După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 iulie 2015

♫ Grupul coral "Laudate Dominum" la Tolici, judeţul Neamţ


Onisim Botezatu la Biserica Penticostală Betania Londra


Pastor Marius Zărnescu – Cine minte? Îmblânzirea tigrului sau îmblânzirea Adevărului?


Anii trecuți l-am avut invitat în biserica noastră pe un pastor englez local, fost prieten, evanghelist și coleg de lucrare cu Tony. Un om deosebit cu care am mai vorbit la unele întâlniri ale London Baptist Association.

El s-a retras, s-a delimitat și a rupt legătura cu Tony Anthony atunci când au ieșit la iveală aspectele dubioase despre relatarea vieții acestuia.
Este clar însă un aspect. Cineva minte.
Ori minte el, Tony Anthony, fiul dracului, plin de mândrie și întuneric, prefacandu-se în înger de lumină ori se înșeală ei, pastorul de care mentionam, Avanti, Evangelical Alliance, jurnaliști și creștini simpli ce au urmărit ei înșiși firul acestei povești, chiar mama sa. În cazul ăsta el este o victimă, fiind de apreciat pentru că,  în ciuda tuturor, a rămas credincios Adevărului.
Mă mir însă de un lucru. El este invitat peste tot. Normal, este o celebritate. Cartea sa, Îmblânzirea tigrului, s-a vândut în peste un milion de exemplare. Cartea i-a fost retrasa de respectiva editură, însă acum a publicat-o cu alta. Revizuită. În detalii mici. Alea mari, care au stat la baza investigațiilor sunt tot acolo, nealterate.
Este invitat si în România, de asemenea. Chiar anul ăsta a vorbit prin biserici, penitenciare. L-am auzit la radio. Vasile Tofan îl recomandă. Pe bloguri se promovează clipuri cu el și mărturia sa. Oare ei nu știu de această mică „problemă”?
Oricum, întocmai cum concluzionează și cei de la Premier, the saddest aspect of this case is that there can be no winners (cel mai trist aspect al acestui caz este că nu pot fi câștigători). 
De ce? Pentru ca cineva minte!

Pastor Samy Tuțac – Cum să-l trimitem pe Diavolul în șomaj tehnic...?

Am vazut zilele trecute apelul disperat al unor tineri: "În timp ce pastorii noștri se ocupă doar de bătrâni ca nu cumva aceștia să se deprindă cu drogurile, prostituția sau alcoolul, Diavolul, foarte inteligent, a abandonat bătrânii și face ravagii în rândul tinerilor din Biserici."
Știu că pentru unii tinerii nu contează (mai ales că nici nu votează) prea mult, dar vă asigur că ei își doresc să se știe utili. Implicați-i în slujire altfel îi va implica Diavolul în proiectele lui: "Hoțul nu vine decât ca să fure, să înjunghie și să distrugă." (Ioan 10:10 NTR)
Dați-le responsabilități, dați-le lucrări importante, mergeți împreună cu ei la evanghelizare, în tabere, în misiuni pe termen scurt, în proiecte sociale. Dați jos cravata, sacoul si pantalonii la dungă și îmbrăcați o pereche de blugi și-un tricou, sau chiar niște pantaloni scurți pe căldurile astea, și mergeți cu ei. Rugați-vă cu ei, încurajați-i din Scripturi. Sunt importanți și ei, chiar dacă nu vin, deocamdată, la adunările generale ale Bisericii.
Am fost cu ei la Negrești în Vaslui, am fost cu ei la Comanda în Mehedinți, i-am vazut cum lucrează, cu ce pasiune. Îi văd ce fac acum în Bihor, abia aștept să fiu din nou cu ei la Sasca Montană, la Brădățel sau la Vadul lui Vodă. Implicați tinerii în slujire, dar mai ales iubiți-i și veți vedea ce poate face Dumnezeu în ei și prin ei. Și Diavolul va intra în șomaj tehnic. Când va aduce Domnul trezirea, cu ei va începe...cârcotașii și bârfitorii de profesie, sunt prea ocupați cu lucrările Diavolului.

Pastor Samuel Tuțac

Pastorii Erik Snaider și Stefano Peshel la Biserica Ekklesia Arad

Duminică, 26 iulie, te invităm la Ekklesia!

Dimineaţa, de la ora 10:00, ne vom închina Domnului împreună cu grupul Sing4Heaven. 

Invitaţi speciali pentru mesajul biblic sunt pastorul Erik Snaider - Super Intendent Sud-Est Europe, Church of God şi pastorul Stefano Peshel - Biserica Agape din Viena.
Ekklesia Arad

Seri de evanghelizare cu Virgil Neagu, Marian Mocanu şi Otto Pascal la Făget


✉ Scrisoare misionară: Familia Leţu, Mongolia

Dragi prieteni,
 
     În sfârşit vă putem scrie de-acasă de la Sami şi Ani (misionarii români în Mongolia).
     După un drum de 5 zile, am ajuns duminică, pe 12 iulie, la 10 dimineaţa, la graniţa cu Mongolia. Acolo, pustiu... Am găsit un locuitor care ştia ceva engleză şi ne-a spus că datorită sărbătorii naţionale a mongolilor, e închis la vamă pentru trei zile. Elanul ni  s-a dus şi am început să căutăm un loc unde să stăm. Am găsit într-un sat mai „dezvoltat” o femeie care ştia puţină engleză şi ne-a luat la ea acasă, pentru că nu mai erau locuri la motel, şi ne-a dat o cameră la un preţ foarte bun. N-am avut internet şi am zis că vom cumpăra cartelă în Mongolia ca să sunăm acasă, că e mai ieftin. 

     Populaţia de-acolo e cazacă, sunt foarte diferiţi de mongoli şi sunt musulmani. N-am văzut nici măcar o cruce, nu e nici un fel de biserică. Ne-a durut sufletul să vedem atâta întuneric şi oameni simpli, care nu au speranţă. Am hotărât să ne rugăm pentru oamenii din zona Altai. Filip a admirat lănţişorul cu semilună al femeii şi ea i-a spus că e musulmană. Filip a zis: „Super!” că nu ştia ce să zică. „Şi tu?”, l-a întebat femeia, iar Filip a ezitat, trecându-i prin minte ISIS şi toate ororile lor şi tot femeia a zis: „Creştin?” Filip a afirmat şi ea a zis „Super!” 

      Ne-au tratat foarte bine şi copilaşul lor, de trei ani, venea în fiecare seară să se joace cu copiii noştri. Ne-a spus să o vizităm din nou când trecem înapoi. În ziua de 15 ne-am îndreptat fericiţi spre graniţă. De data asta erau două maşini mongole la poarta închisă. Aveam să aflăm că graniţa urma să se deschidă a doua zi... Am decis să nu ne întoarcem şi să dormim în masină, „la coadă”. Aveam „experienţă”, că mai dormiserăm patru nopţi în maşină! Ne-am bronzat în acea zi, pentru că nu era niciun pom pe nicăieri. A doua zi eram a şaptea maşină la graniţă! Cazacii veneau şi intrau în faţă. M-am supărat tare pe ei, dar, în fine, am reuşit să trecem graniţa fără probleme şi imediat ce am intrat în Mongolia peisajul s-a schimbat, au apărut iurtele şi multe animale (o grămadă de cămile). Am ţinut drumul asfaltat care, după vreo 200 km, s-a terminat şi a început unul pietruit.   

În prima localitate am cumpărat de mâncare, dar am uitat să cumpărăm cartelă de telefon. Ne gândeam cât de puţin ne-a costat motorina până în Mongolia şi am zis că o să fie bine chiar dacă drumurile sunt proaste. Indicatoarele erau şi cu litere latine, deci ne-am descurcat o bucată de drum, dar când am ajuns în următorul orăşel am aflat că deja o luasem pe drum greşit. Totuşi, toate drumurile duc în capitală, aşa că am pornit mai departe. Cei mici erau foarte încântaţi de tot ce vedeau. Am zis să nu ne oprim până nu găsim un orăşel din care să luăm cartele şi să-l anunţăm pe Sami despre noi şi el să transmită mai departe. 

Ordinare la Biserica Poarta Cerului Timişoara


Joi, 23 iulie 2015, de la ora 18:00, la Biserica Penticostala Poarta Cerului din Timisoara, a avut loc un serviciu special de ordinare in slujbele de pastor, prezbiter si diacon.

Serviciu de ordinare in slujba:

Eusebiu Stanila - pastor la Biserica Poarta Cerului din Timisoara.
Alex Paduraru - prezbiter la Biserica Poarta Cerului din Timisoara.
Romica Florescu - prezbiter la Biserica Poarta Cerului din Timisoara.
Raul Damean - diacon la Biserica Poarta Cerului din Timisoara.

Mesajul  evangheliei a fost vestit de pastorul Moise Ardelean, Presedintele Cultului Penticostal din Romania.

Silviu Cornea la Biserica Peniel Londra


Seminarii cu Bill Norton la Biserica Filadelfia Baia Mare