După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 20 septembrie 2015

Paul Negruţ: "Vă invităm la Universitatea Emanuel din Oradea!"

ActiveNews: Să ne recâştigăm curajul nebun de a alege viaţa

Puţini îşi dau seama ce act de curaj reprezintă fiecare nouă zi de viaţă. Pentru că nimeni nu ştie cu certitudine dacă nu cumva aceasta nu va fi chiar ultima din viaţa sa. Şi totuşi trăim zi de zi inconştienţi şi fără să facem faptele bune pentru care mâine s-ar putea să fie prea târziu.

Mai degrabă preferăm să ne gândim la noua zi în stilul pozitiv preluat din filmele americane: „It’s the first day of the rest of your life (E prima zi din viaţa care ţi-a mai rămas de trăit)”. Parcă şi vezi că zilele care ţi-au rămas ar fi nenumărate şi totul ţi se desfăşoară frumos în faţă.

De ce, oare, nu se pune problema la fel şi când o femeie descoperă că a rămas însărcinată? În loc să fie totul primit cu seninătate şi optimism, cel mai adesea, în astfel de cazuri apare o criză, de parcă viaţa femeii s-ar fi terminat, de parcă a naşte şi a creşte un copil este sfârşitul lumii. Se intră imediat în logica „viaţa mea” în opoziţie cu ceea ce nu se numeşte niciodată astfel în mod explicit, dar este clar „viaţa copilului”. De parcă între cele două nu ar putea exista decât o relaţie de excluziune totală, de „care pe care”.

Aceasta se datorează mai ales indiferenţei partenerului de „faptă”. Atitudinea lui pasivă sau chiar ostilă cu privire la sarcina ei contribuie la descinderea proaspetei mame (căci mamă este din clipa concepţiei) pe panta infernală a fricii de ziua de mâine.
Continuarea pe www.activenews.ro

Credo TV: Interviu cu Elisabeta Ţon

Like a Boss - Eveniment special pentru tineri la Chișinău!

Evanghelizare la Cortul de la Expo Transilvania Cluj-Napoca


Iosif Ţon: "Am o nouă tinerețe, am o nouă vigoare pentru că am o nouă viziune" (Interviu Credo TV)


Vezi și pagina 

Vezi și alte resurse în pagina 

Călătorie misionară pe termen scurt în West Bengal, India

Perioada: noiembrie a.c.
Scopul: să dăm o mână de ajutor familiei Olteanu în lucrarea de plantare de biserici în această zonă.
Echipa se va implica în diferite activităţi practice precum:
  • evanghelizare personală,
  • evanghelizare publică,
  • lucrare cu copiii şi tinerii,
  • distribuire de tractate,
  • difuzare de filme creştine.
Cerinţe: vârsta minimă 18 ani, bună mărturie creştină în biserica locală, cunoaşterea limbii engleze (nivel mediu), flexibilitate şi bune abilităţi de comunicare, recomandarea bisericii (formular tip, completat şi semnat de către pastor/prezbiteri).
Costuri: 1.400 euro
Articol eliminat

Pastor Gabi Izsak la Biserica Betania Londra