După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 iulie 2015

Florin Ianovici & Grupul de Închinare Betel București la Biserica Harvest Metanoia Arad

Duminică, 19 iulie, în cadrul ambelor servicii de dimineaţă ne va sluji fratele Florin Ianovici, împreună cu echipa de închinare a Bisericii Betel din Bucureşti.
Biserica Harvest Metanoia Arad

✔ Botez la Biserica Peniel Londra


Duminica, 19 iulie 2015, Biserica Penticostala Peniel va oficia un Botez Nou Testamental.
La acest eveniment sunt invitati sa slujeasca din cuvant Pastorul Jo Jack de la Church of God, iar muzical Fratii Toflea. 
Pe aceasta cale va invitam sa fiti impreuna cu noi. Si ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze. Amin.

Pastor Dr. Daniel Mariş la Biserica Elim Ploieşti


☗ Tabără de instruire în evanghelizare personală la Brădățel

Vezi şi pagina ☗ TABERE

† Transmisie LIVE: Slujba de înmormântare a familiei Chiş

✔ Botez la Biserica Baptistă Golgota Târgoviște


♫ Grupul coral "Laudate Dominum" la Roman

Vezi agenda întregului turneu de evanghelizare: AICI!

Aradon.ro: Familia Chiş - A doua seară de priveghi. „Pentru cei patru este un alt început”

Scris de Diana Dutu Viaţa terestră a Ioanei, a lui Cezar, a lui Flavius Chiş şi a Mariei Henţ s-a sfârşit, dar ei continuă să trăiască într-o altă dimensiune.

Biserica Penticostală „Betania” din Grădişte a fost din nou neîncăpătoare, vineri seara, la priveghiul familiei Chiş şi al Mariei Henţ. Rude, prieteni, colegi, cunoscuţi şi chiar necunoscuţi impresionaţi de tragedia în urma căreia şi-au pierdut viaţa cei patru, au ţinut să fie aproape de familia îndoliată şi să-şi ia rămas bun de la cei plecaţi atât de brutal din această lume.

Serviciul divin de priveghi a fost compus din cântece interpretate de fanfară şi de cor, dar şi din predicile rostite de pastorii Pavel Riviş Tipei şi Simon Tomuţa.

VIDEO: Grupul Speranța și Luigi Mițoi la Codlea

Pastor Vasile Artemie la Biserica „Pe Stâncă” Șoimoș, județul Arad

Sâmbătă, 18 Iulie 2015, de la ora 19, Biserica Penticostală „Pe Stâncă” Șoimoș Arad va găzdui o seară de evanghelizare. 
Ca slujitor la acest eveniment este invitat Vasile Artemie Pastorul Bisericii „First Pentecostal Romanian Church” din Seattle Statele Unite ale Americii. Dumnealui va fi însoțit de un grup de aproximativ 40 de tineri din această biserică.

Pastor Samy Tuțac - De ce își pierd bisericile în mod inutil cei mai buni viitori lideri?

Ce ne facem cu tinerii minunati care se află în Bisericile locale încercând să afle misterul adevăratei slujiri. Acești tineri minunați care încep cu o inimă inocentă înaintea lui Dumnezeu și cu o atitudine de încredere față de Biserici. Ei îl iubesc pe Cristos și iubesc Biserica, dar teama mea este că atunci când Biserica se împotmolește în bârfă și ineficiență, ei se vor duce acolo unde apa curge mai liber. 

Acești tineri minunați, viitorii lideri ai Bisericii, caută structuri care favorizeză dezvoltarea relațiilor, care sunt canale pentru apa vie din cer și care oferă hrană din Pâinea Vieții. Însă dacă adevărata viață este o chestiune secundară pentru o structură bine intenționată, dar care este foarte birocratică, pare politizată, coruptă și rănește oamenii, atunci acești tineri minunați își vor cere scuze și vor pleca. 

Unul dintre motivele pentru care scriu, chiar cu riscul de a deranja, este cel de a stimula oportunități mai mari în cadrul Bisericii locale pentru acești tineri de orice vârstă. Viitorul nostru va fi mai luminos atunci când ei vor avea experiențe în cadrul structurilor Bisericii locale și nu vor fi, ca mulți alți împărați copii, otrăviți înainte de-a ajunge să slujească într-un mod remarcabil. Trebuie să ne dorim din toată inima ca acești tineri minunați să fie productivi în cadrul Bisericilor noastre locale, nu alungați din ele. Și trebuie să ne dorim asta, chiar cu prețul structurilor noastre.

Pastor Samy Tuțac