miercuri, 30 septembrie 2015

Conferința "Slujind sub ungere" cu Lenny Weston și Loren Ball la Biserica Deo Gloria Timișoara


Duminica Studenţilor la Biserica Poarta Cerului Timișoara


Piesa de teatru "Ultima şansă" la Biserica Baptistă Eclesia Timişoara


Apariție editorială: „L-am văzut pe Dumnezeu” – de Klaus-Dieter John

Klaus-Dieter și Martina John au avut un vis – acela de a construi un dispensar la cele mai înalte standarde pentru indienii din Anzii peruani, o categorie socială neglijată și marginalizată care suferă îngrozitor din cauza bolilor sărăciei.

Cartea „L-am văzut pe Dumnezeu” descrie drumul lung, sinuos şi presărat cu minuni până la împlinirea acestui vis.

Cartea este ÎN CURS DE APARIŢIE.

Mai multe detalii: AICI

Aniversare 2 ani – Radio Allelon Viena


Blasting News: Mii de martiri creştini crucificaţi în Siria

 Ediţia online a cotidianului Daily Express a publicat un articol cutremurător despre genocidul la care sunt supuşi creştinii dinSiria. Cititorii sunt avertizaţi chiar din debutul articolului că, deşi mulţi cititori vor găsi imaginea asociată acestuia şocantă, acest lucru este vital să fie arătat pentru ca toată lumea să cunoască adevărata oroare reprezentată de ISIS.
La doar 70 de ani de la sfârşitul celui de Al Doilea Război Mondial, un genocid are loc din nou, de data aceasta împotrivacreştinilor. În timp ce foarte mulţi au fost deja ucişi de Statul Islamic, mii de creştini sunt nevoiţi să plece din comunităţile creştine antice din nord-estul Siriei şi vestul Irakului, deoarece extremiştii le cer să se convertească la Islam, să plătească impozite exorbitante sau pur şi simplu îi execută fără motiv.
În ciuda preocupărilor faţă de aceşti creştinipersecutaţi (problema fiind ridicată de înalţi lideri religioşi inclusiv Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby), situaţia refugiaţilor creştini este în mare parte ignorată de lumea occidentală. Acum, însă, o organizaţie de caritate, care este finanţată de Lordul de origine evreiască, George Weidenfeld (care a evadat din Austria ocupată de nazişti cu ajutorul creştinilorbritanici) a luat problema în propriile sale mâini, prin iniţierea unor misiuni de salvare a vieţii creştinilor sirieni. Lordul Weidenfeld, care a fost salvat de o sectă creştină la vârsta de cinci ani din mâinile naziştilor, a declarat: "Am o datorie de rambursat".
Continuarea pe www.blastingnews.com

Conferinţa de Apologetică: “Autenticitatea Scripturii” cu Dr. Livius Percy la Cahul și Bălţi, Republica Moldova

Prima săptămână din octombrie o dedicăm în totalitate Conferinţelor de Apologetică şi Prelegerilor Ştiinţifice la Cahul şi Bălţi. Evenimentele se vor desfăşura după următorul program:
Conferinţa de Apologetică: “Autenticitatea Scripturii” la CAHUL va fi găzduită de Biserica Baptistă “Emanuel” pe 03 octombrie 2015, începând cu ora 09:00-16:00. Vă aşteptăm cu drag pe str. Prospectul Republicii 25A. Dacă sunteţi din zona de Cahul, puteţi urmări uctualizările la acest eveniment şi pe FACEBOOK EVENT.
Conferinţa de Apologetică: “Autenticitatea Scripturii” la BĂLŢI va fi găzduită de Biserica Baptistă “Emanuel” în zilele 07-08 octombrie, între orele: 17:30-20:00, pe strada Puşkin 77.

Glasul.info: Obama avertizează creştinii: "Drepturile homosexualilor sunt mai importante decât libertăţile religioase"

Continuarea pe www.glasul.info

Conferința Campionii la Linz, Austria

Cu ocazia acestei conferințe vom inaugura si noua clădire a 
Bisericii Râul Trezirii Linz. Vă așteptăm cu drag!

Profides – Concert aniversar la Complex Gema București


✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace tuturor!
 
     Mulţumim mult pentru rugăciuni! Domnul e mare şi răspunde rugăciunilor fierbinţi ale celor neprihăniţi!

        Vânzătorul de pături
   Vă mai amintiţi, în ultimul e-mail, Uday vă spunea despre un nepalez care a venit să vândă pături şi care L-a primit pe Domnul în inima sa. Ne-am dorit din toată inima ca hotărârea acestui om să fie reală. Slavă Domnului că este o decizie reală, deoarece într‑o zi ne-am trezit cu el la uşă. Ne-a spus că era cu un prieten şi că acesta şi-a exprimat dorinţa să se ducă la mandir (templu idolesc), iar el nu a vrut să meargă. În schimb... a venit la noi acasa şi astfel Uday a împărtăşit şi mai adânc Evanghelia cu el. Îşi doreşte foarte mult să mergem în localitatea de unde provine el, în vestul îndepărtat al Nepalului, la 7 zile de mers pe jos (şi prea puţine mijloace de transport). Această călătorie o plănuim, cu ajutorul Domnului, pentru anul următor. Acolo se află doar o mână de creştini. Ştiu că Domnul ne cheamă şi acolo, de aceea ne rugăm încă de pe-acum pentru călătorie şi nevoile necesare pentru aceasta.

         Mali 
      De curând Domnul ne-a deschis un nou teren de lucru. Prima oară Uday şi cu încă un frate au mers în acel loc. A doua oară am mers şi eu împreună cu Uday, cu acelaşi frate, Chandra, şi nepoata lui Uday, o adolscentă de 17 ani, talentată, care şi-a exprimat dorinţa să meargă cu noi. Domnul a deschis dintr-o dată lucrarea cu copiii, aşa că am început să ne ducem regulat, în fiecare duminică după biserică, să le vestim Cuvântul.
     Despre acest loc pot să vă spun următoarele: oamenii stau în nişte barăci, deoarece alunecările de teren le-au luat casele. Condiţiile de trai nu sunt prea grozave, în plus stau la marginea şoselei, iar pentru că maşinile circulă continuu este periculos pentru copii. Aici găsim, de asemenea, grupuri entice amestecate, bengalezi, biharezi, etc. şi religiile sunt amestecate, însă cu precădere se pare că sunt musulmani. Uday le-a vesitit Cuvântul Vieţii şi lor, însă ştiţi că nu este uşor să vină aşa de repede la Domnul. Un răspuns pozitiv însă a primit de la un tânăr budist, care a studiat la şcoala creştină şi asta şi-a pus amprenta asupra lui. Spunea că şi acum se roagă Domnului Isus dimineaţa şi seara. Împărtăşindu-i Cuvântul, el însuşi spunea „probabil că vremea mea a venit, însă părinţii mei sunt budişiti înrădăcinaţi în religia lor”. A spus că se va constulta cu ei. Aici, în India, părerea comunităţii şi a familiei contează foarte mult. Oamenii sunt influenţaţi foarte mult unul de altul. Domnul să le dea curajul să ia o hotărâre personală şi fără piedici.
         Vom încerca să vă trimitem câteva poze cu lucrarea de aici, doar că nu avem o conexiune foarte bună la internet, dar sperăm să putem.

Conferinţa TORENT 2015 la Cluj-Napoca


Știri creștine: Mapamond creștin (27 septembrie 2015)


Din sumarul editiei:
- Fundatia crestina pentru batrani Peniel din Tinca, Bihor
- Talida Tolnai - povestea de succes a unei handbaliste crestine
- Asociatia Politistilor Crestini din Romania
- Fundatia RCE Speranta Copiilor din Arad
- RCE Speranta Copiilor din Arad - o organizatie crestina care aduce speranta
- Manualele creationiste de biologie in scoli - reportaj despre Maria Popa, profesoara de biologie
- Saptamana Crestinul si Societatea - saptamana tematica la Alfa Omega TV -http://alfaomega.tv/crestinulsisociet...
ultimele stiri crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/stiri

marți, 29 septembrie 2015

Fundația Emaus din Suceava - speranța oamenilor fară oameni! (Reportaj Alfa Omega TV)

La Ordinea Zilei: Legea împotriva defăimării sociale propusă de Liviu Dragnea (29 Septembrie 2015)

Interviu 
cu avocat Conf. Univ. Dr. 
Lavinia Tec
de la Universitatea de Vest din Timisoara, 
pe tema:
Legea împotriva defăimării sociale 
propusă de Liviu Dragnea

Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

✔ Botez la Biserica Baptistă Betania Timișoara


Conferință anuală la Biserica Evanghelică Romană Ecclesia, Olanda


Conferința femeilor cu Daniela Manea la Schladming, Austria


Deschiderea cursurilor la Şcoala Biblică Cristos pentru România✉ Scrisoare misionară: Paula Tudoran, Mongolia

Iubiţii mei,

     Am ajuns cu bine în Mongolia, Domnul m-a păzit şi m-a ajutat până aici şi Îi sunt recunoscătoare!
     Vreau să mulţumesc Domnului şi acelora care au făcut posibilă această plecare a mea, prin darurile pe care le-au închinat Celui Atotputernic.
       Domnul, El, să vă răsplătească!
    Lucrarea de aici e amplă, dar pentru moment ne implicăm mult în proiectul de construcţie, unde lucrăm (cot la cot cu băieţii) în încercarea de a finaliza cofrajele de fier pentru structura clădirii.
      Am început lecţiile de limbă mongolă de săptămâna trecută. De asemenea, voi începe să predau engleză într-o şcoală mongolă, dar şi la cluburile de limbă engleză deschise deja de misionarii locali, în vederea evanghelizării copiilor şi tinerilor.

     Pentru prima oară am auzit un shaman în timpul ritualului pe care îl face. Shamanul e liderul religios mongol care intră în contact cu duhurile pentru a cere soluţii la problemele oamenilor. Acesta bate o tobă şi îngână cântece; împlineşte astfel un ritual până devine posedat. Duhurile vorbesc apoi prin el şi cer sacrificii în schimbul unei soluţii pe care o oferă. Oamenii sunt orbiţi de cel rău şi nu văd că soluţia oferită de duhuri nu funcţionează.

Piesa de teatru "Ultima şansă" - Turneu în județul Timiş


Florin Ianovici la Biserica Penticostală Betel Singen, Germania


† Apel la rugăciune pentru pastorul penticostal arestat în Ucraina!

Pastorul Bisericii Penticostale din oraşul Sverdlovsk a fost arestat duminică, 27 septembrie de către forţele armate ale regiunii autoproclamatei Autonomii Lugansk din estul Ucrainei. Taras Sen este unul din cei mai activi pastori din regiune, care a fost implicat în divese proiecte sociale, dar şi asistenţa Bisericilor Creştine Evanghelice din zona de conflict, anunţă portalul Grehu.net
De la declanşarea conflictului armat în Ucraina de Est, pastorul Taras Sen a coordonat proiectele sociale prin care distribuiau celor nevoiaşi produse alimentare şi ajutoare umanitare. Conducerea Uniunii Bisericilor Penticostale din Ucraina este în căutarea pastorului arestat duminică. Acesta este căsătorit şi are patru copii.
Comunitatea UBPU face un apel şi roagă frăţietatea de pretutindeni să susţină această cauză în rugăciune.
  • Rugaţi-vă pentru protecţia creştinilor din Ucraina
  • Rugaţi-vă pentru identificarea pastorului Taras Sen şi întoarcerea dânsului în sânul familiei
  • Rugaţi-vă pentru oamenii afectaţi de acest război care au nevoie de asistenţa şi dragostea creştinilor
  • Rugaţi-vă pentru pace în Ucraina şi reintegrarea regiunilor separatiste
Aceasta nu este prima arestare sau acţiune de agresiune la adresa creştinilor evanghelici din estul Ucrainei. Încă de la începutul conflictului armat mai mulţi slujitori ai Bisericilor Evanghelice au fost arestaţi sau ameninţaţi

luni, 28 septembrie 2015

La Ordinea Zilei: Volkswagen modificat genetic și minciunile care ne înconjoară (28 Septembrie 2015)

Interviu 
cu prezbiterul 
Ioan Asaftei 
de la Botosani, 
despre scandalul 
Volkswagen
Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

Conferința "Arta căsniciei într-o lume agitată" la Biserica Isus Mântuitorul Bucureşti


Turneu Eldad în Spania


Viorel Iuga – Mesaj biblic la Batăr, județul Bihor

Conferinţa AMEC în Republica Moldova


Florin Ianovici – Taina crucii

1 Corinteni 2:2 "Căci n-am avut de gând să ştiu între voi altceva decât pe Isus Hristos, şi pe El răstignit. "
Prin răstignire romanii au adus spaima în toate națiunile cu care s-au luptat. Prin răstignire Dumnezeu a adus pacea pe care nimeni nu o poate da.
Lumea e specialistă în drumuri care nu duc nicăieri, în alergări istorvitoare și mai ales în patimi care ucid sufletul. Patimile Domnului Isus Hristos aduc iubirea care ne așează pe un sigur drum: cel al credinței. Un drum care duce spre cer și care e însoțit de puterea Duhului Sfânt.
Hristos nu anihilează lumea, ci o împuținează pe zi ce trece, smulgându-i mereu suflete pe care le strămută în Împărăția dragostei Fiului Său. Crucea Domnului Hristos nu e un steag, nu e un cântec, ci e revoluție și revelație.
Acolo, la cruce, dragostea se scrie cu sângele cel mai curat care a curs pe pământul acesta îmbătrânit de rele. Tot ceea ce omenirea a știut vreodată devine în fața crucii un gângurit de copil neputincios.
Acolo la cruce înțelepciunea lumii e făcută de rușine, acolo sunt dezbrăcate domniile și stăpânirile lumii și sunt făcute de ocară. Privind spre cruce lumea spune: nebunie! Privind spre cruce credința spune: minune!
Cum poți prinde în căușul cuvintelor freamătul iubirii cerești și cum se poate zugrăvi taina nașterii din nou a unui suflet răscumpărat la crucea Domnului Isus? Ca orice taină sfântă ea poate fi doar trăită și prea puțin exprimată.

Radio S.O.S. Ploieşti – Aniversare 20 de ani


Pastor Mărcuţ Comariţa şi Alin & Emima Timofte la Biserica Adonai Londra


Mesajul pastorului Cristian Ionescu la UNITY event – Sala Sporturilor Oradea

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Momentan mă aflu in Mekliganj, o zonă la graniţa cu Bangladeşul. Am venit aici cu scuterul care, deşi reparat, face un zgomot de tractor. Dar slavă Domnului că am ajuns cu bine! Ieri am avut părtăşie cu câţiva credincioşi locali şi rude de-ale lui Dinesh, toţi din tribul Rajbangshi. După aceea am mers cu fratele Dinesh într-un sat aflat la graniță. Mai întâi am predicat Evanghelia într-un sat hindus, apoi într-unul de musulmani, unde am rămas pentru a difuza două filme aduse din Bangladeş de sora Gabriela. Le‑au plăcut filmele, deşi unii au vociferat.

      Astăzi, dacă va fi voia Domnului, vom merge în Helapakri, lângă râul Tista. Acolo locuiește fratele Joghesh împreună cu care voi merge să vestim Evanghelia. El este singurul creştin din Helapakri, o zonă aflată la aproximativ 10 km de Mekliganj. Rugaţi-vă pentru aceste două câmpuri de lucrare: Mekliganj şi Helapakri. Populaţia este Rajbanshi - hindusă sau musulmană. Liderul principal, în zonă, este Dinesh. El are un băiat şi o fată. Se îngrijorează cu privire la studiile lor. Soţia lui este, de asemenea, botezată.

         În Jalpaiguri lucrarea e mai avansată, pentru că ne este la îndemână. Avem opt copii cu noi, pe care trebuie să-i încurajăm în studii şi credință. Ceea ce v-am scris în e-mailul trecut referitor la intenția guvernului cu privire la casele de copii… pare să fie adevărat. În curând vor începe inspecţii la toate casele de copii. Guvernul, de asemenea, a anunțat o purificare culturală. Tot ce este 
străin trebuie eliminat (pentru noi sună ca pe vremea comunismului sau nazismului). Vom vedea cât vor reuşi ei.

duminică, 27 septembrie 2015

† Apel la rugăciune pentru pastorul Nelu Pecura!

De aproape 3 saptamani fr. pastor Nelu Pecura (Chicago) este in comă, a facut stop cardiac, inima-i bate, dar este sub aparate. Doar fata cea mare e casatorită din cei 9 copii. Să ne rugăm ca Domnul să intervină, să vindece! 
Voia Domnului să se facă! Datoria noastră este să mijlocim și să ne rugăm! 
Vă mulțumim în Numele Domnului!
Cu dragoste, 

Vladimir Pustan – Un erou necunoscut (27 Septembrie 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Vladimir Pustan

Conferinţă biblică pentru tineri cu Jim Yandrovsky la Miceşti, judeţul Argeş


Conferinţa "InTeGraT" cu Lucian Oniga, Vasilică Croitor, Flaviu Coman şi Not An Idol la Templul Penticostal Galaţi


Adrian Crisztea la Hotel Diana Bistriţa


Conferința regională EGM la Biserica Baptistă Mănăștur Cluj-Napoca


"Prânzul Harului" la Baia Mare


Seminar pentru biciclişti la Vâlcelele Bune, județul Hunedoara
Seminar cu tematică ANTIDROG adresat pastorilor şi liderilor religioşi la Timişoara


✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Dragii noştri,

    În primul rând vrem să aducem mulţumiri lui Dumnezeu şi celor pe care El i-a folosit în vara care tocmai a trecut, pentru înaintarea lucrării din Mongolia. Iată câteva motive pentru care suntem recunoscători:

      1. Pentru proiectul de construcţie, care a fost început la sfârşitul lunii iunie. Domnul ne-a binecuvântat cu voluntari care ne-au ajutat şi cu resurse. Îi mulţumim Domnului pentru fratele Barbu Constantin din Prelipca, fratele Costel Dragu din Focşani şi pentru Claudiu Ilciuc din Paşcani. Am reuşit, cu ajutorul lui Dumnezeu, să turnăm fundaţia şi temelia, placa, să zidim zidurile din BCA, să turnăm stâlpii şi am pregătit fierul pentru centuri şi grinzi transversale. Fiecare etapă a fost o ocazie de a-L experimenta pe Dumnezeu în generozitatea Lui, de a-i simţi aproape de noi pe fraţii din Romania şi de a creşte în încrederea în El. Clădirea are o sală principală (aproximativ 80 m²) şi una mai mică (aproximativ 20 m²). Ne dorim să finalizăm sala mai mică până la venirea îngheţului. Rugaţi-vă să putem să facem ce ne-am propus şi ca această clădire să fie folosită spre slava lui Dumnezeu!

     2. Pentru tabăra de evanghelizare, care a avut loc în ultima săptămână din august, care a fost şi ultima săptămână de vacanţă a copiilor. Tabăra a avut loc la 50 km distanţă de Ulaan Baatar şi au venit aproximativ 20 de copii şi adolescenţi. Îi mulţumim Domnului pentru familia Leţu, din Focşani, care a fost cu noi şi ne-a ajutat. De asemenea, Elisei Popa şi Magda Şoldan au slujit în echipa de organizatori alături de noi. Rugaţi-vă ca cei care au fost prezenţi şi au avut ocazia să asculte lecţiile biblice să continue să fie sensibilizaţi de mesajul transmis şi să ia decizia să Îl urmeze pe Domnul. Această tabără a fost, de asemenea, o ocazie de a lucra împreună cu fraţii şi surorile de aici. Pe lângă fratele Bayra şi soţia dumnealui, Ganbat, un alt prezbiter mongolez, ne-a însoţit şi ne-a fost de mare ajutor. Rugaţi-vă pentru lucrătorii autohtoni, să vadă în noi exemple de slujire şi dedicare şi să fie încurajaţi şi inspiraţi să se implice cu mult zel în lucrări spirituale variate.

       3. Pentru vizele pe termen lung şi aprobările pentru şcoala de engleză. În perioada 11 - 16 august am fost în China, de unde ne-am întors cu vize de lucru valabile pentru un an. De asemenea, am primit aprobările pentru deschiderea unui centru de predare de limbă engleză. Rugaţi-vă să primim de la Dumnezeu claritate în privinţa acestei metode evaghelistice pe care o avem la dispoziţie. De asemenea, rugaţi-vă să primim resursele necesare pentru a putea derula diferite proiecte educaţionale, prin care să ne apropiem de tinerii mongoli. 

    4. Pentru progresele în învăţarea limbii mongole. Ani, Magda Şoldan, Elisei Popa şi Paula Tudoran participă de trei ori pe săptămână la cursuri de limba şi cultura mongolă. Este plăcut să vedem cum încep să se descurce în diferite situaţii cotidiene şi să folosească cuvintele şi expresiile învăţate la şcoală. Domnul să le răsplătească eforturile şi să le dea capacitatea de a memora cuvinte şi curajul de a le folosi.

         5. Pentru oameni:
     Hulaan, o studentă care se întâlneşte de două ori pe săptămână cu Ani, la noi acasă, pentru lecţii de engleză. Ultimele întâlniri s-au încheiat cu rugăciune şi, pas cu pas, dorim ca ea să Îl cunoască pe Dumnezeu.
        Ganaa, o tânără care vine de multă vreme la întâlnirile noastre săptămânale şi care se pregăteşte să plece în China, la studii. 
        Namuun, o tânără care a terminat colegiul şi îşi doreşte să studieze la o şcoală biblică.

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Aniversare 110 ani a Bisericii Baptiste Betel Jebel, județul Timiş


✔ Botez la Biserica Baptistă Sfânta Treime Târgu Lăpuş, județul Maramureş


Duminica, 27 septembrie 2015, la ora 10, va invitam sa participati la un serviciu special de botez nou-testamental la Biserica Crestina Baptista „Sfanta Treime” din Targu Lapus, str. Tiblesului, nr. 43.

Vasile Paul, pastorul Bisericii Baptiste „Sfanta Treime” din Baia Mare, va predica Evanghelia, iar actul botezului va fi oficiat de Vasile Bel, pastorul Bisericii Baptiste „Sfanta Treime” din Targu Lapus. Corul bisericii din Baia Mare va cânta spre slava Domnului. Va așteptăm cu drag sa va bucurați impreuna cu noi!

✔ Botez la Biserica Betel București

Isaia 41:27 "Eu, Cel dintâi, am zis Sionului: ‘Iată-i, iată-i!’ Şi Ierusalimului: ‘Îţi trimit un vestitor de veşti bune!’ "
Veștile bune vin doar din cer, de acolo de unde un Tată iubitor ne veghează cu dragostea Sa eternă.
Mâine, 27 septembrie, la biserica Betel din Crângași e sărbătoare. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi o slujbă de botez, cea de-a patra din acest an, unde un număr de 28 de persoane vor mărturisi că Vestea Bună a Evangheliei le-a schimbat viața.
Familii întregi, soț și soție, fii, surori și părinți vor intra în apa botezului. De aproape sau de departe vin suflete la Dumnezeu.
Mâine va răsuna bucuria prin rugăciuni și cântări duhovnicești iar cuvântul lui Dumnezeu ne va vorbi despre: ,,Ana un vestitor de vești bune’’.
Vă așteptăm cu dragoste la orele 9.00 dimineață, la slujba bisericii, care poate fi urmărită și online pe www.bisericabetel.ro
Florin Ianovici

Misiunea Mesaj & Ilie Bledea la Ohaba Lungă, județul Timiş


Seară de proclamare a Evangheliei cu Jeff Lavenda şi Corin Izvernariu la Biserica Baptistă Germană Timişoara


Ziua Mulțumirii la Biserica Baptistă "Lumina Lumii" Cheri, Italia


Ziua Mulțumirii la Biserica Baptistă Providența Frankfurt, Germania

In data de 27 Septembrie 2015, în cadrul serviciului de după-amiază, pe care-l vom începe cu această ocazie de la ora 17:00, vom sărbători Ziua Mulțumirii. Împreună cu noi va fi Fratele Viorel Candreanu, pastor al Bisericii Baptiste din Ipotești, Suceava.
Vă invităm să aducem împreună mulțumiri Domnului pentru toate binecuvantările revărsate peste noi și în acest an!


Sărbătoarea Roadelor la Biserica Agape Timișoara


Va invitam la Biserica Agape, duminica, 27 septembrie, ora 10:00, la SARBATOAREA ROADELOR, ca sa aducem impreuna multumiri Domnului, pt toate lucrurile cu care El ne-a binecuvantat!

Sărbătoarea Secerișului la Biserica Speranța Chișinău


✔ Botez la Biserica Harul Göteborg, Suedia

Duminica, 27 Septembrie 2015, 17:00


Evanghelizare la Biserica Penticostală din Brusturi, județul Bihor

Duminică, 27 septembrie, începând cu ora 18:00, la Biserica Penticostală din Brusturi va avea loc o seară specială de evanghelizare. Cu această ocazie va sluji prin vestirea Evangheliei fratele Lele Sandu, iar Grupul de frați de la Aștileu vor înălța Numele Domnului prin cântare. Pastorul și biserica vă așteaptă cu drag!

✔ Botez la Biserica Creștină după Evanghelie Elim Dorohoi

Duminica, 27 Septembrie 2015, 17:00