După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 iulie 2015

Distribuire gratuită de cărucioare pe rotile, cadre şi cârje la Hunedoara


Credo TV: Asociația Caritatea (Reportaj)

Biserica carismatică Harul din Reghin - un exemplu de acceptare interetnică și interculturală

Biserica carismatică Harul din Reghin are o poveste cu totul deosebită. În anul 2003, 4-5 studenți au început să se întâlnească în fiecare miercuri seara pentru a aprofunda Cuvântul lui Dumnezeu. Grupul a început să atragă atenția și altora, s-a dezvoltat și s-a transformat treptat într-o biserică. Aceasta a fost pastorită încă de la început de Oliviu Vrînceanu.

Scopul acestei biserici a fost de a trăi cu pasiune pentru Dumnezeu, iar acest lucru a continuat să atragă membri cât se poate de diferiți unii de ceilalți. Așadar, această biserică aduce laolaltă în întâlnirile sale: români, maghiari, rromi, intelectuali și persoane de altă naționalitate care au decis să se mute aici și să slujească.

Romeo Baciu este unul dintre membri bisericii de etnie rromă. Acesta a crescut în condiții dure, nu are școală și s-a lăsat convins cu greu de către soția sa să intre pentru prima dată în biserică... dar de atunci a experimentat multe minuni, de la miracole finaciare la vindecări fizice.

Unul dintre toboșarii bisericii este chiar fiul său... care s-a remarcat atât prin talentul muzical cât și prin rezultatele excelente la învățătură.

În prezent, Romeo Baciu este un om prosper de afaceri creștin de etnie rromă, care Îi slujește lui Dumnezeu cu pasiune alături de familie sa.

Zoltan Szabo este liderul de închinare al acestei biserici. Acesta este de etnie maghiară și este unul dintre intelectualii care au vrut să studieze mai multe despre Dumnezeu în anul 2003. Acum este muzician creștin și unul dintre compozitorii renumiți din România.

În prezent, Zoltan Szabo slujește alături de soția sa și de cei doi fii ai lor, care le-au împărătșit atât dragostea pentru muzică cât si față de Dumnezeu.

Acum, după mai bine de 10 ani de când biserica a luat ființă, oamenii de aici vorbesc cu pasiune despre trezirea spirituală pe care o aștepată în orașul lor.

✡ Jerusalem Dateline - Știri creștine din Israel

Iosif Ţon – Cina Domnului

Vezi și ultimele resurse în pagina 

VIDEO: Grupul Speranța și Luigi Mițoi la Câmpia Turzii