După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 august 2015

Vladimir Pustan – Două case şi o furtună (16 august 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Vladimir Pustan

✔ Botez la Biserica Baptistă Golgota din Jamu Mare, județul Timiș

Biserica Baptistă Golgota din Jamu Mare s-a bucurat duminică, 16 August, la serviciul de dimineață de o sărbătoare deosebită. Prin mila și harul lui Dumnezeu patru persoane și-au mărturisit public credința în Domnul Isus Cristos și au încheiat legământ cu El în apa botezului. 

Serviciul de închinare a început cu un timp de rugăciune condus de pastorul Traian Dejeu, în vîrsta de, aproape, 87 de ani. 

Au fost invitați să slujească, prin cânare, grupul Gospel Sound, iar Cuvântul Evangheliei a fost vestit de pastorul Samy Tuțac, de la Biserica Baptistă Baptistă Betel din Timișoara. 

Alături de Biserica locală au participat la serviciul de închinare musafiri din alte biserici din zonă, dar și din Germania și invitați din localitate. 

Botezul a fost oficiat de pastorul bisericii, Ghită Sporea. A fost o zi călduroasă, dar a fost multă bucurie la Jamul Mare și, desigur, în cer. 
Samy Tuțac

Vladimir Pustan, Nicolae Geantă şi Alin & Florina Jivan la Boldeşti-Scăeni, județul Prahova


Adevărul.ro: Chemarea la Jihadul total: "Să-i ucideţi în ţările lor, să-i decapitaţi în propriile lor case..."

Se intră în faza războiului total. Statul Islamic îl pregăteşte cu grijă, pe mai multe planuri, folosind o logistică impresionantă şi anunţând nu numai o intensificare a operaţiunilor militare în teren ci, acum, confirmând pregătirea lansării unor acţiuni adânc în teritoriul inamic.

Adică, în primul rând, împotriva „Cruciaţilor“, cetăţenii unei Europe văzute ca vinovatul istoric şi aliatul de azi al Americii, „Marele Satan“

Mesajele asupra iminenţei organizării de atentate se multiplică, odată cu chemarea la Jihad adresată „fraţilor care sunt acasă“, luptători întorşi de pe fronturile războiului din Siria, Irak sau din ţările africane la familiile lor din Europa dar şi tinerii de origine islamică sau convertiţi la islamul radical care sunt nerăbdători să aprindă „focul luptei sfinte“.

Acum câteva zile, din surse confidenţiale, dar foarte bine şi profesionist informate, am primit un dosar privind intensificare fără precedent a acţiunilor de propagandă duse de Statul Islamic şi care demonstrează „o continuare a logicii precedente a confruntării totale, dar, de data asta, având în plus semnalele unei organizări a serviciilor de informaţii ale Statului Islamic, concentrate asupra pregătirii unor acţiuni iminente de infiltrare de mari dimensiuni în ţările europene“. Ca probă, pentru început, acest text care a fost difuzat pe toate reţelele islamiste şi destinat agenţilor care se pregătesc pentru infiltrare, un ghid de supravieţuire, comportament şi acţiune scris de un profesionist şi care deja este considerat ca document de bază de către site-urile islamiste de propagandă.

Citeste mai mult: adev.ro/nt4agh


Pastor Samy Tuțac – România credincioasă...!?

Am citit și eu, ca mulți dintre voi, sondajul IRES publicat pe Hotnews, intitulat "România credincioasă". Când am văzut cifrele era să ies în stradă să strig "Aleluia!" Apoi mi-am amintit de violatorii din Vaslui, de pușcăriile pline de "creștini", de copiii abandonați, de corupția generalizată, de mizeria morală prezentată la televiziuni...Și totuși, ce fel de creștini sunt cei 96% din românii care iși afirmă credința în Dumnezeu? Mi-am amintit de un articol scris de Cristian Bădiliță prin anul 2005. Am să reproduc o parte din acel articol în care veți primi răspuns la întrebarea pusă de mine. Ce fel de creștini suntem?

"Multi dintre noi, daca nu chiar cei mai multi, plini de vanitate, rosi de invidii. Agresivi, mitocani, neezitand sa ne scuipam semenul in obraz ori sa-l barfim pe la spate atunci cand ne simtim prea lasi. Snopindu-l in bataie fara mustrari de constiinta, ba chiar cu indreptatita lipsa de constiinta. Avizi de putere, plesnind de ambitie; mereu la panda unei cariere lumesti bine intocmite...Ranchiunosi ca pseudocrestinii lui Nietzsche; bucurosi numai atunci cand capra vecinului se da de-a berbeleacul rupandu-si coastele. Neprincipiali, calcandu-ne cuvantul inainte de a-l scoate pe gura; mitomani, fudui, sperjuri si lipsiti de scrupule. Interesati, in bine, doar de noi insine; in rau, de toata lumea...Curajosi in turma si prin somn; cu izmenele ude la primul racnet ateu. Oportunisti cu diploma; arivisti cronici; mate de altar. Demagogi la strana; farisei pretutindeni. Carturari sterpi: fara viata in idei, fara vlaga, fara credinta...Aroganti si temerari pana la proba intalnirii cu moartea, profitam cat putem de pe urma talantului pus in noi de mana tainica a lui Dumnezeu...Prosperi in cele lumesti, cu gandul rezemat pe cele nelumesti din ratiuni publicitare.

Cam astfel de crestini suntem, foarte multi dintre noi, preoti si mireni laolalta, ortodocsi, catolici, protestanti si, daca asa stau lucrurile, atunci de ce ne mai inchinam acestui umil Isus Cristos, Mantuitorul, acestui Dumnezeu care s-a facut nimic, care a preferat sa moara ca un talhar, ca un sclav nenorocit fara a cere socoteala si fara a se jelui o clipita? Afisarea credintei noastre nu-i decat o reclama de prost gust pentru care vom plati la Judecata de apoi. Poate cineva sa se socoteasca mai presus de jertfa crucii? Daca da, atunci sa ia piatra si sa loveasca mana care a scris aceste cuvinte!"

No comment...!
Pastor Samy Tuțac