După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 octombrie 2015

Adevărul.ro: Românul care a creştinat 30 de imigranţi musulmani în Australia: „Islamul va dori să se impună până acolo încât să interzică baconul la McDonald’s”

Fugit din România în 1978 după ce a trecut clandestin frontiera cu Serbia, Corin Isvernariu a ajuns în Australia. La aproape 40 de ani de la fuga sa din comunism, Corin a ajuns să lucreze cu imigranţi musulmani refugiaţi, la rândul lor, în Australia. În urma activităţii românului dintr-o tabără de refugiaţi din Melbourne, 30 de musulmani s-au creştinat.

Corin Isvernariu este originar din localitatea Ştinăpari (judeţul Caraş-Severin). În 1978, însoţit de un prieten, a trecut fraudulos frontiera pentru a fugi din comunism. În 22 decembrie 1978, la ora 12.30, cei doi fugari reuşeau să treacă graniţa şi au ajuns până în Belgrad, unde au fost prinşi. În acea perioadă o parte dintre fugarii români erau returnaţi în România, iar o parte erau lăsaţi să plece mai departe. Corin şi prietenul său au tras lozul câştigător. Au primit şansa să meargă în Australia, iar după analizele medicale şi verificarea lor amănunţită au fost urcaţi în avionul cu care au făcut patru escale până în Australia. „Visul meu era să ajung în America, la San Francisco. Când mi s-a oferit şansa să merg în Australia, am acceptat gândindu-mă că de acolo pot ajunge mai uşor în America. Important era să scap din Belgrad”, a declarat Corin.

Ajuns în Australia, Corin a locuit într-un hostel construit special pentru imigranţi. „Cazarea şi mâncarea erau gratuite atâta timp cât stăteai să înveţi engleza. Când te angajai, puteai să locuieşti în continuare acolo, dar plăteai chirie”, a explicat românul sistemul de primire a imigranţilor ajunşi în Australia în 1978. Primul job al lui Corin a fost de muncitor necalificat la fabrica de maşini Nissan. După nouă luni în Australia, bărbatul a cunoscut-o pe soţia sa, stabilită acolo din 1973. În 1983 a vizitat pentru prima dată şi America, dar nu îşi mai dorea să ajungă acolo. Viaţa în Australia era mai bună decât în America. Corin Isvernariu a absolvit în 1993 teologia la Melbourne University, fiind angajat ca pastor al unei biserici baptiste române din Melbourne. Ulterior a ajuns pastor al unei biserici baptiste australiene.  
Citeste mai mult: adev.ro/nvjqd6

Florin Ianovici la Freiburg, Germania


Aercurat Fest ♫ Festivalul Corurilor la Rădaia, județul Cluj


✡ Jerusalem Dateline: ''Ursul rusesc'' a ieșit din nou după pradă


''Ursul rusesc'' a ieșit din nou după pradă, în una dintre cele mai periculoase regiuni ale lumii de data aceasta, în...
Posted by Alfa Omega Tv on 30 Septembrie 2015

Turneu Cristian Barbosu & Echipa de închinare Harvest Arad


Weekend la munte cu tata!

Detalii si inscrieri: www.bradatel.ro    office@bradatel.ro    Tel. 0742.461.146

Bus 4 Life la Cernavodă


† Șapte biserici incendiate în Tanzania



Duminica Studenţilor la Biserica Agapia București


♫ Curs gratuit de muzică la Biserica Baptistă Moreni


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Betleem Orăştie

Acum, iata, aduc cele dintai roade din roadele pamantului pe care mi le-ai dat Tu, Doamne!" Sa le pui inaintea Domnului Dumnezeului tau, si sa te inchini inaintea Domnului Dumnezeului tau. (Deut.26:10) Acest pasaj biblic scoate in evidenta sarbatoarea Sucot, sau Sarbatoarea Corturilor (Exod 23:16; Levetic 23:33-43).

Aceasta este o sarbatoare de toamna, celebrata la sfarsitul recoltei, timp in care poporul traia 7 zile in corturi, ca semn de multumire pentru roadele pamantului, dar si ca o aducere aminte de timpul peregrinarii si  sederii poporului in corturi, in Pustiul Sinai (Levitic 23,43).

Biserica Betleem Orastie praznuieste acest eveniment stravechi cu multa dragoste si respect aducand inaintea Domnului din toate roadele pamantului pe care le punem inaintea Dumnezeului nostru.

Serviciul divin din seara zilei de 04.10.2015 va avea in vedere aceasta sarbatoare, multumind lui Dumnezeu pentru roadele binecuvantate ale pamantului

Deschiderea noului locaș de închinare al Bisericii Muntele Sionului Dortmund, Germania

Dragii nostri frati, Biserica Muntele Sionului, impreuna cu Prezbiterul nostru Beniamin Codreanu, avem bucuria si dorinta de a va invita sa luati parte cu noi la deschiderea noului locas de inchinare al Bisericii Muntele Sionului Dortmund care va avea loc Duminica, 4 Octombrie 2015, dimineata de la ora 10, iar seara incepund cu orele 18:00 vom avea seara prelungita.
Ca invitat la predica de baza va fi, cu ajutorul Domnului, fratele Onițã din Toflea. 
Domnul sa va binecuvinteze pe toti, va asteptam cu drag! 
Adresa bisericii: Bornstr Nr 111
44145 Dortmund, Germany

AFR: Legea deocheată a domnului Dragnea

Domnului Liviu Dragnea ii este dor de comunism. Vrea sa ne duca inapoi in timp la vremea cind eram deprivati de libertatea cuvintului si de gandirea libera. Cind daca ziceam ori exprimam o opinie neconformista statul comunist ne amenda agresiv ori ne tinea in inchisoare cu anii. Era o forma de protejare a statului si a sistemului comunist de oameni. Oamenii si gandirea libera erau inamicii numarul unu al totalitarilor Romaniei trecute. Daca nu suntem cu bagare de seama, dl Dragnea ne va duce din nou exact de unde am scapt in decembrie 1989. Libertatea, sub toate aspectele ei, este o valoare fundamentala. Un drept natural. Singura legislatie necesara libertatii este cea desemnata sa o protejeze, nu sa o submineze. Proiectul dlui Dragnea o submineaza. In mod grosolan.

Un proiect anticonstitutional

Romania a fost socata zilele trecute cind a fost publicat proiectul de lege a dlui Dragnea privind interzicerea "defaimarii sociale". Conform proiectului, o persoana care prin cuvint ori in scris "defaimeaza" un grup social esta pasibil de amenda intre 1000 si 30.000 de lei. Iar un grup ori mass media cu o amenda intre 2000 si 60.000 de lei. Cine pot fi "defaimatorii" si cine ar putea fi "defaimatii"? Defaimatorii am putea fi oricare dintre noi, cei care am exprima o opinie privind un grup social pe care un membru al acestui grup o socoteste "defaimatoare". Un exemplu care usor ne vine in minte ar fi afirmatia "islamul este o religie terorista". Afirmatia vizeaza atit un grup religios cit si grupuri etnice specifice care in mod traditional au fost ori sunt afiliate religiei musulmane. Cu toate ca orice persoana de buna credinta ar putea argumenta la nivelul probelor veridicitatea acestei afirmatii, faptul ca expresia denota un aspect negativ al religiei musulmane ar putea costa autorul pina la 30.000 de lei. Persoanele pretins ofensate nu au nimic mai mult de a face decit sa depuna o plingere la judecatorie si sa pretinda daune morale. [Detalii: http://www.activenews.ro/stiri/Liviu-Dragnea-vrea-amenzi-de-pana-la-60.000-de-lei-pentru-defaimare-sociala-125119]

De unde vine acest proiect de lege? Care sunt originile lui ideologice? Caci el nu suna de loc romaneste si nici nu se conformeaza cu traditiile si experientele noastre istorice. Dimpotriva ofenseaza si este un afront la adresa victimelor comunismului, a miilor care au murit in inchisorile comuniste, in lagarele de concentrare, si a celor care au suferit pe vremea comunismului. Dl Dragnea ne informeaza ca proiectul dinsului este primul de acest gen din Europa. Este rusinos ca acest proiect unic in Europa sa origineze in Romania, una din tarile cele mai rau afectate de comunism. Este un proiect de lege inspirat de ideologia totalitara a Europei Occidentale, a academicienilor si intelectualilor occidentali care nu au suferit nici odata persecutia ori suprimarea drepturilor lor din partea autoritatii politice. Dl Dragnea se joaca cu focul. Romania nu are nevoie de o astfel de lege. Pentru dl Dragnea libertatea cuvintului inseamna violenta. Cuvintul este o arma de distrugere in masa care trebuie confiscat de la oameni. Dl Dragnea doreste omogeneitate intelectuala. Noi nu o vrem. Vrem sa raminem omanei liberi care gandesc liber si se exprima liber, in limitele bunului simt si al moralitatii publice. Romania si Europa se confrunta cu probleme mult mai serioase decit sa ne abroge libertatea cuvintului.

Dr. Lazăr Gog – Perspectiva profetică şi istorică asupra lui Ismael (27 Septembrie 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Lazăr Gog

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

 Multă pace şi bucurii!
        
      Încep această scrisoare prin a vă cere să vă rugaţi pentru noi... În iulie am depus documentele pentru OCI, actul care îmi dă drept de şedere fără viză... şi miercuri am primit răspuns că nu mi se poate da acum, deoarece viza mea urmează să expire într-o lună. Mai întâi trebuie să aplic pentru o nouă viză şi apoi pot continua întreg procesul pentru OCI.  

   Dar problema cea mai mare este că paşaportul meu urmează să expire în ianuarie şi, pentru a-l reînnoi, am nevoie fie de 
carte de identitate valabilă (care mi-a expirat) fie dedovada unui permis de şedere în India pe o perioadă mai lungă de un an, ceea ce aş fi avut dacă mi se dădea OCI, dar acum nu am... Este o situaţie foarte grea pentru noi!

       Am fi putut să venim în ţară să le facem, dar copilaşul nostru nu are paşaport încă...

    Cei de la ambasadă mi-au spus că există varianta să trimit o procură specială în ţară, făcută la Delhi, la ambasadă, şi cineva de acolo să îmi ridice o nouă carte de identitate pe care să mi-o trimită  aici şi cu ea să fac un nou paşaport. Dar pentru procura aceasta este nevoie de nişte poze speciale care sunt greu de făcut în India... Vom încerca să le facem. Rugaţi-vă să găsim pe cineva care să poată să facă aceste poze astfel încât să fie acceptate la primărie... În acelaşi timp, săptămâna aceasta mergem şi la Calcutta, pentru a face paşaportul copilaşului nostru. În cazul în care varianta cu procura nu va merge, va trebui să venim în ţară....