După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 10 octombrie 2015

Sărbătoarea Roadelor la Biserica Baptistă „Nădejdea” București

Frații Groza la Biserica Baptistă Speranța Arad


Realitatea.net: Un supermodel s-a făcut pastor creştin...

Fostul supermodel Tracy Trinita s-a convertit la creştinism, a renunţat la şedinţele foto şi predică adevărul Bibliei în cele mai îndepărate colţuri ale lumii. Este greu de crezut, dar adevărat.
Celebrul fotomodel Tracy Trinita s-a născut în Bali şi la doar 15 ani şi-a început cariera de fotomodeling în New York, potrivit christiantoday.com. A lucrat ani de zile în luminile reflectoarelor şi în a pozat în cele mai exotice locaţii.
"Am crezut că voi fi mai fericită dacă am bani, aşa că mi-am părăsit prietenii şi familia şi m-am mutat la New York", spune Trinita. Tracy Trinita a devenit primul supermodel indonezian din New York, dar în ciuda succesului răsunător a fost dezgustată de viaţa printre petreceri şi droguri a colegilor săi de scenă.
A căutat o alternativă şi a văzut că oamenii cu credinţă în Dumnezeu au ceva special, mai multă linişte şi fericire. Trinita a crescut de mică într-un mediu multi-confesional (avea în familie catolici, protestanţi musulmani) aşa încât trecerea la viaţa religioasă nu a fost simplă, nu a ştiut cu priire la adevărata credinţă.
Continuare pe www.realitatea.net

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Speranța Râmnicu Vâlcea


† Ghiţă Ignat (Ursul Carpatin) – Interviu după gratii - Penitenciarul Botoșani

După două zile de condus mașina, prin frumoasa noastră țară (efectiv am traversat țara de la un capăt la altul, din Vestul țării până în Nord-Estul țării) iată-mă ajuns la Gura Humorului, unde am și înoptat cu o zi înainte de a-l vizita pe fratele nostru Ghiță Ignat.
M-am trezit dimineața refăcut și pregătit să conduc încă vreo două ore pâna la Penitenciarul din Botoșani, unde Ghiță mă aștepta nerăbdător.
L-am găsit pe Ghiță într-o formă foarte bună, atât spiritual cât și fizic. Cele două ore, cât am fost lăsați să petrecem împreună, au trecut mult prea repede. Discuția noastră s-a  rezumat în mare parte pe domeniul spiritual, lucru care m-a bucurat mult. Ghiță (omenește vorbind) ar avea toate motivele să fie trist, soția acasă cu 3 copii mici și multe alte lucruri care mi s-au spus și nu doresc să le pomenesc aici. Sunt motive foarte întemeiate ca atât Ghiță cât și Adriana soția lui, să fie foarte dezamăgiți și triști. Cu toate astea, ambii  m-au impresionat prin maturitatea spirituală de care dau dovadă și credința lor puternic ancorată în cuvântul și promisiunile lui Dumnezeu.
Sunt convins că și concluzia dumneavoastră va fi aceeași cu a mea după ce veți citi interviul de mai jos. La plecare, i-am lăsat lui Ghiță câteva întrebări, la care l-am rugat să răspundă și să găsească el o cale prin care să ajungă la mine. Mă bucur mult că au ajuns.
Mulțumesc Domnului și lui Ghiță pentru acordarea acestui  interviu, care sunt convins ca va fi o mare binecuvântare pentru mulți dintre cititorii Blogului nostru și nu numai, așa cum deja pentru mine a fost.
Vă provoc la rugăciune pentru Ghiță și familia lui, dar și pentru cei care vor fi expuși cuvântului mărturisit de Ghiță. Astfel, timpul petrecut acolo să devină o mare binecuvântare pentru mulți și în final Împărăția Cerului să fie îmbogățită și prin aportul adus de către fratele nostru drag, Ghiță Ignat.
Mike Olari
Continuare pe  www.family2fam.com

No Shoes Night la București


Concert Hope & Joy la București


Florin Ianovici, Marian Mocanu, Miriam Popescu și Alex Tașcu la Biserica Betania Londra


Josh McDowell la București


Conferința tinerilor penticostali din nord-estul României cu Simon Bumbar la Sala Sindicatelor Iași


Seară culturală englezească la Biserica Harvest Metanoia Ploieşti

Sâmbătă, 17 octombrie, ora 17:00, str. Constanței nr.1, Ploiești.
Ceai și gustare, istorie și tradiții, spiritualitate și umor. 
Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!