După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 13 septembrie 2015

Hot News: Inginer saudit: Prăbuşirea macaralei asupra moscheii din Mecca a fost un "act al lui Allah"


 Prabusirea macaralei la principala moschee din orasul saudit Mecca, incident soldat cu peste 100 de morti, a fost "un act al lui Allah", crede un reprezentant al grupului saudit care se ocupa de extinderea centrului de pelerinaje, relateaza Mediafax.

"Macaraua prabusita, la fel ca nenumarate altele din zona, se afla acolo de trei-patru ani si nu fusesera probleme", a declarat pentru AFP un inginer din cadrul Grupului Binladin, care se ocupa de extinderea complexului de moschei de la Mecca.

"Macaralele au fost instalate intr-un mod foarte profesionist. Nu a fost vorba de nicio problema tehnica", a adaugat inginerul, care a preferat sa pastreze anonimatul.

"Pot spune doar ca ceea ce s-a intamplat a fost peste puterile umane. A fost un act al lui Allah si, din cate stiu, nu exista nicio vina umana", a afirmat inginerul.

In momentul producerii accidentului, vantul batea foarte puternic, ploua, iar, potrivit unor martori, macaraua ar fi fost atinsa de un trasnet.

Regele Salman al Arabiei Saudite a promis, sambata, ca ancheta va determina cu exactitate cauzele prabusirii macaralei pe 11 septembrie, incident soldat cu moartea a cel putin 107 persoane si ranirea altor 300.

Continuarea pe www.hotnews.ro

Vladimir Pustan – Și dacă tot mâncăm de la Împărat... (13 August 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Vladimir Pustan

✡ Jerusalem Dateline - Știri creștine din Israel

Alfa Omega TV: Refugiaţi din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord iau cu asalt Europa

Credo TV: Bill Hybels – Consultanță pentru lideri


Vezi și celelalte 3 sesiuni:

Gabi Zăgrean şi Adi Gliga la Pagu Internațional Bistrița


Mesaj din partea Preşedintelui Federaţiei Europene Baptiste

Stimati frati in Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos,

Va doresc mult har si pace. De puțin timp m-am intors din Kazakhstan unde am vizitat Institutul Biblic Baptist din Almaty. Cu aceasta ocazie am avut ocazia sa reprezint familia baptista europeana in calitate de Presedinte al Federatiei Europeane Baptiste participand la o intalnire a liderilor din Uniunile Baptiste din regiunea Asiei Centrale (Kazakhstan, Uzbeikstan, Tadjikistan, Turkmenistan, Kyrghizstan). Am fost impresionat de lucrarea care are loc in aceste tari foste sovietice unde Evanghelia se vesteste adesea platind un pret. In unele dintre aceste tari libertatile religioase sunt mult ingradite mai ales cand este vorba de catre populatia etnica de religie musulmana. Am incercat cu aceasta ocazie sa ii incurajez pe frati din partea familiei mai largi Baptiste si din partea baptistilor din Romania.

In mod deosebit primiti salutul Presedintelui Uniunii Baptiste din Tadjikistan care multumeste bisericilor noastre pentru ca timp de 5 ani au sustinut un misionar indigen in tara lor prin programul Federatiei Europene Baptiste. Asa cum stiti, in prezent Uniunea a preluat un alt misionar pentru a il sustine un nou termen. Misionarul la care ne-am gandit este din Albania si speram ca se va putea finaliza repede legatura necesara.

Va doresc toturor un timp binecuvantat, plin de har si de prezenta lui Dumnezeu in familiile si adunarile noastre. Fie ca sa fim umpluti si intariti prin Cuvantul viu al lui Dumnezeu si prin prezenta Duhului Sfant in tot ceea ce facem pentru Imparatia lui Dumnezeu.

Cu pretuire in Hristos,

Otniel Ioan Bunaciu
Presedinte, Federatia Europeana Baptista
Vice Presedinte cu Misiunea, Uniunea Baptista din Romania