După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 iulie 2015

☉ Conferinţa "Restaurarea inimii" la Biserica Betania Ploieștiori, judeţul Prahova

Persoane de contact pentru mai multe detalii:  
Cornel Negoi  0733.533133, Cornel Voicu  0730.948929

Rodica Volintiru la Biserica Betleem Orăștie


Festivalul ProMisiune 2015

Mai multe detalii: AICI

☉ Conferinţă de laudă & închinare la Biserica Agape Timișoara


✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

   Dragii noştri,

    Vă mulţumim fiecăruia pentru rugăciunile pe care le înălţaţi pentru noi! Prin harul şi îndurarea Domnului suntem bine, sănătoşi. În special, Îi mulţumim Domnului pentru că l-a ţinut sănătos pe Baruch. Ne rugăm ca şi în continuare Domnul să-l ţină sănătos şi să-l ajute să crească şi să fie plăcut Domnului! Şi pe noi să ne ajute Domnul să fim părinţi înţelepţi şi să-l îndreptăm pe băieţelul nostru pe calea plăcută Domnului!

    Un alt motiv de mulţumire este că Domnul ne-a ajutat să depunem documentele pentru cardul de cetăţenie OCI şi nu a trebuit să mergem la Calcutta, ci a fost posibil să trimitem actele prin poştă. Am aflat că dosarul a fost deja înaintat şi aşteptăm să trimită pe cineva de la poliţie să vina să ne verifice, cum a fost şi data trecută pentru viza de soţie. Vă rugăm să vă rugaţi împreună cu noi ca Domnul să lucreze şi să pot obţine acest document care îmi dă posibilitatea să stau în India fara viză.

      De asemenea, vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi pentru lucrarea în care suntem implicaţi aici, în Gorubathan.
        Pentru Raja rugaţi-vă pentru înţelepciune şi călăuzirea Domnului în predicare şi în lucrarea cu tinerii. În mod specific, vă rugăm să vă rugaţi pentru organizarea unui seminar de studiu biblic cu tinerii din biserică. Raja pregăteşte un studiu biblic pentru că a văzut cât de mare nevoie au tinerii de îndrumare şi călăuzire pe calea Domnului.
       Pentru mine, rugaţi-vă să mă ajute Domnul să mă investesc mai mult în vieţile fetelor din biserică. Chiar dacă timpul meu şi al lui Raja este împărţit între a ne îngriji de Baruch, a găti şi spăla hainuţe, etc, îmi doresc din toată inima să le slujesc tinerelor din biserică ce au aşa mare nevoie de călăuzire să aleagă voia şi calea Domnului.
      Acum, în anotimpul ploios (când câteodată plouă zile întregi şi drumurile devin râuri… sau alteori sunt furtuni cu trăsnete, cum a fost săptămâna trecută, când au murit două capre şi un om a fost dus la urgenţe), este mai greu să mergem să vizităm familii sau în evanghelizare, dar ne rugăm să ne dea Domnul înţelepciune şi îndrăzneală ca, prin puterea Lui, să facem mai mult decât credem noi că putem!

    Rugaţi-vă şi pentru un tânăr pe nume Maniraj. El este foarte bolnav de ulcer, aşa încât trupul i-a ajuns doar un schelet. El nu este creştin, dar a venit să stea la matuşa lui, care este din biserică de aici. Mama lui are probleme mentale, iar tatăl şi alte rude nu se îngrijesc de el. Acum este încă în spital într-un alt oraş, dar ne rugăm ca starea lui să fie mai bună şi să vină să stea aici şi, cu această ocazie, ne dorim să-l vizităm şi să-i spunem despre dragostea Mântuitorului nostru! Rugaţi-vă pentru mântuirea lui!

Ionel Tuțac – Un scaun oferit "cu respect" de Satana!?

Cât de departe putem merge cu libertatea de expresie?

Pentru prima oară în istoria lui, satanismul, reprezentanții lui , afirmă în mod public că aceasta este  ”o formă de respect pentru valorile constituționale și libertatea religioasă”.  O contradicție în termeni, pentru că însăși esența satanismului este rebeliunea și lipsa de respect pentru valori.

Sâmbata, 25 iulie, în centrul orașului Detroit, SUA a avut loc dezvelirea unei statui care îl reprezintă pe Baphomet.  Inițiativa aparține Templului Satanic, un grup religios din New York, al cărei scop este să promoveze ”respectul” , să protesteze împotriva autorității ”tiranice” și împotriva Bisericii Baptiste Westboro – recunoscută pentru protestele împotriva homosexualilor. De asemenea, își propune să pătrundă în scolile publice și să promoveze acolo libertatea religioasă –în mod curios, interzicând simbolurile creștine, dar promovând satanismul. Din 2014, au început să distribuie în scoli cărți de colorat care prezintă ritualuri satanice și simboluri specifice satanismului.

Costurile monumentului se ridică la peste 100.000 de dolari. Statuia îl prezintă pe Diavolul cu un cap de țap, pe un tron de piatră împreună cu doi copii care îl privesc zâmbitori și inocenți.

 Purtătorul de cuvânt al mișcării, Lucien Greaves , afirma cu această ocazie că scopul monumentului este ”să fie un scaun pe care toți oamenii în vârstă să poată sta în poalele lui Satana pentru a căuta inspirație și contemplare”.

Cât de mult putem fi înșelați? Cât de adânc s-a denaturat sensul cuvântului respect? Procesul a început cu revoluția sexuală a anilor 70 – în care ”libertatea de expresie”  a devenit o goană după promiscuitate și imoralitate. A urmat avortul declarat  ca  o formă de respect pentru drepturile femeilor. De când crima poate fi privită ca respect pentru cineva? Apoi, libertățile minorităților sexuale, libertăți care nu fac decât să înrobească, să degradeze și să umilească individul.

Asistăm la o pervetire a celor mai de preț valori pe care ni le-a lăsat Dumnezeu - libertatea de a alege, respectul față de autoritate și principii.

Un amănunt interesant este că statuia a fost dezvelită de doi bărbați care la finalul ceremoniei s-au sărutat. Totul se leagă atât de clar –  legislația care favorizează cuplurile gay, interzicerea rugăciunilor publice nu sunt nici pe departe libertate de expresie și  nici respect pentru celălalt, ci în mod evident reprezintă simbolul unei societăți aflate sub influența ocultului și orbită de cel rău.

Într-o lume alienată suntem chemați să fim cine sare si lumina – urmași ai lui Cristos. Oameni care nu se tem de întunericul lumii, pentru că lumina locuiește în ei.  Oameni care continua sa promoveze valorile Imparatiei, chiar daca suntem ironizati sau batjocoriti.

Sa ne aducem aminte mereu ca: ”Cel ce este in noi este mai mare decat cel ce este in lume”. (1 Ioan 4:4)
Ionel Tuțac
Vezi și:

ActiveNews: La Detroit s-a inaugurat statuia de bronz a lui Satana

Mai multe sute de persoane s-au adunat, sâmbătă noaptea, pentru a fi martori la dezvelirea primei statui a lui satan din orașul american Detroit, informează Fox News.

Statuia care cântărește peste o tonă și are peste 2,7 metri îl reprezintă pe Bafomet, un idol al sectei intitulate Templul Satanic.

Amplasamentul statuii nu a fost dezvăluit public, după ce în cursul săptămânii, mai multe sute de persoane au protestat în oraș împotriva acestei inaugurării acestei statui. Lansarea a fost acompaniată de muzică punk și cruci întoarse cu capul în jos. Bărbații care au dezvelit statuia s-au sărutat pasional chiar în fața monumentului.

Pe siteul său oficial, cei de la Templul Satanic au scris că statuia are scopul de a fi "complementară și de a contrasta cu monumentul celor 10 porunci, amplasat deja pe terenul din fața Capitoliului Statului Oklahoma".