După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Aniversare 110 ani a Bisericii Baptiste Betel Jebel, județul Timiş


✔ Botez la Biserica Baptistă Sfânta Treime Târgu Lăpuş, județul Maramureş


Duminica, 27 septembrie 2015, la ora 10, va invitam sa participati la un serviciu special de botez nou-testamental la Biserica Crestina Baptista „Sfanta Treime” din Targu Lapus, str. Tiblesului, nr. 43.

Vasile Paul, pastorul Bisericii Baptiste „Sfanta Treime” din Baia Mare, va predica Evanghelia, iar actul botezului va fi oficiat de Vasile Bel, pastorul Bisericii Baptiste „Sfanta Treime” din Targu Lapus. Corul bisericii din Baia Mare va cânta spre slava Domnului. Va așteptăm cu drag sa va bucurați impreuna cu noi!

✔ Botez la Biserica Betel București

Isaia 41:27 "Eu, Cel dintâi, am zis Sionului: ‘Iată-i, iată-i!’ Şi Ierusalimului: ‘Îţi trimit un vestitor de veşti bune!’ "
Veștile bune vin doar din cer, de acolo de unde un Tată iubitor ne veghează cu dragostea Sa eternă.
Mâine, 27 septembrie, la biserica Betel din Crângași e sărbătoare. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi o slujbă de botez, cea de-a patra din acest an, unde un număr de 28 de persoane vor mărturisi că Vestea Bună a Evangheliei le-a schimbat viața.
Familii întregi, soț și soție, fii, surori și părinți vor intra în apa botezului. De aproape sau de departe vin suflete la Dumnezeu.
Mâine va răsuna bucuria prin rugăciuni și cântări duhovnicești iar cuvântul lui Dumnezeu ne va vorbi despre: ,,Ana un vestitor de vești bune’’.
Vă așteptăm cu dragoste la orele 9.00 dimineață, la slujba bisericii, care poate fi urmărită și online pe www.bisericabetel.ro
Florin Ianovici

Misiunea Mesaj & Ilie Bledea la Ohaba Lungă, județul Timiş


Seară de proclamare a Evangheliei cu Jeff Lavenda şi Corin Izvernariu la Biserica Baptistă Germană Timişoara


Ziua Mulțumirii la Biserica Baptistă "Lumina Lumii" Cheri, Italia


Ziua Mulțumirii la Biserica Baptistă Providența Frankfurt, Germania

In data de 27 Septembrie 2015, în cadrul serviciului de după-amiază, pe care-l vom începe cu această ocazie de la ora 17:00, vom sărbători Ziua Mulțumirii. Împreună cu noi va fi Fratele Viorel Candreanu, pastor al Bisericii Baptiste din Ipotești, Suceava.
Vă invităm să aducem împreună mulțumiri Domnului pentru toate binecuvantările revărsate peste noi și în acest an!


Sărbătoarea Roadelor la Biserica Agape Timișoara


Va invitam la Biserica Agape, duminica, 27 septembrie, ora 10:00, la SARBATOAREA ROADELOR, ca sa aducem impreuna multumiri Domnului, pt toate lucrurile cu care El ne-a binecuvantat!

Sărbătoarea Secerișului la Biserica Speranța Chișinău


✔ Botez la Biserica Harul Göteborg, Suedia

Duminica, 27 Septembrie 2015, 17:00


Evanghelizare la Biserica Penticostală din Brusturi, județul Bihor

Duminică, 27 septembrie, începând cu ora 18:00, la Biserica Penticostală din Brusturi va avea loc o seară specială de evanghelizare. Cu această ocazie va sluji prin vestirea Evangheliei fratele Lele Sandu, iar Grupul de frați de la Aștileu vor înălța Numele Domnului prin cântare. Pastorul și biserica vă așteaptă cu drag!

✔ Botez la Biserica Creștină după Evanghelie Elim Dorohoi

Duminica, 27 Septembrie 2015, 17:00

✔ Botez la Biserica Baptistă Curtici


Cristian Ionescu, Ligia Bodea și Elim Harmony la Biserica Elim Bruxelles, Belgia


Jeff Lavenda şi Corin Izvernariu la Biserica Harul Lugoj


Pastor Ovidiu Petric – Papa n-a rostit numele ISUS în Congresul American

Data de 24 Septembrie 2015 intra in istoria Congresului Statelor Unite ale Americii, care a primit pentru prima data vizita unui Papa de la Roma si caruia i s-a oferit privilegiul de a ține un discurs in fața camerelor reunite ale forului legislativ suprem al celei mai puternice țări de pe glob.

Papa Francisc a vorbit despre multe aspecte sociale, morale si chiar economice importante. A adus in discuție problema dureroasa a emigrației, a militat pentru abolirea pedepsei cu moartea, a condamnat dur comertul cu arme, a facut referire la nevoia unei legislatii puternice in favoarea mediului înconjurator. Un lucru insa n-a facut. Pe întreg parcursul discursului acesta a refuzat in mod intenționat sa mentioneze numele lui Isus Cristos.

Nu stiu daca Cristos ar fi vorbit despre poluare daca ar fi trăit in zilele noastre. Poate ar fi vorbit. Nu stiu daca Cristos ar fi vorbit despre încălzirea globală sau despre alte lucruri care macină omenirea si dau apa la moara presei si un material cu bogat capital electoral politicienilor. Nu stiu daca ar fi vorbit despre avorturi, ura inter-rasiala si despre căsătoriile de acelasi sex, dar un lucru stiu sigur: Cristos ar fi vorbit despre propria persoana, ceea ce a si facut inaintea "parlamentului" evreiesc numit Sanhedrin (format din nimic altceva decat niste politicieni religiosi ce se îmbogățeau pe spatele unui Dumnezeu îndelung răbdător si pe sudoarea exploatării unui popor ținut in ignoranta departe de Scripturi, care vorbeau atat de clar de Cristos). Cristos a vorbit despre propria persoana si inaintea celui mai înalt reprezentant al Romei, inaintea lui Pilat in momentul cel mai tensionat al vieții Sale pe pământ.

Evanghelizare cu Iosif Berce & Frații Ursan la Bisericia Penticostală „Izvorul Fericirii” Ceica, județul Bihor

Tinerii Bisericii Penticostale Izvorul Fericirii Ceica vă invită sâmbătă, 26 septembrie 2015, începând cu ora 19:00, la o seară de evanghelizare și zidire sufletească. Cuvântul lui Dumnezeu va fi vestit de fratele pastor Iosif Berce, iar prin cântare vor sluji frații Ursan. Sunteți așteptați cu drag!