națiune, iar în anul 1967, Israelul a recapturat Ierusalimul în Rãzboiul de Șase Zile. Bob O’dell a scris o carte despre lunile însângerate. El crede cã acestea reprezintã un semn bun pentru Israel, dar și necazuri pentru națiunile care luptã împotriva acestuia. Cred cã în anii ce urmeazã vom începe sã privim Israelul cu alți ochi. Cred cã aceste luni însângerate marcheazã o nouã fazã în viața Israelului. Nu va mai fi un Israel care se luptã sã supraviețuiascã, ci un Israel care învațã sã prospere. O’Dell spune cã vor trece mai bine de 500 de ani pânã când patru luni însângerate se vor nimeri în primele zile ale Paștelui și ale Sãrbãtorii Corturilor. stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 97 - sambata 10 octombrie 2015, ora 20, la Alfa Omega TV. ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri
Posted by Alfa Omega Tv on 12 Octombrie 2015

✡ 5000 de creștini evanghelici la Sãrbãtoarea Corturilor de la Ierusalim


Sarbatoarea Corturilor 2015 in Ierusalim – crestinii evangheli...
În timp ce asupra Israelului se pune presiune din toate pãrțile, el are nevoie de sprijin din partea prietenilor sãi mai mult ca niciodatã. Acest ajutor vine din partea creștinilor evanghelici din întreaga lume. Iatã ce am auzit noi anul acesta când am participat la Sãrbãtoarea Corturilor organizatã de cãtre International Christian Embassy Jerusalem. 5 000 de creștini internaționali din peste 80 de națiuni au vizitat Ierusalimul sãptãmâna aceasta. Ei au venit sã celebreze sãrbãtoarea biblicã Sukkot. Președintele Israelului, Reuven Rivlin, și prim-ministrul israelian Beniamin Netanyahu le-au urat un bun venit la Sãrbãtoarea Corturilor organizatã de International Christian Embassy Jerusalem. „Prieteni, vã mulțumim cã sunteți prezenți aici în fiecare an pentru a vã închina Regelui regilor, Domnului oștirilor. Vã mulțumim cã ne sunteți alãturi. Israelul nu are prieteni mai buni niciunde în lume. Ne-ați sprijinit în orice vreme și, în mod special, în vreme de restriște.”Directorul ICEJ, Jürgen Bühler, crede cã, pe mãsurã ce numãrul creștinilor evanghelici crește, crește și potențialul unor schimbãri politice favorabile Israelului. Ei citesc în Biblie despre Israel, îl iubesc, se roagã pentru el, îl susțin, vorbesc cu liderii lor guvernamentali despre el. În ultimii ani am vãzut cã și unele dintre națiunile africane și-au schimbat legile care erau împotriva Israelului, spunând cã nu doresc sã existe așa ceva în țara lor. Maayan Jaffe este reporter pentru Jewish News Service. Existã un numãr tot mai mare de creștini care au impact asupra conducerii țãrilor lor, asupra voturilor de la ONU. Cel mai bun lucru pe care îl putem face din punct de vedere politic este sã profitãm de aceste oportunitãți, sã nu ne concentrãm pe lucrurile ce ne diferențiazã, ci pe cele care ne unesc. Sãrbãtoarea organizatã de ICEJ este cel mai mare eveniment turistic anual din Israel. Ei spun cã evenimentul este o repetiție a pasajului din Zaharia 14, în care Biblia spune cã, într-o zi, toate națiunile vor veni la Ierusalim sã se închine Regelui. Psalmul 122 spune: ''Rugați-vă pentru pacea Ierusalimului ! Cei ce te iubesc să se bucure de odihnă.'' stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 97 - sambata 10 octombrie 2015, ora 20, la Alfa Omega TV. ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri
Posted by Alfa Omega Tv on 12 Octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Luminiţa Prisecaru, Etiopia


Dragii mei,

Vă scriu aceste rânduri într-o duminică seară, din Gedole, contemplând bagajele pregătite pentru a mă reîntoarce în Ale mâine dimineață devreme. Totuși nu prea devreme, poate în jurul orei 7 căci pe drum, va trebui să opresc în Konso și să îmi repar roata de rezervă. Am facut pană saptămâna trecută și pentru că nu a fost curent nu am putut să o repar. Vă povestesc acestea pentru a vă răspunde la întrebarea despre „bătrâna japoneză”. E bine că până acum nu am făcut decât de două ori pană. Poate că i-ar trebui cauciucuri noi, dar am reușit să cumpăr doar două pentru față și deși mi-aș fi dorit sa cumpăr faimoasele Bridgestone, am reușit să cumpăr doar niște cauciucuri anonime. Vă mulțumesc din toată inima căci veți continua să vă rugați pentru mine.

Deși par a fi singură, nu sunt singură… Domnul este lumina și mântuirea mea… sprijinitorul vieții mele, de cine să îmi fie frică?!, vorba lui David. (Psalmul 27)

Mulțumiri fie aduse Lui Dumnezeu căci El a binecuvăntat întâlnirea pentru alegerea unui dialect standard în limba Ale. Acum limba scrisă Ale aleasă de autoritățile locale se numește Golango, vine de la cuvântul „golan” care înseamnă nouă, reprezentând cele nouă triburi din grupul Ale. Este limba vorbită în orașul ales pentru a fi capitală. Sunt foarte mândră de felul cum autoritățile locale și mai ales șeful local a organizat și luat această hotărâre. Dumnezeu se folosește pentru împlinirea planurile Sale de oameni de la care ne așteptăm mai puțin! Dumnezeu să binecuvânteze cu înțelepciune de sus autoritățile locale.

Conferință pentru părinți cu Dr. Tedd Tripp la Brașov


Casa Ethos: Ofertă promoțională!


Promo Sponsorizat
Dragi prieteni, va asteptam cu o oferta promotionala la sucul de mere: 2 bax x 10 litri = 70 lei ( in limita stocului disponibil). Deasemenea vindem engros si endetail suc natural de mere ambalat la 1L, 3L, 5L si 10 L si mere gala, golden si braeburn. Va asteptam cu drag!

La Ordinea Zilei: Căsnicia mea e vraiște și mă gândesc să divorțez

Interviu cu prezbiterul 
Ioan Asaftei
pe marginea mesajului de mai jos, primit de mine pe Whatsapp, de la un prieten din Oltenia:

"Frate scump,
va solicit ajutorul in rugaciune pentru ca am mare nevoie.
Casnicia mea e vraiste si ma bantuie tot mai des gandul divortului. Am ajuns eu si sotia mea sa fim doar doi straini sub acelasi acoperis, iar singurul liant este baietelul nostru. E groaznic, simt ca nu mai pot continua asa... parca imi pierd mintile. Tot ce va rog este sa va rugati pentru mine. Va multumesc din toata inima."

Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

† Franklin Graham deplânge eliminarea Monumentului celor Zece Porunci din fața Capitoliului

Evanghelistul Franklin Graham a fost dezamagit de recenta decizie luata de oficialii din Oklahoma de a elimina Monumentul celor Zece Porunci din fata Capitoliului si a comparat actul cu modul agresiv in care statul islamic a distrus simbolurile crestine din orientul mijlociu.

“Ce pacat! Monumentul celor Zece Porunci de la Oklahoma State Capitol a fost eliminat” a scris Graham pe pagina Facebook. „A fost demontat pe timp de noapte sub acoperirea intunericului pentru a evita protestele. Oare ce gandesc acesti oameni?”

El a continuat: „Avem nevoie de Legea lui Dumnezeu. Aceasta Lege a ajutat societatea sa prospere.”

Graham a adaugat ca SUA au fost „consternate” de faptul ca statul islamic a distrus simboluri crestine, apoi a acuzat ca „grupuri anti-Dumnezeu” fac acelasi lucru in interiorul granitelor americane, relateaza The Blaze.

Conferință de consiliere creștină la București



Apel pentru sprijin financiar – Biserica Penticostală Felnac, județul Arad

Pentru toti cei care vor (din tara sau oriunde se afla) sa dea o mana de ajutor la finalizarea noului local al bisericii Penticostale din Felnac , prin donatii financiare am deschis doua conturi la Banca Transilvania: 
 - unul in dolari: RO45BTRLUSDCRT00R9568001 
 - si unul in euro: RO05BTRLEURCRT00R9568001. 

Ambele conturi sunt deschise la BANCA TRANSILVANIA - SWIFT:BTRLRO22 beneficiar BISERICA APOSTOLICA PENTICOSTALA FELNAC. 

Domnul sa rasplateasca tuturor celor ce vor ajuta aceasta lucrare! Dumnezeu sa va binecuvanteze! 

Conducerea Bisericii Penticostale Felnac , Pastor Ioan Serban.

Conferința Națională a lucrătorilor cu copiii la Timișoara

Alo!Copii și One Way vă invită la Conferința Națională a lucrătorilor cu copiii „Salvează generația următoare” în perioada 16-17 octombrie 2015. Vă pregătim un timp extraordinar, cu vorbitori cu experiență din România și străinătate, sesiuni în plen și ateliere practice (5 domenii de activitate și 25 de ateliere), teme și dezbateri de actualitate, un stand uriaș cu resurse de lucrare la prețuri promoționale și părtășie cu lucrători din toată țara.
Înscrierile se fac pe site-ul www.alocopii.ro/invatatori sau pe www.salveazageneratiaurmatoare.ro. Înscrieți-vă cât mai repede pentru a beneficia de taxa de conferință redusă. Mai multe detalii pe site. Vă așteptăm!

Florin Ianovici – Vera

Credința este puterea pe care Dumnezeu a lăsat-o ca să putem îndura greutățile vieții. Și în cazul Verei, greutățile sunt mari: de ani de zile se luptă cu cancerul.

Este adevărat că boala i-a adus neputință în trup, dar la fel de adevărat este faptul că sufletul ei nu a putut fi îngenuncheat. Credința aduce multe miracole în viața credinciosului, dar nicio minune nu e mai mare ca aceea de a rămâne senin și încrezător în Dumnezeu chiar atunci când viața este foarte dificilă.

Vera respiră greu, dar fiecare cuvânt rostit este o chemare la credință și o lecție despre cum poți trăi cu demnitate. Suferința în sine nu are nimic glorios, dar atunci când suferința întălnește credința, atunci totul devine ceresc. Și Vera este un om ceresc.

Evanghelia rostită de la amvon este semnul harului de a trăi într-o țară liberă. Evanghelia rostită de pe un pat de suferință este semnul unei vieți aflată sub domnia Împăratului Isus Hristos. Și Vera are ca Domn pe Hristos. Toți cei din jurul ei au fost chemați să afle despre dragostea ce s-a lăsat răstignită pe Golgota pentru ca noi să găsim pacea iertării.

Lansare de carte la Capela Universitații Emanuel Oradea: "Povestea unei prințese"


Conferință pentru familii cu Gigi & Adriana Cosman la Biserica Baptistă Grace Dublin, Irlanda


Conferinţa "Student pentru Dumnezeu" cu Not An Idol la Timișoara


Întâlnire dedicată tinerilor cu Paul Durham și PJ Meduri la Alba Iulia


Vă invităm, Luni – 12.10.2015, de la ora 18.00, la o întâlnire specială dedicată tinerilor, în sediul Centrului Creștin Alba Iulia, Strada Livezii, Nr.42H (in spate la Centrul Comercial Alba Mall). 

Scopul acestei întâlniri: Evanghelizarea generației tinere. Te rugăm să-ți aduci un prieten sau mai mulți. 

Din programul acestei întâlniri: Concert, Mesaj biblic, Tombola, Coffe time, Bufet suedez si... alte surprize!

Invitati speciali: Paul Durham, PJ Meduri si Trupa ADONAI

Intrarea este libera! 
Te asteptam!