După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 19 septembrie 2015

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Penticostală SAMARIA Tășad, judeţul Bihor


Dragi prieteni,

Biserica Penticostală SAMARIA din localitatea Tășad jud. Bihor, vă invită duminică, 20 septembrie, începând cu ora 09:00, la sărbătoarea mulțumirii și a fiilor satului. 

Biserica și pastorul vă așteaptă cu mult drag!

Ziua Mulţumirii în Tabăra Orizont din Codru, judeţul Bihor

Dragi prieteni,
Cu inimile pline de recunoştinţă, dorim să îi mulţumim lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările vizibile şi invizibile, pentru dragostea pe care ne-a arătat-o în fiecare zi, pentru bucurii şi încercări, pentru pace, pentru apă şi hrană, pentru roada pământului, dar şi pentru roada spirituală. Dacă şi inima ta este plină de mulţumire către Dumnezeu, eşti aşteptat duminică, 20 septembrie, de la ora 09:30 la tabăra ORIZONT din Codru, jud. Bihor să sărbătoreşti ziua mulţumirii. Evenimentul este organizat de bisericile baptiste şi penticostale din comunele Şoimi, Cociuba Mare, Căpâlna şi Uileacul de Beiuş din judeţul Bihor. Sunteţi aşteptaţi cu drag!

✔ Botez la Biserica Logos Gleisdorf, Austria

Duminica, 20 Septembrie 2015, 
la ora 09:00 
Biserica vă invită sa participați la aceasta sărbătoare frumoasă împreună cu cei 10 candidați. 
Dupa  acest eveniment sunteți invitati la o masă de dragoste.

Ziua Mulțumirii la Biserica Sfînta Treime Chişinău


Fotbal, rugăciune şi credinţă la echipa naţională a Braziliei

Poate exista vreo legătură între credinţa creştină şi sportul de performanţă în general şi fotbal în particular? Cei mai mulţi probabil sunt înclinaţi să spună NU şi au argumente care să le susţină afirmaţia. De obicei atât în sport cât şi în alte domenii sociale, faima, banii şi vedetismul nu fac casă bună cu credinţa creştină autentică. Probabil că întrebarea trebuie pusă sub altă formă: se poate să fii şi sportiv de performanţă şi să fii în acelaşi timp şi un bun creştin? Este greu dar nu este imposibil. Avem câteva exemple, deşi nu toţi aceştia au putut să se menţină până la capăt, dar pentru acei care au reuşit, am tot respectul şi admiraţia.
Ultimul exemplu al acestei simbioze ciudate vine tocmai de la echipa naţională de fotbal a Braziliei, care la recenta convocare a acesteia, pentru un meci amical cu Statele Unite, a avut o întrunire de rugăciune. Călătoria echipei la Boston, a contat cu prezenţa în rândurile sale a unui pastor evanghelic, care i-a condus pe cei care au dorit să participe, într-un serviciu de rugăciune şi părtăşie creştină.
Continuarea pe www.benidradici.com

Cristian Ionescu, Ligia Bodea și Elim Harmony la Sala Sporturilor Oradea


✔ Botez la Biserica „Speranța și Har” Londra


Pastor Gabi Izsak la Biserica "Apele Vii" Timișoara

Duminica, 20 Septembrie 2015,
de la ora 18:00 
pastorul Gabi Izsak va sluji la un 
Serviciu divin de Evanghelizare 
la Biserica Penticostală "APELE VII" 
Timișoara.

Ziua Misiunii la Biserica Râul Vieţii Constanţa


Porţi Deschise la Biserica Harvest Metanoia Arad


Weekendul din 25-27 septembrie este pentru cei ce simt nevoia de a-L sluji pe Cristos cu mai multă pasiune şi relevanta, dorind să aibă un impact mai mare  în contextul în care Dumnezeu i-a chemat să slujească.
“Porţile deschise” sunt de asemenea pentru cei ce vor să înceapă o lucrare nouă, în contextul generaţiei contemporane, şi care caută un cadru biblic echilibrat dar liber de tradiţionalism. Ne adresăm pastorilor sau liderilor, studenţilor din seminare sau persoanelor cu experienţă în lucrare, fie că vin singure, fie că vin cu un grup.

Știri creștine: Mapamond creștin (20 septembrie 2015)

Conferința anuală a învățătorilor de școală duminicală la Timișoara


Poliţişti creştini & Grupul Elohim la Biserica Ekklesia Arad




Duminică, 20 septembrie 2015, vă invităm la Ekklesia!

Dimineaţa de la ora 10:00, alături de noi în slujire vor fi cei de la Asociaţia Poliţiştilor Creştini din Romania, filiala Arad.

După-masa de la ora 17:00, ne vom închina împreună lui Dumnezeu alături de grupul Elohim din Oradea, iar mai apoi pastorul bisericii, Oti Tipei va începe seria de predici: Practica închinării. 

Vă aşteptăm cu drag!

Trupa Emaus la Biserica Baptistă Sfânta Treime Alba Iulia


Noutate editorială: "Conversații intime. Ca de la femeie la femeie. 21 de întrebări despre sex pe care le pun femeile creștine" - de Linda Dillow și Lorraine Pintus

Mai multe detalii: AICI

✔ Botez la Biserica Baptistă Coronini, județul Caraș-Severin

Duminică, 13.09.2015, Biserica Baptistă din Coronini a împlinit din nou porunca Domnului Isus Cristos, prin oficierea unui botez Nou Testamentar (Matei 28:19) cu 10 candidati care au mărturisit public credința lor în Dumnezeu. Asistența a fost numeroasă și cu dorința sinceră de a asculta Cuvântul sfânt care a fost vestit de frații păstori invitați: Vodă Nicolae (Biserica baptistă Toplița, Harghita), Ilie Țundrea (Biserica baptistă Tinăud, Bihor) și Ovidiu Hanc (Biserica baptistă Biruința, Arad).
Actul botezului a fost oficiat de pastorul local Ilie Milutin iar fanfara bisericii a cântat spre slava Domnului. 
                             Fiți binecuvântați!
                                                               I. Milutin, pastor

Frații Groza la Câmpina