După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 25 iulie 2015

Pastor Viorel Iuga – Noi nu renunţăm la învăţătura lui Cristos!


Declaraţia CEDO prin care se cere tuturor statelor din Convenţie, deci şi României, să respecte „uniunile” sodomiţilor ne arată încă o dată şi mai clar unde vor să ne ducă unii sau mai exact unde vrea să ne ducă diavolul folosind unele structuri europene. 

Ei bine, în baza „drepturilor omului”, aleg să reafirm că rămân lângă cerinţele „OMULUI” Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu. Pentru mine, familia va continua să fie exact ceea ce a decis Creatorul ei. Nu voi scoate nimic, nu voi adăuga nimic şi nu voi permite nimănui să profaneze această instituţie sfântă. Aşa voi trăi, aşa voi proclama şi aşa voi cere să facă tuturor creştinilor baptişti pe care îi reprezint. Dumnezeu să îi cerceteze, să îi trezească şi să îi ajute şi pe ceilalţi creştini să ia o poziţie fermă.

În ciuda acestor veşti, cu ajutorul Domnului şi mâine, adică duminică, ne vom închina şi ne vom bucura în jurul unui Isus viu, biruitor peste toţi şi toate. 

Fraţii mei, le place duşmanilor sau nu, Domnul nostru este la cârma istoriei. El continuă să îi binecuvânteze pe cei care Îl ascultă şi Îl iubesc. Bucuraţi-vă în Domnul şi ţineţi-vă departe de tot ce pare rău. 

Suntem da partea cui trebuie!
Pastor Viorel Iuga

Pastor Samy Tuțac – Apel la rugăciune pentru Vaslui!

Luni seara am primit acest mesaj de la Gabriela, o tânără creștină, din orașul Vaslui:"...îndrăznesc să-mi exprim o rugăminte și anume, propuneți o perioadă de rugăciune pentru orașul și județul Vaslui pentru o trezire la o viață de credință autentică, iar credincioșii să se implice și social în județul acesta. Cu credința că nu veți ignora această parte de țară și rugămintea aceasta, vă mulțumesc și fiți binecuvântați!"

Situația din Județul Vaslui, un județ cunoscut mai ales pentru sărăcie, consum de alcool, crime și promiscuitate sexuală, este una extrem de gravă și dificil de rezolvat. Dincolo însă de mizeriile prin care s-au remarcat în ultima vreme, în județul Vaslui trăiesc mulți oameni minunați, credincioși sinceri care caută să-L reprezinte cu cinste pe Cristos în contextul de acolo. 

Ei au nevoie de sprijinul nostru și mai ales de rugăciunile noastre. Îndrăznesc să chem, în perioada 27 Iulie - 2 August 2015, credincioșii și Bisericile de orice confesiune, din țară și diaspora, să se alăture Bisericilor din Comunitatea Baptistă Timișoara, la 7 zile de RUGĂCIUNE pentru VASLUI. Ne putem ruga în casele noastre sau în grupuri de-a lungul săptămânii, iar Duminică 2 August ne putem unii toți într-o rugăciune în Bisericile noastre locale. 

Pornind de la apelul Gabrielei, sunt convins că Dumnezeu ne va călăuzi să cerem îndurarea Lui peste acest județ, eliberarea de vicii și promiscuitate a celor robiți de Diavolul și putere de mărturie prin Duhul Sfânt pentru credincioșii din Vaslui. Este vremea să părăsim zona noastră de confort! Este vremea să ne pese! Este vremea să ne implicam! Dacă nu pentru aceasta, atunci pentru ce? Daca nu acum, atunci când? Dacă nu noi, atunci cine?

Pastor Samy Tuțac
Președinte Comunitatea Baptistă Timișoara

Pastor Ionel Tuțac – A început numărătoarea inversă!

CEDO a dat o hotărâre conform căreia statele parti la Conventie, inclusiv Romania, sunt obligate să recunoască uniunea civilă între persoane de același sex, încheiată în străinătate. Deși Codul nostru civil interzice această recunoaștere, efectul hotărârii este obligarea Statului Român de a recunoaște aceste uniuni între persoanele de acealși sex.

Este exact ce a făcut Curtea Supremă în SUA. Prin decizia unei instante au fost obligate toate statele să recunoască legitimitatea căsătoriilor între persoane de același sex. Un proces care a durat în America ani buni, la noi s-a derulat peste noapte.
Căsătoria între persoane de acelaşi sex este permisă în 11 state din cele 47 ţări membre ale Consiliului Europei, iar parteneriatele civile între persoane de acelaşi sex sunt recunoscute în 24 de ţări.

Decizia CEDO vine în urma unei plângeri înaintate de trei cupluri de homosexuali împotriva statului italian, care susțineau că sunt discriminaţi din cauza orientării sexuale pentru că legislaţia ţării lor nu le dă dreptul să se căsătorească sau să intre în orice formă de uniune civilă.

România a respins un  proiect de lege înaintat de deputatul Remus Cernea, pentru recunoașterea parteneriatelor civile între persoane de același sex, Parlamentul European a dat un vot covârşitor în favoarea unui raport care recomanda statelor membre, să „ia act de legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex”. Interesant este că 24 de europarlamentari români au votat pentru acest amendament.

Puțini dintre noi au remarcat ce s-a întâmplat de fapt și cum ne va afecta pe termen lung această decizie. Din acest moment, persoanele de acealși sex din România care vor dori să se căsătorească vor putea să se căsătorească într-un altă țară și se pot reîntoarce aici să adopte copii și să-și exercite drepturile la fel ca oricare altă familie din România.

Este de remarcat cum o lege exterioară unei țări se poate impune în pofida dorinței unui stat.

Mă întreb cum rămâne cu procentul mare de creștini din România, ale căror principii și drepturi sunt încălcate prin această decizie? Nu cred că ar trebui să așteptăm pasivi ca întreg procesul de dezintegrare a principiilor creștine – pe care a fost fundamentată Europa, să se deruleze.

Cred că este un moment în care trebuie să exprimăm în mod clar ce spune Scriptura cu privire la homosexualitate. Știu că vor veni vremuri când aceste declarații vor fi amendate, însă cu atât mai mult acum, suntem chemați să afirmăm că Dumnezeu a instituit familia ca o uniune sacră între un bărbat și femeie și că ea reflectă ideea și planul Său.

Aceasta reprezintă declarația mea de credință și protestez împotriva unei decizii care ne jefuiește de ce avem mai prețios – credința în valorile creștine.
Pastor Ionel Tutac

♫ Corul Extenso la Biserica Baptistă Harul Ineu

✔ Botez la Biserica Baptistă Betania Mihail Kogălniceanu, judeţul Botoşani


Marius Cruceru şi Nicolae Geantă la Biserica Penticostală Emanuel Câmpina


♫ Grupul coral "Laudate Dominum" la Bacău


Slavic Vulpe la Biserica Baptistă Emanuel Alexandria

Duminică, 
26 iulie 2015,
orele 18.00-20.00, 
invitat:
 SLAVIC VULPE

Concurs RVE Timișoara: “Vara asta te trimitem la mare”

Mai multe detalii: AICI

✔ Botez la Biserica Penticostală Efrata Făget


Sunny Trancă la Biserica Filadelfia Baia Mare

Duminica 26 iulie 2015 | Ora 10.00 | Biserica Filadelfia Baia Mare
Lansare album "LEUL DIN IUDA"

Florin Ianovici – Dumnezeul lui oricine, oricând și oriunde

Vezi şi alte resurse în pagina