După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 iulie 2015

Costel Gergely & Emaus Band la Biserica Metanoia Schweinfurt, Germania


Pastor Greg Hubbard la Biserica Bunul Samaritean Ocna Mureș


♫ Grupul coral "Laudate Dominum" la Vaslui


Credo TV: Reportaj - Şcoala de Vacanţă (2015)

Pastor Samy Tuțac: "Decât să mă bată Dumnezeu că n-am spus, mai bine să mă bată ăștia că am spus!"


La înmormântarea unui credincios, care "a trăit cum a trăit", pastorul Liviu Olah și-a început predica cu o afirmație șocantă: "Nu pot să zic nimic bun despre acest om!" 

La sfârșitul serviciului de înmormântare cineva i-a spus: "Frate cum ai putut să spui așa ceva? Nu te gândești că ăsta are atâtea neamuri, dacă te bate careva?" Liviu Olah s-a uitat la el și i-a răspuns: "Decât să mă bată Dumnezeu că n-am spus, mai bine să mă bată ăștia că am spus!" 

Am meditat mult zilele acestea la un verset dintr-un psalm: "Oare, tăcînd, faceți voi dreptate? Oare așa judecați voi fără părtinire, fiii oamenilor?" (‭‭Psalmii‬ ‭58:1‬ ‭VDC‬‬) 

Astăzi, când un prieten mi-a relatat această întâmplare, am înțeles și mai bine că, deși e confortabil să tăcem, e totuși preferabil să vorbim. Sau, poate suntem chiar obligați să vorbim, mai ales datorită statutului nou primit în Cristos. 

Oare la ce s-a gândit Mardoheu când i-a spus Esterei: "Cine știe dacă nu pentru o vreme ca aceasta ai ajuns să ai statut împărătesc?" ‭‭(Estera‬ ‭4:14‬ ‭NTR‬‬)...Vorba cuiva care se prindea mai greu..."poate de aia?"

Luigi Mițoi – Cum să găsești drumul spre Dumnezeu? (14 Iulie 2014)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Pastor Daniel Brânzei – Starea jalnică a bisericilor

Sunt tulburat de mult, dar m-am abținut. Astăzi nu mai pot. Trebuie să vorbesc. Criza actuală o cere. Dacă o ținem tot așa, ne vom stinge într-o generație. Mărturia bisericilor este instrumentul pentru mântuirea oamenilor. Fraților, ne pierdem mărturia! Bisericile riscă să-și piardă relevanța! Unii au și început să plece dintre noi. Măcar ei nu sunt ipocriți. S-au dus să se bucure pe față de păcerile lumii de acum.
Nici nu știu de unde să încep … Să le iau pe rând?
Într-o biserică, doi au murit când au fost chemați la Comitetul bisericii și viața lor a fost analizată. Pur și simplu, s-au enervat, le-a crescut tensiunea și au dat ortul popii. Parcă ,,i-a trăznit Dumnezeu“! Unii spun că a fost ceva divin, dar eu cred în cuceririleștiinței și spun că a fost mai degrabă de vină tensiunea arterială.
O altă biserică, nu-i spun numele, a început să se creadă buricul pământului doar petru că se află în ,,capitală“ …
Să te ferească Dumnezeu să fie o stare de necesitate și biserica să primească ajutoare materiale … Propovăduitorii altruismului teoretic se transformă într-o clipă în egoiștii cei mai avari. Să te ții ceartă! Mai ales femeile se aruncă asupra ,,prăzii“ ca niște hiene sălbatice. Ideia bună a expediatorilor a fost deturnată și denaturată de atitudinea nepotrivită a celor ce le primesc, făcând ca o binecuvântare să se transforme într-un blestem.
Continuarea: AICI

Iosif Ţon – Să fim plini de Dumnezeu!

Vezi și ultimele resurse în pagina