După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 octombrie 2015

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Abram, județul Bihor

Dragi prieteni,

Duminică, 04 octombrie, de la ora 09:30, Biserica Creştină Baptistă din localitatea Abram jud. Bihor, organizează sărbătoarea mulţumirii. 
Cu această ocazie, va sluji prin cântare grupul Amos iar prin cuvânt fratele păstor Nicuşor Curpaş. Biserica şi păstorul vă aşteaptă cu drag.
RVE Oradea

Sărbătoarea Mulțumirii la Biserica Penticostală "EFRATA" Șimand, județul Arad


Duminică, 04/10/2015, de la ora 18:00,
Sărbătoarea Mulțumirii 
la Biserica Penticostală
"EFRATA"
Șimand, județul Arad
Mesaj: Gabi Izsak

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Săbolciu, județul Bihor

Dragi prieteni,
Biserica Creştină Baptistă din localitatea Săbolciu, jud. Bihor, organizează duminică, 04 octombrie, de la ora 09:00 sărbătoarea mulţumirii.
Invitat să predice Cuvântul lui Dumnezeu este fratele păstor Teofil Alb iar programul de închinare va fi susţinut de tinerii bisericii şi fanfara Bisericii Creştine Baptiste din localitatea Bălaia, jud. Bihor. 
Păstorul şi biserica vă aşteaptă cu drag.

RVE Oradea

Sărbătoarea Roadelor la Tabăra Cristia Voroneț, județul Suceava


Ziua Recunoștinței la Biserica Râul Vieții Constanța


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Măgeşti, județul Bihor

Dragi prieteni,
Biserica Creştină Baptistă din localitatea Măgeşti, jud. Bihor, vă invită duminică, 04 octombrie, de la ora 15:00 să participaţi la sărbătoarea mulţumirii pentru toate roadele strânse şi în acest an. "Pământul îşi dă roadele, Dumnezeu, Dumnezeul nostru, ne binecuvântează." (Psalmul 67:6) Sunteţi aşteptaţi cu toată dragostea.

Întâlnire cu femeile la Biserica Română Regensburg, Germania


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Betesda Tileagd, județul Bihor


Sărbătoarea roadelor la Biserica Baptistă Harul Seleuş, județul Arad


Piesa de teatru "Ultima şansă" la Biserica Baptistă Betel Timişoara


Congresul Alianței Evanghelice din România

Astăzi, 2 octombrie, are loc la Arad, la Biserica Baptistă Speranța, Congresul Alianței Evanghelice din România, organizație ce cuprinde Cultul Baptist, Cultul Penticostal și Cultul Creștin după Evanghelie din România. Conform protocolului conducerea Alianței va reveni pentru următoarea perioadă Cultului Baptist care preia de la Cultul Creștin după Evanghelie mandatul. Pana în acest moment, Alianța Evanghelică din România a fost condusă de Virgil Achihai, iar în următoarea perioadă funcția de lider va fi prelată de actualul Președinte al Uniunii Baptiste din România, pastorul Viorel Iuga.

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Izvorul Vieţii Londra

Duminică, 04 octombrie, incepand cu orele 16:00, Biserica Izvorul Vietii vă invita sa luati parte cu noi la Sarbatoarea Multumirii
Vom mulţumi împreună pentru purtarea de grijă a lui Dumnezeu şi belşugul pe care ni-l dă in fiecare zi. Din Cuvantul Domnului ne va sluji fratele Daniel Raducan.

Psalmii 65:9-11 “Tu cercetezi pământul şi-i dai belşug, îl umpli de bogăţii şi de râuri dumnezeieşti, pline cu apă. Tu le dai grâu, pe care iată cum îl faci să rodească: îi uzi brazdele, îi sfărâmi bulgării, îl înmoi cu ploaia şi-i binecuvântezi răsadul. .Încununezi anul cu bunătăţile Tale şi paşii Tăi varsă belşugul.”

Zi de mulțumire la Biserica Sfânta Treime Alba Iulia


Întâlnirea "Tu și islamul" cu Paul Negruț și Walter Price la Biserica Emanuel Oradea


Dan Botică – Problema islamului din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu

„Am așteptat clipa asta de mult timp! Spune-mi: ești creștin? Bine! Pentru că dacă ești creștin, îl vei vedea pe Dumnezeu în următoarea secundă!”

Sunt cuvintele tânărului care a ucis ieri 9 studenți la o universitate din Statele Unite. A intrat într-o clasă de curs, a întrebat cine este creștin și apoi a executat cu sânge rece cel puțin nouă tineri și tinere.

Încă nu știm dacă tânărul criminal este sau nu musulman. Sentimentele de psihoze care ne încearcă în ultimele luni ne fac să tragem automat această concluzie. De ce?

Pentru că scene ca acestea au avut loc atât de des în în Orientul Mijlociu, încât pentru mulți identitatea de credincios echivalează cu identitatea de victimă. Iar pentru noi, cei care locuim pe continentul European, emigrarea sutelor de mii, poate chiar milioanelor de musulmani, dă naștere la sentimente care mai de care mai ambivalente. Unii se tem și cad într-o stare de fatalism, alții se tem și aleg să protesteze, uneori chiar în mod violent. Unii văd beneficiul economic, alții dezastrul social și moral. Unii ridică garduri, alții le dărâmă, riscându-și viața pentru a le vorbi musulmanilor despre Cristos.

Ceea ce mă duce cu gândul la Nabeel Qureshi, un tânăr musulman care cu ani în urmă, fiind cazat într-un cămin universitar, a descoperit faptul că, colegul de cameră este credincios creștin. Nabeel cunoaștea foarte bine Qoranul și a fost șocat să audă vestea bună a Evangheliei și să o vadă întruchipată în viața unui tânăr student. Anii au trecut, Dumnezeu a lucrat încet, dar profund, în viața lui, și în final Nabeel Qureshi l-a primit pe Cristos în inima lui, iar acum este implicat activ în evanghelizarea musulmanilor.

Întrebarea este ce vom face noi? Poate că nu vei avea niciodată un coleg sau un vecin musulman, și mai mult ca sigur că cei mai mulți dintre noi nu vom schimba profesia de acum cu cea de misionar într-o țară islamică. Dar dacă Dumnezeu alege să grăbească împlinirea vremurilor și prin expansiunea religiei islamice, ce vei face? Ce vom face?

Pastor Mihai Sârbu la Biserica Betel Timişoara


Realitatea.net: Autorul masacrului din SUA: "Pentru că sunteți creștini îl veți vedea pe Dumnezeu în foarte puțin timp"

Acesta ar fi Chris Harper Mercer, un tânăr în vârstă de 26 de ani, afirmă CBS News, citând două surse anonime din poliție, notează AFP.
"Două surse din poliție au declarat pentru CBS News că cel care a tras a fost identificat ca Chris Harper Mercer", a indicat canalul pe site-ul său, adăugând că aceste surse s-au referit la "patru arme — pistoale și o pușcă — găsite la locul atacului".
Canalul evocă de asemenea un blog aparținând tânărului și în care el se referă la "multe atacuri armate", inclusiv cel din luna august când doi jurnaliști au fost împușcați mortal de un fost coleg în Virginia (estul SUA).
"Anchetatorii i-au intervievat familia și prietenii", explică de asemenea CNN, care se referă la aceeași identitate anunțată de sursele anonime.
Atacatorul care a deschis focul în universitatea Umpqua înainte de a fi ucis într-un schimb de focuri cu poliția a fost identificat mai devreme de guvernatorul din Oregon ca "un tânăr în vârstă de 20 de ani".
Potrivit presei din SUA, Chris Harper Mercer nu ar fi fost student al universității unde a avut loc masacrul.
Mărturiile de la fața locului sunt cutremurătoare. Potrivit unei tinere, care a fost rănită în timpul atacului, Mercer și-a întrebat victimele ce religie practică, înainte de a spune: "Bine, pentru că sunteți creștini îl veți vedea pe Dumnezeu în foarte puțin timp".
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: www.realitatea.net

Întâlnire pentru femei la Biserica Golgota Hunedoara


Pastor Ionel Tuțac – Lecțiile refugiaților

Considerată o invazie musulmană organizată a continentului european, criza emigranților a reținut atentia principalelor buletine de știri. Ne confruntăm cu un efect al eșecului "primăverii arabe", care a generat în Africa de Nord și în Orientul Mijlociu numeroase conflicte etnice și religioase, dar și multă sărăcie și anarhie socială.

Cu certitudine criza refugiatilor reprezintă cea mai mare provocare pentru continentul european din ultimele decenii. Începută anul trecut, prin sosirea în Europa a 626.000 de refugiati, ea a luat amploare în ultimele săptămăni când sute de mii de refugiati si emigranti au început să străbată continentul nostru în căutarea unui trai mai sigur si mai bun.

Reactiile europenilor au fost diferite față de acest fenomen. De la garduri de sârmă ghimpată, pentru protejarea frontierelor, până la pancarte cu mesaje de bun venit.

Despre criza emigrantilor s-a scris mult si se va scrie în continuare. Subiectul nu este încă epuizat. Unii urmăresc evenimentul din fața televizorului, altii îl discută pe Facebook, prea puțini reușesc să întreprindă ceva care să ajute concret în situația de criză.

Zielele acestea am mers împreună cu o echipă de la Radio Vocea Evangheliei Timisoara până la granița dintre Croația și Serbia, la Opatovac, unde am vizitat o tabără de refugiați.

Samy Tuţac la Huston


† Breaking News: Studenţi creştini împuscaţi în cap la Facultatea din Roseburg, Oregon

1 Octombrie 2015
Un ucigas terorist din Oregon in varsta de 26 de ani,  a fortat oamenii sa se ridice in picioare si sa spuna din ce religie fac parte, inainte de a trage in ei, au raportat cei care au supravietuit acestui atac misel.
O femeie a carei bunica era inca inlauntrul scolii la o clasa de scris din Snider Hall, locul unde s-a produs masacrul, a descris scena intamplata printr-un tweet.
,,Ucigasul a pus pe oameni in sir si i-a intrebat pe fiecare daca sunt crestini”, a spus ea. ,,Daca au spus da, atunci ei au fost impuscati in cap. Daca au spus nu, sau nu au dat raspuns, au fost impuscati in picioare. Bunica mea chiar a ajuns acasa si ea a fost in acea camera. Ea nu a fost impuscata, dar a ramas foarte socata de cele petrecute.”
Kortney Moore, o studenta de 18 ani, care frecventeaza la  Umpqua Comunity College, a fost si ea in acea camera in timpul masacrului si a spus ziarului de stiri, Oregon News Review, ca inarmatul intr-adevar umbla sa vaneze pe crestini. Momente dupa ce un glont a venit zburand printr-o fereastra, ea a spus ca ucigasul de 26 de ani a ajuns in incapere unde a vazut profesorii, pe care apoi i-a impuscat in cap.