După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 august 2015

Ionel Tuțac – Prozelitismul și chefurile așezate pe același calapod

Un proiect de lege inițiat de 13 parlamentari prevede interzicerea chefurilor, a campaniior politice și a prozelitismului religios în campusurile studențești. Dacă proiectul va fi validat, legea va intra în vigoare după publicarea ei în Monitorul oficial.
Plasarea prozelitismului în rândul activităților care perturbă procesul de învățare și ”încalcă normele de moralitate”, ne face să ne punem câteva întrebări despre ce înseamnă prozelitismul și despre implicațiile unei astfel de legi. Nu putem să nu ne întrebăm în ce măsură aleșii noștri știu care sunt efectele convertirii autentice, atâta vreme cât poate plasa pe același palier prozelitismul cu chefurile.

Ce este prozelitismul?

Prozelitismul este definit în DEX drept  ”zel de a face convertiți”. Dacă ne întoarcem la Scriptură, Mântuitorul ne poruncește să facem ucenici și să îi botezăm (Matei 28:18-19). Este suficient să aruncăm o scurtă privire asupra lui Pavel ca să ne dăm seama de zelul  lui de a-i întoarce pe oameni de la întuneric spre Cristos. Și-ar putea dori un alt model  o țară majoritar creștină?
A face ucenici este o poruncă lăsată de Cristos, iar convertirea la creștinism presupune luminarea unui individ, eliberarea lui de păcat. Un student care se va întâlni cu Cristos va deveni mai responsabil cu îndatoririle lui. A spune Evanghelia cuiva nu presupune manipularea lui. Dumnezeu Însuși ne pune binele și răul în față și ne invită să alegem, cu responsabilitate și în deplină libertate a cugetului.
Cum ne afectează această lege?

Seară de Muzică cu The Ineloquent la Biserica Adoram Arad


La Ordinea Zilei: Comunicatul Uniunii Bisericilor Penticostale Române din SUA și Canada cu privire la căsătoriile homosexuale



Este vorba despre o pozitie biblica fata de decizia Curtii Supreme a SUA de legalizare a căsătoriilor homosexuale.
Este lectura acestui comunicat, publicat in revista Cuvantul Adevarului
Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

☉ Conferința națională de tineret din Republica Moldova ”Înnoirea Spirituală 2015”

Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova (UBCEB) anunță organizarea conferinței naționale de tineret ”Înnoirea Spirituală” care va avea loc în perioada 15-21 august la  tabăra ”Brăduleț” din Vadul-lui-Vodă.
Conferința națională de tineret din Republica Moldova este unul dintre evenimentele dedicate anului ”Înnoirii spirituale”. Numărul maxim de participanți este de 300 de persoane. Doritorii să participe la conferință trebuie să aibă mai sus de 15 ani, să fie membru în biserica locală și participarea lui să fie recomandată de pastorul bisericii.
La conferință vor fi vorbitori ca: Viorel Iuga, Samuel Tuțac, Vitalii Corcevschi, Alexandru Gârbu și Vlad Crâznic.
Persoana care dorește să participe la conferință trebuie să se înscrie la liderul din comunitatea din care face parte. Prețul pentru o persoană este de 700 de lei.
Pentru mai multe informații accesați acest link.

☉ Conferinţă pentru femei cu Rodica Volintiru la Biserica Efraim Târgoviște


Adevărul.ro: Planurile Statului Islamic pentru Europa. Cum va arăta harta lumii în 2020, potrivit organizaţiei teroriste


O hartă publicată de organizaţia teroristă Statul Islamic arată planurile pe care le au jihadiştii pentru lume, inclusiv pentru Europa. Scopul teroriştilor este să controleze Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi părţi din Europa în următorii cinci ani, potrivit hărţii.

Până în 2020, teroriştii Statului Islamic plănuiesc să controleze Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi mari părţi din Europa. Califatul, un stat înfiinţat sub legea Sharia în interpretarea Statului Islamic, acoperă zone din Spania în vestul Europei şi până la graniţa cu China, în est, notează publicaţia „The Mirror“.   

Citeste mai mult: adev.ro/nsv1ua

Lazăr Gog – Vremurile din urmă: Râsul care a schimbat lumea

Vezi şi alte resurse în pagina
Lazăr Gog