După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 octombrie 2015

Sărbătoarea Roadelor în Piața Traian Timișoara


Weekend de învățătură biblică cu Radu Gheorghiță la Biserica Baptistă Betel Făget

În lumina motto-ului, pentru anul acesta, „Creștini biblicizați” – Coloseni 3:16-17, Biserica Baptistă „Betel”, din Făget, jud. Timiș, organizează un weekend de învățătură biblică, în 10 și 11 octombrie. Invitat special pentru această lucrare este: dr. Radu Gheroghiță, profesor la Midwestern Baptist Theological Seminary din Kansas City, Statele Unite ale Americii.  Programul va fi următorul:

Ziua Mulțumirii la Biserica Adonai Bucureşti


Sărbătoarea Mulțumirii la Biserica Baptistă Germană Timișoara


ActiveNews: James Woods: "Obama și mass media au ignorat masacrul din Oregon pentru că victimele erau CREȘTINI!"

Actorul american James Woods, cunoscut pentru opiniile sale politice, a comentat în termeni duri reacția președintelui SUA față de masacrul din colegiul din Oregon, de joia trecută, în care au pierit nouă creștini, dar și atitudinea presei față de această crimă anti-creștină.
 
Chris Harper, de 26 de ani, a intrat joia trecută în campusul universitar din Oregon și a început să tragă în oameni, omorând nouă persoane și rănind alte șapte.Harper i-a vizat numai pe creștini, întrebându-i, înainte de măcel, cărei religii aparțin. Apoi a început să îi împuște.

În mai multe postări pe Twitter, la o zi de la această tragedie, actorul James Woods afirmă că și președintele Obama și media din SUA nu au fost interesate de subiect pentru că victimele erau creștine.
 
Cunoscut pentru opiniile sale politice, Woods a comentat în termeni duri reacția președintelui SUA față de masacrul din colegiul din Oregon, de joia trecută, în care au pierit nouă creștini, dar și atitudinea presei față de acest act de ură împotriva creștinilor.

Continuarea pe www.activenews.ro
Vezi și:

Pastor Samy Tuțac – Diavolul se folosește de unii frați să-i distrugă pe pastori

Un pastor a fost abordat de un frate din comitetul bisericii în prima zi când și-a început lucrarea în biserica aceea. Acesta i-a zis privindu-l în ochi:"Eu sunt aici să te asigur că niciodată nu vei avea unanimitate în deciziile ce urmează să le iei. Întotdeauna voi fi împotriva ta!"  Și a fost profet! Exact așa a făcut... și a trăit 102 ani.

Asemenea acestui pastor, sunt mulți pastori loviți ca de tsunami și atacați, de multe ori mai tare din interior decât din exterior. Știu exact ce spun, dar harul Domnului imi este îndeajuns. Și loviturile cele mai mari vin din partea unor frați, asemenea acestui frate, totdeauna pentru contra. Uneori furtuna este atat de mare încât te dărâmă. Iar unii trăiesc având un singur scop, să vadă oameni dărâmați.

Conferința Mereu Romantici la Crystal Tower București

Mai multe detalii pe www.familylife.ro

Concert Cătălin Ciuculescu & Band la Craiova


Conferință pentru slujitorii bisericii cu Radu Gheorghiță la Biserica Baptistă Betel Făget

În 10 octombrie 2015, începând cu orele 10:00, Biserica Baptistă „Betel„ din Făget, județul Timiș, organizează o conferință de învățătură biblică pentru păstori, diaconi, evangheliști, misionari și pentru toți slujitorii Cuvântului din zonă și comunitate. Cu voia Domnului, la această conferință, Cuvântul Domnului va fi predicat de către, dr. Radu Gheorghiță, profesor la Midwestern Baptist Theological Seminary din Kansas City, Statele Unite ale Americii.

Tema susținută, în această conferință, va fi: Valoarea cunoașterii aprofundate a Scripturii (memorarea Scripturii) în slujirea de predicare a Evangheliei și păstorire a bisericii.

Programul conferinței va fi următorul:

Turneul "Dragostea lui Dumnezeu în acțiune" în județul Timiș


Conferinţa Medicilor Creştini cu Livius Percy la Biserica Speranţa Chişinău

Sâmbătă, 10 octombrie 2015, Biserica “Speranţa” din Chişinău găzduieşte Conferinţa Medicilor Creştini cu tema: “Suferința – o perspectivă medico – biologică, socială și teologică. Eutanasia – este o soluție bună?”. Evenimentul este organizat de Comunitatea Religioasă Societatea Medicilor Creștini “Emanuel” şi are ca invitat doctorul în ştiinţe, Livius Percy din SUA şi Preşedintele CR SMC “Emanuel”, Liviu Gusac.
Participanţii se vor bucura de: program muzical, mărturii şi experienţe, prelegeri ştiinţifice şi soluţii la dilemele etice în practica medicală atunci când ajungem la capitolul eutanasie.
Programul se va desfăşura între orele: 09:00-17:00, pe strada Bucuriei 8. Participanţii pot ajunge la destinaţie cu microbuzele: 108, 103, 174, 171, 135.

La Ordinea Zilei: Armaghedonul în Siria (05 Octombrie 2015)

Interviu 
cu pastorul 
Mihai Sârbu
pe tema
 evenimentelor din Siria
Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

Marius Cruceru la Biserica Creștină după Evanghelie nr. 2 Craiova


☞ Opinia liberă: Ovidiu Petric – Păcatul liderilor din România și mirarea DNA-ului

NewsNet Creștin: Rubrica ☞ Opinia liberă  este destinată publicării articolelor care nu tratează subiecte religioase sau spirituale, dar care sunt scrise de evanghelici. Menţionăm că acestea nu reprezintă neapărat și punctele noastre de vedere.

Liderul DNA, Laura Codruta Kovesi a făcut recent niște declarații prin care își exprima stupefacția față de atitudinea manifestata atat de oamenii de afaceri, cat si de cei din lumea politica.

"Cel putin pentru mine si colegii mei este extrem de greu sa explicam cum de se intampla in continuare aceste lucruri. Daca vorbim de administratia publica locala, in aproape jumatate dintre judetele Romaniei am avut primari de resedinta de judet sau presedinti de consilii judetene care in ultimii doi ani au fost investigati, invinuiti, trimisi in judecata, unii dintre ei chiar condamnati. Cu toate acestea constatam ca infractiunile se comit in continuare", a spus Kovesi pentru Digi 24.

"Nu cred ca DNA va rezolva coruptia din Romania, dar cred cu convingere ca aceasta lupta pe care DNA o duce pentru a combate coruptia trebuie dublata de masuri preventive.

Degeaba arestam medici in fiecare an daca in sistemul de sanatate procedurile raman aceleasi. Degeaba arestam profesori care dau subiectele la bacalaureat, daca modul in care se desfasoara aceste examene ramane acelasi.

Cred ca este foarte important sa se ia masuri de prevenire, in asa fel incat impreuna sa incercam sa reducem acest fenomen. Nu arestand oameni vom reduce noi coruptia in Romania", a subliniat procurorul-sef al DNA.

Care sa fie oare cel putin o parte din explicatia problemei grave cu care se confrunta tara noastra la ora actuala?

Liderii Romaniei au ajuns sa manifeste un astfel de comportament vis a vis de resursele ce li s-au încredințat spre administrare, din cauza că au uitat ca trebuie sa ii slujească pe oameni din acea postura, nu sa fie slujiti ca niste zei intangibili cărora nu li se mai aplica legea.

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noştri,

  Vă mulţumim din inimă tuturor pentru rugăciunile pe care le înălţaţi pentru noi! Ieri am avut un accident cu maşina şi Domnul ne-a salvat într-un mod miraculos! Ne întorceam din Calcutta şi, în timp ce urcam serpentinele către casă cu o maşină minitaxi care era supraîncărcată, au cedat frânele şi, ca să nu cadă maşina în prăpastie, şoferul a virat rapid în direcţia opusă şi ne-am lovit de o stâncă, iar maşina s-a răsturnat la caţiva paşi de a cădea în prăpastie. Raja era cu bebeluşul nostru în braţe la geam, pe partea pe care a căzut maşina. Printr-o minune, Baruch nu a păţit nimic, nici măcar o zgârietură, iar Raja s-a lovit doar la umăr şi, prin harul Domnului, nu are nimic rupt, ci doar întindere de muşchi.
Eu m-am lovit puţin la cap, dar nu e nimic grav. Îi mulţumim Domnului că ne-a salvat şi ne-a ocrotit într-un mod miraculos, ca să fie o mărturie pentru cei necreştini!      
       Toţi se miră cum Baruch nu a păţit nimic. Noi ştim şi le spunem că e intervenţia Domnului nostru care ne-a salvat şi care are în continuare un plan cu vieţile noastre, ca să putem mărturisi cât de mare este Domnul nostru!
        Alte persoane din maşină au avut piciorul rupt sau altfel de lovituri, o fată a avut mâna prinsă sub maşina, dar sunt bine acum.
       Vă mulţumim tuturor pentru rugăciuni şi vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi pentru protecţia Domnului peste noi şi pentru o vindecare cât mai rapidă pentru Raja, pentru că îl doare umărul destul de tare!
       De asemenea, Îi mulţumim Domnului că a fost cu noi în Calcutta şi ne-a dat izbândă în a depune documentele pentru paşaportul lui Baruch şi sperăm să îl primim cât mai curând.
        Încă nu am reuşit să facem pozele acelea speciale pentru cartea de identitate. Săptămâna viitoare vom încerca din nou. Vă rugăm să vă rugaţi să le putem face cu ajutorul Domnului şi apoi să mergem în Delhi pentru a face procura pentru ridicarea cărţii de identitate!

Cristian Barbosu & Echipa de închinare HMA la sala Bisericii Creștine după Evanghelie Aviației București

„Vino și tu Sâmbăta aceasta, 10 Octombrie orele 17:00, la un eveniment susținut de echipa de închinare a Bisericii Harvest Metanoia Arad și Cristian Barbosu, în sala Bisericii Creștine Aviație, str. Cerceilor nr. 4 (lângă stația de metrou Aurel Vlaicu). Vei avea posibilitatea să cunoști grupul de inițiativă a viitoarei Biserici Harvest Metanoia București, să-L lauzi pe Dumnezeu cu pasiune și să asculți un mesaj despre inima lui Dumnezeu cu privire la biserica locală. Te așteptăm și pe tine!”.

Vladimir Pustan – Cum să biruim stresul

Vezi şi alte resurse în pagina
Vladimir Pustan

Pastor Steve Almquist la Crystal Tower București

"Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending."

Vine toamna, vin și întâlnirile TBV!

Odată cu noul an universitar începe și sezonul Tinerilor Bunavestire. După o vară plină de fun, relaxare și plimbări, vino să trăim IMPREUNĂ noi experiențe cu Dumnezeu, Cel ce este Începutul și Sfârșitul.

Aceeași zi de Luni (5 octombrie), același loc plin cu amintiri, Crystal Tower (etaj 1), aceeași ora, 19:00, unde îl vom avea ca INVITAT SPECIAL pe Steve Almquist, pastor în biserica Living Word Community Church din Pennsylvania, USA.