După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 11 octombrie 2015

† Ghiţă Ignat (Ursul Carpatin) – Interviu după gratii (partea a II-a)

Vezi și:


Am ascultat tot ce a avut de zis fără să dau nici o replică cu toate că aveam atât de multe să îi spun, am tăcut, m-am îndreptat către patul meu, am luat Biblia aproape involuntar am deschis și am început să citesc. În mintea mea nu erau decât aceste cuvinte: „ajută-mă Tată să răspund nu doar acestui om ci tuturor după voia Ta.„ În momentul următor se uită la mine plin de dezamăgire și exclamă:„ Am înțeles, și tu ești din ală…„.Mă întorc spre el și întreb: „De care din ală? – Din ală care crede în basme!” spune el. Zâmbesc și îi răspund că nu cred în basme sub nici o formă, știam că a făcut referire la faptul că citesc în Cuvânt. În acel moment colegul meu de celulă adoptă o poziție un pic ciudată, un pic agresivă aș putea spune exclamând: „Ceea ce citești tu sunt basme, nu există Dumnezeu!”am tăcut și l-am lăsat să vorbească. A exclus posibilitatea existenței lui Dumnezeu pentru că zicea el, dacă ar fi existat, nu ar fi stat pasiv la toate nedreptățile care i s-au întâmplat lui și nu ar fi privit nepăsător la toate nenorocirile care se întâmplă în lume. Avusese așa cum am scris mai sus o atitudine un pic agresivă și nu știam cum să răspund, dar știam că de această dată trebuie să o fac. În clipa aceea l-am rugat pe Domnul să îmi pună pe inimă ceea ce trebuie să îi spun.
„Prietene…” i-am răspuns, vreau să te contrazic, nu voi intra în discuții teologice sau religioase pentru că nu mă calific pentru așa ceva, dar îți voi relata câteva întâmplări din viața mea în care Dumnezeu a intervenit miraculos, apoi te las pe tine să tragi concluziile. Uite, faptul că sunt aici cu tine este un miracol… el a râs și m-a întrebat: „Cum adică este bine că ești aici, ai uitat poate că suntem într-o închisoare?”
Continuare pe  www.family2fam.com

Simpozion internațional CS Lewis la București


Seminar cu Wilfried Mann la Biserica Elim München, Germania


Conferinţă pentru femei cu Daniela Delibaş la Biserica Elim Arganda del Rey, Spania


Conferința Bisericilor Baptiste din Diaspora Europeană

În atenția Bisericilor Creștine Baptiste Române din Europa Apuseană,

Florin Ianovici la Wembley Park Londra


Emil Bartoș – Te vede Dumnezeu (1 Octombrie 2015)

Știri creștine: Mapamond creștin (11 octombrie 2015)


Din sumarul editiei:
  • Cascaval divin: ce iese cand calugaritele combina rugaciunea cu prepararea cascavalului
  • Noua serie Cartea Cartilor difuzata in Myanmar schimba vieti in aceasta tara budista
  • Vise și viziuni prin care musulmanii se întorc la Hristos
  • Creștinii sunt chemați să lupte împotriva rasismului prin rugăciune
  • Povestea lui Corrie Ten Boom - O credinta de neinvins!
ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

✔ Botez la Biserica Harvest Metanoia Ploiești


Cătălin Ciuculescu Band la Crystal Tower Bucureşti