După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Summitul Global de Conducere 2015 România

Mai multe detalii: AICI

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Golgota Sacoșu Mare, județul Timiș

Duminica, 4 octombrie 2015

Sărbătarea Mulțumirii la Biserica Quo Vadis Hațeg


Nemulțumirea este inerentă vieții. Oricine poate avea oricând motive de nemulțumire.
Cel mic pentru că nu are drepturi și libertate, cel mare că are slujbă, rate și facturi de plătit, cel bătrân că are ani mulți, boli adunate și sănătate puțină. 
Nemulțumirea are darul de a fi oarbă față de ceea ce are.

Mulțumirea este ruptă din rai.
Ea leagă în mod miraculous sufletul mai mult de Dădător decât de daruri, vede și prețuiește mai mult ceea ce are și verbalizează valoarea și bunătatea celorlalți. În mod uimitor, indiferent de circumstanțele vieții, mulțumirea găsește mereu prilejul pentru celebrare și bucurie.

Dumnezeu face mult bine. Dumnezeu face mult bine, la toată lumea. Cei mulți uită de binele făcut. Cei puțini însă, își amintesc de Făcătorul binelui. Cei mulți caută vindecarea, dar cei puțini caută pe Vindecător. Ei nu se mulțumesc doar cu darul vindecării, ci se întorc la El. Ei experimentează efectele miraculoase ale mulțumirii și intră în rezonanță cu ritmul doxologic al cerului.

Haideți să ne întoarcem la El și să-I mulțumim împreună, duminică, 4 octombrie ora 10.00 la Sărbătoarea mulțumirii, la sediul Bisericii Quo Vadis din Hateg.

✡ Ziua de rugăciune pentru pacea Ierusalimului


✡ Jerusalem Dateline - Știri creștine din Israel (3 oct. 2015)

Pastor Samuel Costea la Biserica ELIM Ploiești


Lazăr Gog – Doborât prin diplomaţie

Vezi şi alte resurse în pagina
Lazăr Gog

Concert Not An Idol la Biserica Betania Târgu-Mureș


Lansare la ITP București: "Domnul împărățește" – de Silviu Tatu

Institutul Teologic Penticostal din București organizează împreună cu Editura Cartea Creștină lansarea noului volum scris de către Pastor Conf. univ. dr. Silviu Tatu: Domnul împărățește – Traducere si comentariu la Apocalipsa lui Ioan.

Evenimentul va avea loc miercuri, 7 oct. 2015, la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, B-dul Uverturii, nr. 210-220, sect. 6, începând cu ora 18,00.

La eveniment vor participa Pastor Conf. univ. dr. Silviu Tatu și Lector univ. dr. Emanuel Conțac.

Cu ocazia lansării, acest volum precum și celelalte cărți ale editurii vor putea fi procurate cu o reducere de 30%.
Va așteptăm cu drag!

Cristian Barbosu & Echipa de închinare HMA la Biserica Speranța Drăgănești-Olt


Lugoj Info.ro: Pastorul Ionel Tuțac în mijlocul refugiaților la frontiera sârbo-croată

Pastorul baptist Ionel Tutac a fost pentru cateva ore in mijlocul refugiatilor la frontiera Serbiei cu Croatia.
Tutac sustine ca a fost impresionat atat de refugiati cat si de voluntari. ”Zilele acestea am mers pana la granita dintre Croatia si Serbia, la Opatovac, unde am vizitat o tabara de refugiati.

Realitatea privita prin proprii ochi intotdeauna are un impact mai mare. Am plecat din Timisoara cu alimente, haine, Nou Testamente in limba araba, ca sa ii ajutam pe acesti oameni care au parcurs mii de kilometri in cautarea unui trai mai bun. Am vazut disperare, teama, suferinta, femei extenuate de drum si copii care nu mai aveau nici macar puterea sa planga. 

Continuarea pe www.lugojinfo.ro
Vezi si:

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

 Dragii noştri,

          Mai avem câteva ore până să plecăm spre Atalaya. Ne aşteaptă un drum lung, aşa că ne-am bucura tare mult să ştim că vă veţi ruga pentru această călătorie. Chiar dacă e un drum pe care l-am făcut de zeci de ori, mereu plecăm cu inima strânsă, pentru că niciodată nu ştim surprizele pe care le putem întâmpina, iar cele 20-22 de ore cât ar trebui să dureze călătoria în mod normal ar putea fi mult mai multe. Rugati-vă în special pentru Debora, deoarece tranversarea munţilor la o altitudine de 5000 m e întotdeauna o provocare. Se simte rău la înălţime şi de la aerul condiţionat din autocar (are o sensibilitate la urechi şi i-a fost rău şi pe avion (călătorind spre Lima), ceea ce face ca această primă parte a călătoriei cu autocarul să fie o corvoadă. Cu camioneta e mai frumos şi mai liniştitor.

       Rugaţi-vă şi pentru Zsolty, tânărul ce a venit să ne viziteze şi care va sta cu noi până în decembrie. El a terminat şcoala Kairos şi a venit la noi pt a avea o experienţă pe termen scurt, cu posibilitatea de a lucra cu Segadores pe viitor, dacă Dumnezeu îi confirmă că aceasta e voia Lui pentru el. Ne dorim să se adapteze cu bine schimbărilor de toate felurile şi timpul petrecut cu noi să fie o experienţă înălţătoare, care să îi deschidă noi orizonturi şi să îi clarifice chemarea şi direcţia.

      Mulţumim pentru rugăciuni şi pentru însoţire în această mare aventură a credinţei. Dumnezeu să vă binecuvânteze din plin viaţa şi umblarea cu El şi El să îşi pună pecetea pe lucrul mâinilor noastre.

   Depinzând de internetul din Atalaya, încercăm să vă anunţăm cât mai repede posibil cum ne-a fost călătoria şi cum am găsit lucrurile acolo.

Trupa Adonai – Concert la Biserica Adoram Arad