După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 august 2015

✡ Seară evreiască cu Daniel Stanger la Biserica Isus Mântuitorul Bucureşti

Vă invităm la o seară specială alături de Daniel Stanger și un grup de evrei mesianici! 
Vineri, 14 august, ora 18:00, la Biserica Isus Mantuitorul

Adevărul.ro: Pastorul olandez Bert Looij: „Nu le mai ţin predici. E prea uşor să le vorbeşti frumos şi apoi să-i laşi să moară de foame“


Bert Looij (56 de ani) este de 19 ani „îngerul păzitor” al romilor din „Dallas-ul” Clujului, unde trăieşte o comunitate de 700 de suflete care au rămas fără niciun venit după închiderea rampei de la Pata Rât. Milioane de euro şi zeci de proiecte ale unor ONG-uri nu au făcut ce a reuşit olandezul. El a renunţat la predici, şi-a suflecat mânecile şi a muncit cot la cot cu romii.

Într-un oraş precum Cluj-Napoca, al cărui trecut şi prezent sunt legate de film, parcă nu te miră foarte tare existenţa unui cartier numit Dallas. Serialul care le-a făcut cunoştinţă românilor, în primii ani de după Revoluţie, cu viaţa luxoasă a unei familii de petrolişti texani i-a inspirat pe clujeni. Zona pestriţă, aflată la câteva sute de metri de rampa de gunoi a oraşului, unde casele erau construite din carton şi celofan, iar în loc de gazon, oamenii aveau în curţi mormane de gunoaie, a fost botezată, ironic, Dallas

Citeste mai mult: adev.ro/ns1p1a

Iosif Ţon – Bunătatea în afaceri

Vezi și alte resurse în pagina 

Viorel Iuga – Pocăinţa este valoroasă

Cine se putea lăuda cu o viaţă fără păcat? Cine poate spune ca Iov că nu a călcat niciuna dintre poruncile Domnului? Cine are curajul să afişeze o atitudine de nevinovat? Cu toate că nu ne dorim şi nici nu ne face cinste, realitatea este alta. Din nefericire, Iacov are dreptate când spune că toţi greşim în felurite ocazii şi moduri. Păcatul, chiar dacă trăim vremuri de îndurare, întristează mult faţa şi inima Domnului. Este adevărat, păcatul nu Îl întristează doar pe Domnul, ci şi pe noi. După ce ne îndeamnă să păcătuim, diavolul ne arată cât suntem de vinoaţi. Atunci, în durere şi disperare ne întrebăm: există oare vreo speranţă? Din fericire pentru noi în lumea aceasta atât de schimbătoare, există şi lucruri ce nu s-au schimbat. Unul dintre ele este pocăinţa. Domnul a apreciat pocăinţa în fiecare generaţie. Când cineva a greşit, dar s-a pocăit urgent şi sincer, a primit îndurare. Bunătatea Lui a făcut ca persoana respectivă să primească iertare şi binecuvântare.

La fel stau lucrurile şi astăzi. Cu toate că nu avem scuze pentru păcat, cu toate că păcatele noastre Îl întristează mult pe Domnul Isus, El apreciază pocăinţa sinceră. Cei care se întorc la Domnul cu toată inima, cei care îşi plâng păcatele, experimentează iertarea divină şi ridicarea din mizeria în care ne-a dus păcatul.

Dragilor să ne reanalizăm viaţa. Păcatul trebuie să ne facă să plângem, dar pocăinţa ne ajută să redobândim pacea şi libertatea. Toţi greşim şi nu este scuzabil. Să nu disperăm însă. Când greşelile noastre sunt aduse sincer înaintea Domnului, când dorim din toată inima schimbarea, prin bunăvoinţa lui Dumnezeu ne vom bucura de iertare. Pocăinţa încă funcţionează! Crede, practic-o şi promoveaz-o!

Viorel Iuga

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace, dragi fraţi şi surori!

          A trecut multă vreme de când nu v-am mai scris. Dar iată că a venit vremea să vă scriu despre noi, despre cum mai suntem.

   Înainte de toate vrem să mulţumim Domnului că ne-a scos biruitori din grea şi neaşteptată încercare. Mărire Lui!

       În al doilea rând dorim să vă mulţumim pentru multele rugăciuni înălţate şi chiar lacrimi vărsate pentru noi şi pentru scumpa noastră fetiţă care este acum la Tata, în ceruri. Toată suferinţa, durerea şi pierderea sunt îngăduite de Tatăl şi ne dorim ca şi această grea încercare să fie pentru slava Tatălui. Boala prin care am trecut nu a fost spre moarte, ci spre slava Domnului, aşa cum mi-a spus Tatăl.

       Tatăl mi-a vorbit şi mi-a promis că sunt o viţă roditoare şi copiii noştrii stau împrejurul mesei noastre ca nişte lăstari de măslin ( Psalmul 128). Domnul să ne ajute să fim dintre cei care se tem de El şi umblă pe căile Lui... şi El cu siguranţă Îşi împlineşte promisiunea! De aceea proclam acestă promisiune în dreptul familiei noastre; când mă îndoiam, în inima mea, de această promisiune, Domnul mi-a dat un verset foarte clar: 
Domnul nu este om ca să mintă sau să-I pară rău. Oare nu va face El ce a spus? Oare nu va împlini ce a făgăduit? (parafrazare din Numeri 23:19)

         Aşa că nu ne rămâne decât să ne agăţăm de Cuvântul, Lui care este Adevărul, şi cei ce nădăjduiesc în El nu vor fi daţi de ruşine. Mărire Lui!

       Vă mulţumim că aţi suferit alături de noi, prin rugăciuni, financiar, e-mail-uri de încurajare. Domnul să vă răspătească fiecăruia după măsura Sa cea mare!

Ionel Tuțac – Întoarceți-vă acasă! Locul vostru nu e în Occident!


"Dumnezeu a fost ucis de Occident! Vreau să mă întorc acasă!" 

Aceste cuvinte au fost scrise de Cristiana Maria Marcu, o studentă româncă de la o celebră universitate londoneză. Scrisoarea sa este un apel adresat tinerilor români care studiază sau lucrează in Occident și s-a bucurat de o audiență incredibilă pe rețelele de socializare.

Fără a jigni sau critica țările occidentale, tânăra studentă a constatat superficialitatea spirituală a europenilor și preocuparea lor permanentă pentru materialism. Transformarea sărbătorilor religioase într-un nou prilej de marketing economic, schimbarea destinației bisericilor în moschei, superficialitatea relațiilor umane, înstrăinarea oamenilor de Dumnezeu, ironizarea creștinilor practicanți sunt doar câteva din elementele care ar trebui să-l determine pe un tânăr român să se reântoarcă acasă. 

Iluziile pe care le oferă Occidentul nu pot împlini setea și foamea sufletului, iar banii, câștigați cu multă trudă și efort, nu vor aduce niciodată împlinirea spirituală. 

Tânara studentă consideră că după câțiva ani de muncă sau de școală, cu experiența dobândită, reântoarcerea românilor acasă ar fi benefică și pentru ei și pentru societatea românească. 

Cu o sinceritate pe care probabil mulți români au pierdut-o, Cristiana vorbește despre umilințele la care sunt supuși semenii noștri, despre eforturile inumane pe care unii trebuie să le facă pentru a supraviețui, despre traumele la care sunt supuse familiile celor plecați afară în speranța câștigării unui trai mai bun.

✔ Botez la Biserica Penticostală Semlac, județul Arad