După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 septembrie 2015

Aniversare 100 de ani – Biserica Baptistă EMANUEL Brusturi, judeţul Bihor


Dragi prienteni,

Biserica Creştină Baptistă EMANUEL din localitatea Brusturi jud. Bihor, vă invită duminică 13 septembrie de la ora 10:00 la sărbătoarea a 100 de ani de credinţă baptistă în localitate. Cu această ocazie, Cuvântul lui Dumnezeu va fi predicat de fratele păstor Petrică Vidu, preşedintele Comunităţii Creştine Baptiste de Oradea şi Satu Mare. Prin cântare va sluji fratele Gigi Balotă. Biserica şi păstorul vă aşteaptă cu toată dragostea la această sărbătoare.

✔ Botez la Biserica Penticostală Cordău, judeţul Bihor


Dragi prieteni,

Biserica Penticostală din localitatea Cordău, jud. Bihor, organizează duminică, 13 septembrie, de la ora 09:00, un serviciu special de botez nou testamental. 

Biserica şi păstorul vă aşteaptă cu drag.

✔ Botez la Biserica Penticostală BETEL Săbolciu, judeţul Bihor


Dragi prieteni,

Duminică 13 septembrie începând cu ora 09:00, la Biserica Penticostală BETEL din localitatea Săbolciu jud. Bihor, va avea loc un serviciu special de botez nou testamental. Cuvântul lui Dumnezeu va fi predicat de fratele păstor Ioan Moldovan, preşedintele Comunităţii Regionale Penticostale Oradea. Biserica şi păstorul vă aşteaptă cu drag.

Pastor Sorin Sabou – La început de mandat

Încredințarea responsabilității de a sluji ca președinte al Asociației Bisericilor Baptiste Române din Statele Unite și Canada este o cinste deosebită. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și le mulțumesc fraților din bisericile noastre pentru aceasta. 

Asociația are menirea de a se îngriji de unitatea frățească, de a reprezenta bisericile baptiste române în fața autorităților, de a iniția activități misionare, de a-i ajuta pe cei în nevoi și de a veghea în vederea disciplinei. Toate acestea sunt importante - ele constituie agenda slujirii care trebuie dusă la îndeplinire mai departe. Asociația noastră este în dezvoltare și vrem ca acest lucru să continue. Evenimentele ei principale sunt Convenția anuală și Conferințele de primăvară (Est, Vest). Interesul crescând pentru aceste evenimente, cât și pentru organizarea altora, cum ar fi conferințele de misiune și de tineret regionale, face ca impactul nostru între frați și în afară să fie tot mai mare. 

Etosul românesc se păstrează - Asociația are o vechime considerabilă în Statele Unite (103 ani). Acest lucru a fost posibil prin grija fiecăruia dintre noi, și la fel dorim să facem și în continuare. Ca români în Statele Unite, îmbinăm elemente ale culturii românești cu elemente ale culturii americane, căutând să slujim tuturor. Suntem bilingvi și slujim și veghem în felul acesta. 

Accentele acestui mandat vor fi în domeniile unității, uceniciei și lucrării cu tinerii. Deschiderea deplină și încurajarea relațiilor frățești, în special între frații păstori, continuarea programei de Școala duminicală cu accent pe ucenicie și dezvoltarea de evenimente pentru tinerii din bisericile noastre sunt modalitățile de implementare a acestei viziuni.

La împlinirea acestor planuri vor contribui păstorii și bisericile noastre. Toți ne încredințăm în brațul Domnului pentru ca El să lucreze prin noi spre zidirea tuturor. Soli Deo Gloria!

Sorin Sabou

La Ordinea Zilei: Sărbătorile evreieşti din Septembrie şi venirea Domnului

✡ Interviu 
cu Rabbi David Nagy, 
preşedintele Federației Comunităților 
Evreieşti Mesianice din România

Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă


Lucian Oniga & Grupul Eldad la Biserica Izvorul Vieții Reșița


Vox Dei Production: Interviu cu pastorul prof. Daniel Fodorean

Vezi și pagina 

✔ Botez la Sala Cireșarii Beiuș

Duminică, 13 septembrie, ora 17