După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 septembrie 2015

Nașul TV: Prevestirile Vechiului Testament se adeveresc! O profeţie veche de 2.500 de ani s-a îndeplinit

Valul de refugiați sirieni care a copleșit Europa, în urma intensificării acțiunilor Statului Islamic în Orientul Mijlociu, a readus în atenție un verset din Vechiul Testament despre care se crede că profețește dispariția Damascului și a statului modern al cărui capitală este (adică Siria). „Iată, Damascul este scos din numărul cetăţilor şi a rămas o grămadă de ruine” – acesta este pasajul profetic din cap. 17 din Cartea lui Isaia, iar textul biblic este luat nu doar ca o profeție, de către interpreții lui – indiferent de religia lor -, ci și ca un argument, de către fundamentaliști și, mai ales, de către susținătorii Statului Islamic. Capitolul 17 se numește, de altfel, chiar așa: Proorocie pentru Damasc.

Conflictele din Siria și starea de alertă în care trăiesc locuitorii ei, recentele distrugeri ale unor monumente de artă precreștină, în Palmira, ca și ferocitatea acțiunilor Statului Islamic din ultimii doi ani au readus în atenție acel pasaj biblic despre care se crede că, acum două milenii și jumătate, profețea distrugerea Damascului, care va fi „scos din rândul cetăților” transformându-se într-o „grămadă de ruine”. După Palmira, următoarea țintă a Statului Islamic va fi Damascul, ce se dorește șters de pe fața pământului, notează site-ul antenasatelor.ro

În același capitol 17 apar și predicții referitoare la exodul sirienilor – „Ah! Aceasta zarva de popoare este ca vuietul de ape multe, acest zgomot de neamuri este ca zgomotul de ape mari; El le ameninta si ele fug departe, gonite ca pleava pe care vanturatorii o vantura in vant si ca vartejul de pulbere in vreme de furtuna.”


Chiar dacă istoria pe care o trăim, cu teroarea pe care o generează acțiunile Statului Islamic în Siria, poate constitui un argument în favoarea teoriei că în versetul biblic se ascunde o teribilă profeție, nu sunt puțini teologii care spun că Bibilia nu se interpretează literal (adică în litera ei), ci în spiritul ei. „Nu e recomandat să interpretezi așa Biblia și să spui că Noul Babilon este reprezentat de Statele Unite și că profeția din Cartea lui Iasaia se referă la Damascul de azi”…

Continuarea pe www.nasul.tv

Credo TV: Transmisie LIVE a Convenției Bisericilor Penticostale Române din Statele Unite și Canada

† Apel la rugăciune pentru pastorul Nelu Kovaci!

Din Arad, leagănul mișcării penticostale din România, mișcat, împuternicit și trimis de Dumnezeu, pastorul Nelu Kovaci, a ajuns în Slatina Olt.
Un om mic, dar cu o inima mare pentru lucrarea din Oltenia! 
Nu a fost UȘOR, dar Dumnezeu intervenind a URNIT, a lucrat și azi în județul Olt, a răsărit și strălucește Lumina! Două biserici, 5 filii, 4 puncte de lucru, puțini lucrători! 
Însă știm că Dumnezeu este în control, și cred că într-o zi vom rămâne UIMIȚI de trezirea din Oltenia…
Vă propun dragii mei, să se oprim, să sacrificăm puțin din timpul pe care Dumnezeu ni l-a oferit și să ne rugăm pentru Slatina și pentru pastorul Nelu Kovaci.
Să-i cerem Domnului:
• SĂNĂTATE, fratele Nelu a avut un accident vascular, se resimte fizic după efortul, stresul și povara slujirii. Dumnezeu să-l întărească! 
• SCHIMBAREA oamenilor din Slatina (acest oraș are o populație de 79.171 locuitori, din care mai puțin de 50 sunt creștini penticostali și probabil tot atâția creștini baptiști.
• SPRIJIN, Dumnezeu să miște inimile fraților din bisericile din România, să sprijine și să ajute și să se implice în lucrarea din Oltenia!
Mulțumesc tuturor sfinților din familia Izvorul Vieții, celor ce s-au implicat material și financiar pentru a susține misiunea din Slatina-Olt.
Cu dragoste, 

Conferinţa REFRESH la Biserica Casa Pâinii Ocna Mureș


Biserica ADORATIO – Comunicat de presă


La Ordinea Zilei: Părinți care au copii cu handicap

Interviu cu Ina Scobercea, fostă Dugulescu

Discutam astazi despre parinti care au copii cu handicap. Interlocutoarea noastra este Ina Scobercea, fosta Dugulescu. Timp de 12 ani au avut-o pe Andra, fetita lor care a decedat si care a avut un handicap sever, a stat in pat toata viata ei. 


Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

Ghiţă Pop şi Grupul Alfa la Biserica Betania Calatayud, Spania


✡ Rabin David Nagy & Grupul Shema la Biserica Baptistă Stânca Timișoara


VIDEO: Conferinţa naţională de tineret a BCER–UBCE - Braşov 2015

Conferinţă de tineret cu Liviu Axinte la Biserica Penticostală Betel Bosanci, judeţul Suceava


Viorel Iuga – Preşedintele care mi-ar produce bucurie

M-am gândit să încep să împărtășesc cu voi despre oamenii care îmi produc bucurie. Voi începe cu mine, mai precis cu slujba mea. 
Am scris despre președinte și înainte de a fi preşedinte. M-am uitat recent să văd cu ce mai sunt de acord din ce am scris atunci. M-am bucurat mult să constat că nu am scris doar pentru alții, ci am scris și pentru mine. 
Continui să cred că un președinte creștin trebuie să fie chemat de Dumnezeu, competent, curajos și corect. El trebuie să fie un om de caracter și un coleg plin de respect și de compasiune. 
Cu ajutor divin, președintele trebuie să fie model, motivator, mijlocitor, mângâietor și moderator. Am știut însă că nu este suficient să văd ce scriu eu. Am cerut și colegilor să îmi scrie. 
Mulțumesc celor care mi-au dat sugestii sănătoase, biblice. Pe calea aceasta, vă asigur pe toți că rămân deschis la sugestii. Dacă aveţi în minte domenii care odată schimbate m-ar ajuta să Îl onorez mai mult pe Cristos şi să vă produc mai multă bucurie, comunicaţi-mi. Pentru a vă asigura că mesajul vostru ajunge la mine nu folosiţi facebook-ul, ci emailul. (viugaoriunde@yahoo.com)

Ps. După ce mi-aţi trimis e-mailul, nu uitaţi să îi spuneţi şi Domnului meu ce mi-aţi spus mie.
Viorel Iuga

Alin Loloș la Bosanci și Bursuceni, județul Suceava


Articol eliminat