După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 septembrie 2015

La Ordinea Zilei: Infidelitatea virtuală

Interviu cu prezbiterul Ioan Asaftei

Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă


Convenția Bisericilor Baptiste Române din SUA și Canada

Viața poporului lui Dumnezeu, în legământ cu Dumnezeu, este o viață în care se oglindește Dumnezeu. Varietatea trăsăturilor caracterului Său (bunătatea, dragostea, dreptatea, credincioșia, sfințenia) trebuie să se formeze în caracterul nostru. La această Convenție din 2015, chemarea pentru noi toți este o chemare la sfințenie. Așa cum Domnul este sfânt, așa trebuie să fim și noi. Descoperirea Sa în Cuvântul scris și întrupat este implementată în viețile noastre prin Duhul Sfânt care ne înnoiește, ne conduce, și ne sfințește. Aceasta este voia Lui pentru noi toți, pe care dacă nu o împlinim nu-l vom vedea pe Dumnezeu.
Vă salutăm în Numele Domnului nostru Isus Cristos și vă invităm cu mare bucurie să participați în perioada 4 septembrie – 6 septembrie, 2015, la cea de-a 103-a Convenție a Bisericilor Baptiste Române din Statele Unite și Canada care va avea loc în Los Angeles.
Toate informațiile despre Convenția din 2015 de la Los Angeles le găsiți la adresa:www.romanianbaptistconvention2015.com

† 400 de pastori și lideri creștini iși dau demisia din motive de imoralitate



✔ Botez la Biserica Betleem Orăștie

Duminica, 06.09.2015, la serviciul divin de dimineata, Biserica Betleem Orastie va implini din nou porunca Domnului Isus Cristos prin oficierea unui botez Nou Testamental (Matei 28:19). Prin acest eveniment Biserica Betleem Orastie va fi binecuvantata pentru ascultarea de Dumnezeu care atrage dupa sine bunatatea cereasca a Domnului. 

Biserica Betleem Orastie, invita cu aceasta ocazie pe toti cei care doresc sa vada oficierea unui botez Nou Testamental. In prezenta Domnului nostru Isus Cristos va veti simti confortabil, iar Duhul Sfant va va mangaia inimile. Pentru cateva momente veti fi impreuna cu familia cereasca de la Biserica Betleem Orastie, in care va asteptam sa intrati pentru vesnicie.

Iosif Țon la Biserica Penticostală Sfânta Treime Bistrița

Iosif Ton va fi prezent la Biserica Penticostală "Sfânta Treime" din Bistrița în data de 6 Septembrie 2015. 
Se poate urmarii live: 

† Nicolae Geantă despre Fenomenul Toflea

Botez 
Rugul Aprins Toflea
30 august 2015

O săptămână de sărbătoare. Asa se întâmplă la Toflea în fiecare an. În august toflenii vin acasă. Din toate colțurile României (unde au 11 biserici) și din diaspora (numai în UK au 5 biserici). Sărbătoarea bisericii Rugul Aprins din Toflea de anul acesta s-a încheiat cu un megaeveniment: botez noutestamental cu peste o sută douăzeci de candidați. Ceva obișnuit de fel, deoarece tot la Toflea e și recordul în domeniu (probabil european), cu un botez de peste 500 de persoane (2008)!

Duminică 30 august a fost incendiară. Și în biserică, și afară. Înainte de ora 10 peste o mie de persoane trecuseră pragul bisericii încă în construcție. O oră mai târziu mai veniseră încă o mie. Vasile Oprea, Isaura și Piți au început închinarea. În fața scenei special amenajate între 100-120 de credincioși stau în costume albe, pregătiți de mărturia pentru botez. Între cele două grupuri o piscină uriașă. 20 de frați fac ordine. Pastorul Oniță cheamă poporul la rugăciune. Apoi cântare, lacrimi, mâini și inimi înălțăte spre Dumnezeu. Continuă cu predica Gheorghe Cazacu din Iași. Un misionar ce aleargă pe 5 continente. A urmat la predică Nicolae Geantă. "În cer se ajunge uzi", a fost mesajul. Lacrimi, rugăciuni, angajamente. Apoi a predicat Vasilică Croitor, pastorul Comunității Regionale Constanța. "Dumnezeu se apropie de noi și nu avem ochi să-L vedem". Chemare. Un grup de tofleni ies să-și închine viața Domnului. Lacrimi, rugăciuni, binecuvântări. Predații se întorc în sală. Apoi cântare. Încep să crească aripi. Pe scenă vin alți doi, un el și-o ea. Apoi un toflean plecat în Anglia. În timpul cântării mai urcă doi tineri... Și încă un bătrân se hotărăște.

Oniță cheamă familiile cu copii la binecuvântare. 21 de familii își adic prunci înaintea lui Dumnezeu. Cum să citești Numeri 6 la atâția? Îți ia o jumătate de oră... Pastorul Vasile Căpitanu anunță colecta din aceste zile: două miliarde de lei vechi! Acoperișul noii biserici ce va avea 3000 de locuri va prinde în curând contur. În sală vin și oameni de afaceri Tofleni. În fruntea lor e Gruia Stoica, unul dintre cei mai bogați oameni din țară. "De doi ani nu am fost acasă. Când vin voi aveți evanghelizare. E cel mai frumos moment", a declarat miliardarul toflean pe care l-am văzut în două rânduri ștergându-și lacrimile. Bussiness-man-ul a mai donat și el 600 milioane de lei vechi! Așa lucrează Dumnezeu la Toflea. Impresionant.

Pastor Nelu Brie – Disciplina ochilor

Vezi şi alte resurse în pagina
Nelu Brie