După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 septembrie 2015

Pastor Vasile Tamaș la Biserica ELIM Ploiești



Vladimir Pustan – Emigranţii

Spaime și trenuri… Cehii le scriu numere direct pe mână, sârbii îi lasă să treacă răzbunându-se pe Merkel, românii îi cară pe bani. Noi, din toate scoatem profit. Și din Arsenie Boca. Ne pare rău că nu-i Marea Mediterană la noi. Toți românii ar fi avut câte-o barcă. De locuit la noi în țară nu-i lăsăm, pentru că nu avem pateu de pasăre pentru toată lumea.

Nu ne trebuie emigranți uitând că în urmă cu 30 ani săream și noi garduri la Stamora, umblam târâș prin ciulinii de la Moravița, călăream butuci pe Dunăre, și forțam gardul eternei și fascinantei Ungarii. Și cât de mult ne-am fi dorit un pahar de apă în Iugoslavia…

Cine e de vină? Americanii. De 200 ani ei pregătesc masa și Europa spală blidele. Irakieni, iranieni, sirieni.

Americanii îi bombardează și îi lasă săraci după ce le iau petrolul, noi îi cazăm în gară. Ăsta este "dilul" lui Obama.

Tatăl copiilor sirieni înecați alaltăieri în Mediterană a spus că pur și simplu copiii i-au alunecat din mâini.

Așa ne alunecă Europa din mâini. Istoria nu ne lasă să uităm că Imperiul Roman s-a prăbușit din cauza imigrației masive.

Mulțumim, America! In God we trust! Ei îl numesc pe al lor Allah.
V l a d i m i r _ P u s t a n

Pastor Ovidiu Petric – Homosexualii americani aruncă la închisoare un angajat creștin al statului

Kim Davis, o femeie crestina ce este angajată ca functionar public al statului american in orașul Ashland, Kentucky a ajuns ieri la închisoare. Judecătorul ce a dat aceasta sentință fulger la doar cateva zile de la refuzul ei de a elibera un certificat de căsătorie unui cuplu se homosexuali a precizat ca nu putea lua o decizie alternativă, precum o amendă, pe care sustinatorii lui Kim ar fi plătit-o imediat.

Homosexualii cu pricina au știut ce fac saptamana aceasta cand au revenit la biroul acestui funcționar public ce le-a mai respins in trecut cererea. De data aceasta au venit pregatiti cu tot arsenalul, cu televiziunile si toata presa dupa ei. Au venit pregatiti si din punct de vedere emotional verbalizand pe un ton amenințător si vehement sloganele liberale sexuale ce le susțin stilul de viața.

Au inceput sa strige in fața ghișeului ca ei se iubesc de 17 ani si nu accepta sa le fie refuzată cererea certificatului de căsătorie, au amenințat-o pe angajata statului ca va ajunge la închisoare pentru ca ei ii platesc salariul, au urlat in gura mare ca acel loc nu e Casa Domnului ci casa oamenilor, strigau ca se simt presați de religia personala a acelui functionar public si circul emotional a continuat cu cat Kim Davis era mai determinată sa nu le satisfacă dorința celor doi homosexuali de a pleca din acea instituție cu certificatul de căsătorie.

Judecătorul federal David Bunning a afirmat ca hotărârea de a o inchide pe Kim Davis, rămâne valabilă pana cand aceasta va reveni asupra deciziei de a acorda certificate de căsătorie si cuplurilor de homosexuali. Acest lucru poate sa însemne închisoare pe viață daca funcționarul statului profund marcat de convingerile sale religioase si fidel pana la capăt acestora, nu-si va schimba decizia.

Libertatea religioasă, ca drept fundamental prezent inca de la inceput in constitutia Statelor Unite ale Americii a ajus sa fie terfelita de drepturile si libertatile erotice care se pare ca fac legea in societatea vestică.

Concluzia este următoarea: in afara perimetrului moralității hotărâte si instituite de Dumnezeu pentru om, libertățile sunt din ce in ce mai obstrucționate si mai in pericol. Imoralitatea macelareste libertatea!

Pastor Ovidiu Petric
Vezi și:

Adi Gliga la Biserica Harul Lugoj


Grupul Continental la Biserica Penticostală Livada de Bihor

Dragi prieteni,
Biserica Penticostală din localitatea Livada de Bihor jud. Bihor, organizează sâmbătă, 05 septembrie, o seară de evanghelizare începând cu ora 18. 
Va sluji prin cântare grupul Continental. 
Pastorul şi biserica vă aşteaptă cu mult drag.

Turneu Profides


Zi Dedicată Misiunii la Biserica Emanuel Floreşti, judeţul Cluj


† Prima cerere în căsătorie gay într-o biserică metodistă

ÎNCEPUTUL… SFÂRȘITULUI !!! TRAGEDIA AMERICII – TRAGEDIA PLANETEI PĂMÂNT

În video-ul de mai jos, veți vedea lucruri greu de imaginat, mai ales că se întâmplă în țara care declară că are cel mai ridicat procent de „creștini”.

PRIMA CERERE ÎN CĂSĂTORIE ÎNTRE UN CUPLU DE GAY ! 
(într-o bisericã)

Trist, dar adevărat! Unde s-a ajuns … și oare, ce va mai urma?
După cum înțeleg eu Biblia, s-a ajuns la punctul culminant în ceea ce privește păcatul. Când Sodoma și Gomora au ajuns la ceva asemănător, Dumnezeu a intervenit și a șters și ars de pe fața pământului aceste două cetăți.
Este foarte clar, că Dumnezeu în dreptatea și corectitudinea Lui, nu v-a întârzia să ia aceleași măsuri și cu privire la situația Americii și nu numai.
Privesc acest video și sunt pur si simplu stupefiat de ceea ce se întâmplă. Nu numai că cei din biserică nu părăsesc biserica atunci când văd asemenea urâciune diabolică, întâmplându-se chiar sub ochii lor, dar chiar se și ridică în picioare în semn de respect și aprobare pentru acest act, aplaudând din răsputeri, ceea ce ar fi trebuit în mod normal să condamne din toată inima, acest act de o urâțenie ne mai întâlnită, până în prezent într-un locaș religios.
Cu toată tristețea pe care o am în inimă, totuși sufletul meu este înviorat la gândul că sfârșitul este iminent. De fapt, pentru noi cei care L-am slujit dintr-o inimă sinceră pe Dumnezeu, abia la sfârșitul vieții pe mapamond, va începe adevărata viață și fericire.
Aceste lucruri, care prevestesc tot mai grăitor sfârșitul, ar trebui să provoace biserica la o trezire demnă pentru un început măreț cu Domnul nostru.
Cu inima plină de tristețe, dar cu o speranță pentru un început Glorios și Veșnic,

Video-ul de mai jos este în limba Engleză, iar mai jos este traducerea scrisă, în limba Română.
FIRST UNITED METHODIST CHURCH OF AUSTIN (PRIMA BISERICĂ METODISTĂ UNITĂ DIN AUSTIN, TEXAS)

Biserica din care facem parte, ne-a cerut să ne mărturisim dragostea unul pentru celălalt, în mod public. Dar el, nu s-a așteptat la asta !

Duminica, 23 August 2015, FIRST UNITED METHODIST CHURCH OF AUSTIN

Să fii creștin, înseamnă să ai o relație cu oamenii. Pentru că noi ne iubim reciproc, nu pot să vă descriu cât de mult înseamnă asta pentru noi.
Într-o zi, foarte curând, Dumnezeu va veni și vom fi împreună cu El.
Sunt multe motive pentru care să fiu fericit, dar cel mai important lucru pe care l-am cerut de la Dumnezeu, înainte să fac pasul acesta, a fost acela de a face pasul acesta cu acordul părinților tăi.
…urmează momentul când îl cere în căsătorie public…
Nu pot să vă spun în cuvinte cât de mult contează pentru noi că ne-ați acceptat. Nu veți putea înțelege niciodată bucuria noastră.
Vă mulțumim!

Într-o scurtă descriere a video-ului, unul din cei doi bărbați spune următoarele:

„Ni s-a cerut să ne mărturisim dragostea noastră, în fața congregației din care facem parte, la First United Methodist Church of Austin. Aceasta este o biserică ce ne-a primit și ne-a schimbat viețile. Cu toții sunt bineveniți, fără nici o excepție. Ca și membri ai acestei familii minunate, am crescut ca și Creștini fiecare individual, dar și în viața de cuplu. După 9 ani de când suntem împreună, nu cred că ar fi fost un mod mai minunat în care aș fi putut să îl cer de soț. Sexualitatea ta nu definește dreptul de a trăi o viață trăită în plinătatea lui Cristos. Noi suntem învățați să iubim și asta este atât de simplu. Suntem binecuvântați dincolo de imaginația noastră sălbatică!”

Alfa Omega TV – Interviu cu pastorul Nelu Peia

Elim Harmony la Seleuș, județul Arad


ActiveNews: Funcționara care REFUZĂ să elibereze certificate de căsătorie pentru cuplurile de homosexuali a fost ARESTATĂ

Funcționara din Kentucky, Kim Davis, care a sfidat sentința Curții Supreme a SUA, refuzând să elibereze certificate de căsătorie pentru cuplurile gay, a fost arestată.

Femeia a fost acuzată de sfidarea Curții, judecătorul federal susținând că funcționara a dat dovadă de ”neascultare gravă”,   scrie New York Times.
 
În fața instanței, Kim Davis a reafirmat că nu a dorit nicio clipă să renunțe la principiile sale creștine și că nu va da niciun pas înapoi, chiar dacă, de două luni, sfidează deciziile Curții Supreme. ”Nu trebuie să mă gândesc la asta. Nu am de făcut vreo alegere”, a spus Davis. Întrebată cum definește căsătoria, Davis a răspuns din nou: ”Căsătoria este între un bărbat și o femeie”.
Continuarea pe www.activenews.ro