După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 6 septembrie 2015

Știri creștine: Mapamond creștin (6 septembrie 2015)

Din sumarul editiei:
  • Isus și surful? Împletind credința cu sportul preferat
  • Standardele morale ale colegiilor creștine sunt criticate
  • Taxiuri care afișează în mod obligatoriu versete biblice într-un oraș din Filipine
  • Lucrarea VineArts: "Vorbesc cu Dumnezeu în timp ce lucrez"
  • Vise și viziuni prin care musulmanii se întorc la Hristos
  • Alianta Romania fara orfani
ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

☻Lector univ. dr. Emanuel Conţac despre primarul Sorin Oprescu

Articol preluat cu copy-paste de pe contul public de facebook Emanuel Contac
  • Nota Redacţei: Lector univ. dr. Emanuel Conţac este membru în structura Senatului Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti. Aşa cum v-am obişnuit, NewsNet Creştin publică şi astfel de materiale "neziditoare" cu intenţia de a semnala din timp anumite deviaţii ale unor lideri creştini, formatori de opinie (şi de pastori).                          In cazul de faţă, capacitatea lectorului penticostal de interpretare a fizionomiei unui om ar putea fi susţinută de o mulţime de argumente biblice, precum şi de o solidă metodologie de predare pentru viitorii pastori 

Conferința tinerilor cu Florin Ianovici și Alin & Florina Jivan la Târgu Jiu


Luigi Miţoi - Dumnezeu guvernează istoria (30 August 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina

Deşertăciunea gândurilor - de Thomas Goodwin

Te-ai gândit vreodată ce rol joacă gândirea ta în viaţa de credinţă? 

Iată ce scria puritanul Thomas Goodwin (1600-1689) despre gânduri si rolul lor în formarea dorinţelor păcătoase: 
"Gândurile noastre sunt cele ce pun în mişcare tot răul care se găseşte în noi. Pentru că ele fac prima mutare, aducând inima şi obiectul ei împreună; ele sunt ca nişte proxeneţi pentru poftele noastre, jucând obiectul poftelor înaintea ochilor noştri până când inima se angajează în curvie cu ele. Astfel, în joaca cu necurăţia şi alte pofte, gândurile aduc şi păstrează înaintea noastră imaginile acelor dumnezei pe care ele îi plăsmuiesc, pentru ca apoi inima să se proştearnă înaintea lor în idolatrie. Gândurile noastre aduc laude, “comori” şi “frumuseţi” ademenitoare înaintea inimilor noastre până când ele însele cad apoi în închinare înaintea lor – şi asta chiar şi atunci când lucrurile în cauză nici măcar nu sunt reale!"

"...gândurile [omului] se dovedesc adesea a fi cei mai răi chinuitori şi înrobitori de pe pământ pentru cei care le au. Ele tulbură somnul, dădaca naturii – ele se hrănesc din inima care le dă de mâncare, şi împovărează sufletele. Omul firesc nu poate să le dea la o parte aşa cum îşi poate da jos haina de pe el. Când moare, aceste gânduri merg după el în iad şi îl chinuie acolo chiar mai rău. Gândurile tale vor fi cei mai mari călăi în iad, la fel ca viermele care nu moare (Matei 9:44)”.

Preț: GRATUIT
Format: electronic, Acrobat Reader PDF, E-PUB, MOBI. 

Cristocentric la Centrul Creștin "Domnul este aici" Mortsel, Belgia


† Baptiștii români din America și Canada au o nouă conducere

Conducerea Asociatiei aleasa la Conventia de la Los Angeles (4 - 6 Septembrie 2015)
  • Președinte: Sorin Sabou (El Roi RBC, Chicago IL)
  • Secretar executiv: Claudiu Valcu (Grace RBC, Sacramento, CA)
  • Vicepreședinte Est: Florin Vancea (New Life RBC, Hollywood, FL)
  • Secretar Est: Stefan Ghinescu (Golgotha RBC, Detroit, MI)
  • Vicepreședinte Vest: Ovidiu Rauca (RBC of San Francisco Bay Area, CA)
  • Secretar Vest: Ovidiu Horga (First RBC, Phoenix, AZ)
  • Vicepreședinte Canada: Florin Dragomir (Bethel RBC, Kitchener, Canada)
  • Președinte Comisia pastorală: Cornel Turcu (Good Shepherd RBC, Seattle, WA)
  • Președinte Comisia de misiune: Samuel Stan (RBC of Nashville, TN)
  • Casier misiune: Ion Cotarla
  • Casier administrativ: Cornel Ciba
  • Administrator/Trustee: Viorel Clintoc

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

  Lăudat fie Domnul!
  

   Pentru început, eu, Uday Bagdas, aş dori să vă muţumesc tuturor pentru rugăciune, îngrijire şi marele suport acordat. Eu şi Silvia a trebuit să trecem peste atât de multe obstacole şi situaţii periculoase, dar Dumnezeu, Atotputernicul, ne-a dat o mare victorie cu ajutorul tuturor partenerilor de rugăciune ca voi, fraţi şi surori. Ştiţi cu toţii că ne-am pierdut copilul. Pentru mine şi Silvia a fost o situaţie critică, amândoi plângând şi şi întrebând pe Dumnezeu, de ce. Eu şi Silvia iubim copiii foarte mult şi ne pasă foarte mult de copii. Îi iubim ca şi cum ar fi copii noştri, dar ne puneam întrebarea de ce propriul copil a fost luat de la noi. Ce greşeală am făcut în viaţa noastră împotriva lui Dumnezeu? I-am pus foarte multe întrebări.
           

În ultimele două luni nu am avut pace, dar Dumnezeu mi-a dat un răspuns. Copilul nostru a devenit o sămânţă. Cu excepţia cazului în care sămânţa moare, va face fructe. Adică atunci când Silvia a fost dusă la spitalul din oraş, într-o stare gravă, medicul Silviei, pentru că ştia că suntem creştini, ne-a întrebat despre Isus Hristos şi noi i-am vorbit despre El. De obicei, medicii sunt foarte ocupaţi, dar el a fost atât de interesat să afle despre Dumnezeu, încât a stat mai bine de o oră cu noi. Având această oportunitate, ne-am rugat pentru el şi i-am dat o Biblie. Rugaţi-vă pentru el, deoarece toţi membrii familiei sale sunt medici şi sunt foarte bogaţi, dar nu-L au pe Isus. Dacă această familie este salvată în Hristos, prin ei vor veni mulţi la Domnul.
  
         
   

Rev. Lazăr Gog – Evenimentele internaționale actuale (Interviu)

Vezi şi alte resurse în pagina
Lazăr Gog

Vezi și pagina