După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 23 iulie 2015

Pastor Viorel Iuga – Vor război? Război să fie!

A trecut foarte puţin timp, mai puţin de o lună, de când vă ceream să ne unim şi să ne rugăm pentru fraţii noştri din America. Am rămas şocaţi atunci să aflăm că oamenii legii au dat curs liber căsătoriilor homosexuale. Numai că veştile primite de atunci au fost şi frumoase şi năucitoare. În timp ce unii creştini au afirmat deschis că, indiferent de implicaţii, sunt categoric împotriva legii, am început să auzim şi despre biserici şi organizaţii creştine care au salutat această decizie şi au început să o aplice. La veştile dureroase se mai adaugă una. Oare va fi ultima de acest gen? Două colegii, care se numesc creştine, Eastern Mennonite University şi Goshen College, au anunţat că sunt deschise să angajeze şi profesori care aparţin „căsătoriilor” formate de homosexuali. Şocant? Da şi nu.

Dacă ne gândim la anunţ, da, este şocant. Cine şi-ar fi imaginat vreodată că vom ajunge astfel de vremuri? Ce ar spune fraţii noştri de credinţă care au fost gata să sufere şi să moară, dar nu au renunţat la adevărurile Scripturilor? De altă parte, astfel de decizii erau previzibile. Cine renunţă astăzi la ceva din adevărul Bibliei, mâine va renunţa la mai mult. Colegiile menţionate au renunţat în anii trecuţi şi la alte principii biblice. Acum, din dorinţa de a-i include pe cât mai mulţi din societate, au mai făcut un pas şi au acceptat şi profesori sodomiţi. Sigur, ei vor să ne convingă că sunt „pro familie” şi că nu vor accepta decât homosexuali care sunt loiali relaţiei păcătoase pe care îndrăznesc să o numească familie. Cum a reuşit să îi orbească Satana…
Fraţii mei, folosesc prilejul acesta să vă chem, din nou, să ne rugăm pentru aceşti oameni. Să îi ajute Duhul Sfânt să citească Cuvântul, să îl înţeleagă şi să se trezească din somnul spiritual în care au intrat. Altfel, situaţia lor este pecetluită! Să ne rugăm apoi pentru cei care trebuie să ia decizii în viitor. Cele două colegii fac parte din Consiliul Colegiilor şi Universităţilor Creştine din America (CCCU). Acesta are o istorie de 40 de ani în care au fost dedicaţi unei învăţături centrate pe Cristos. Gândiţi-vă ce încurajator ar fi dacă la următoarea întâlnire a CCCU s-ar lua decizia de a exclude cele două colegii din părtăşia lor. Oare o vor face sau vor găsi diferite scuze? Să ne rugăm apoi pentru toţi creştinii serioşi şi dedicaţi Domnului din America. Dumnezeu să îi ajute să stea lângă Scriptură şi să îşi exprime clar şi puternic convingerile. Să ne rugăm pentru cei implicaţi în media creştină să fie mai prezenţi şi mai vocali. Lumea trebuie să audă şi Adevărul lui Cristos, nu numai minciunile diavolului.
Nu în ultimul rând, să ne rugăm pentru noi. Indiferent ce ar face lumea din jur, să ne ajute Domnul să rămânem Credincioşi Adevărului. Întrebarea crucială este următoarea: ei sau noi? Va birui întunericul sau lumina? Va circula mai mult minciuna sau adevărul? Ştiu bine de care parte se situează Cristos cel viu. Ştiu bine unde sunt şi eu. Dacă nu ţi-ai dat seama încă, îţi spun deschis că eu am „ridicat mănuşa”. Am spus-o cu mulţi ani în urmă, am reafirmat-o în scris şi în media şi o spun răspicat şi acum: homosexualitatea este păcat şi atrage consecinţe oribile! Dacă unii, deschis sau îmbrăcând haina de oaie, vor să ne compromită credincioşii, credinţa şi convingerile, nu voi sta nepăsător.
Vor război? Război să fie! Cu Cristos în frunte şi cu armele pe care ni le oferă Adevărul, biruinţa ne este asigurată. Dar tu, unde te afli? Dacă eşti de partea lui Cristos, spune-o răspicat. Luptă cu Adevărul pentru adevăr şi vei vedea că Adevărul învinge. Dacă nu, vino de partea Lui deoarece numai aici te poţi bucura de biruinţă veşnică!
Pastor Viorel Iuga
Vezi şi:

† Două colegii menonite angajează profesori homosexuali căsătoriți!

Seminarii multimedia gratuite la Biserica Aletheia Timişoara


♫ Grupul coral "Laudate Dominum" la Comănești


Grupul Hristic și Vasilică Croitor la Tortoman, județul Constanța

Astazi, joi, 23 iulie 2015, PRODOCENS Media va transmite LIVE cea de-a noua zi a Turneului "ACUM E TIMPUL TAU !" de la Caminul Cultural Tortoman, orele 19.00.
In cadrul intalnirii va vorbi pastorul VASILICA CROITOR si va canta grupul Hristic impreuna cu alti invitati. Va asteptam in sala sau online pe www.prodocensmedia.ro

Vezi agenda intregului turneu:

  • Grupul Hristic – Turneu 2015


ITBB - Educația teologică aproape de tine!

Institutul Teologic Baptist din București, pe lângă programul de învățământ la zi,  organizează studii teologice la distanță. Programul de Învățământ la Distanță este singurul program de acest gen din domeniul teologiei acreditat în Romania. Prin acest program noi încercăm să aducem educația teologică mai aproape de credincioșii care doresc să se devină mai eficienți în slujirea pe care o fac deja sau pentru aceia care doresc să se pregătească pentru slujirea pe care Domnul îi cheamă. Învățământul la Distanță se adresează pastorilor, prezbiterilor, învățătorilor de studiu biblic, învățătorilor/învățătoarelor de copii și tineret, misionarilor. Prin acest program noi aducem educația în contextul vieții și slujirii credincioșilor români din țară și străinătate. Acest program este deschis pentru credincioșii din toate bisericile evanghelice.

Mai multe informații despre admitere puteți citi aici .

Vă puteți familiariza puțin cu programul de învățămând la distanță prin vizualizarea unui material video aici  (faceți click pe aici).  Dacă doriți informații suplimentare depre ID puteți să mă contacți la coordonator.itbbid@gmail.com sau telefon 0748-108080

Înscrierile vor fi în perioada 4-15 Septembrie 2015.

Vă așteptăm!

Daniel Fodorean

Prodecan Învățământul la Distanță

Festivalul Precept Ministries Moldova 2015

Săptămâna viitoare Festivalul Precept Ministries Moldova 2015 vă invită la o nouă sesiune de studiu intensiv pentru consolidarea familiei. Alături de familia Costel şi Mia Oglice, participanţii vor studia cursul de studiu biblic inductiv: “Căsătorie fără regrete”. Ediţia 2015 se va desfăşura în perioada 27 iulie – 03 august 2015 şi va fi găzduit de Tabăra “Mioriţa” din satul Ivancea, raionul Orhei, Republica Moldova.

Grupul Shema Quartet la Jimbolia