După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 17 iulie 2015

Seară de tineret cu Marius Cruceru la Biserica Sfânta Treime Constanța


† Pastorul Veaceslav Cheptea a plecat la Domnul!

Astazi, Veaceslav Cheptea, pastorul Bisericii Baptiste din Hîjdieni, Republica Moldova, a plecat la Domnul.

Veaceslav Cheptea a plantat şi păstorit Bisericile Baptiste din Hîjdieni şi Cajba. A început lucrarea de misionar, trimis de Biserica “Emanuel” din Bălţi în 1996 în satul Hîjdieni. În 2002 este ordinat la slujirea de păstor în Biserica Baptistă din Hîjdieni.
Serviciul de priveghi va avea loc sâmbătă, 18 iulie, ora 18:00 la Biserica “Emanuel” din Bălţi, pe str. Puşkin 77.

Serviciul de înmormântare va avea loc duminică, 19 iulie, de la ora 09:00 la Biserica “Emanuel”.

Ionel Tuțac – Ce-ar fi dacă fiecare creștin ar lucra o săptămână pentru Împărăția lui Dumnezeu?


Inițiativa lui Sebatian Ivan, un antreprenor de succes din Timișoara, de a lucra gratis 10 ore pe zi, timp de o lună pentru Primăria Timișoara l-a luat prin surprindere pe domnul primar, dar și pe cei care au citit materialul, despre intenția sa, din ziarul Adevărul.

Să renunți la concediu, mai ales când ai posibilitățile financiare necesare, pentru a lucra gratis pentru administrația locală, pare o idee destul de năstrușnică pentru vremurile noastre. Sunt convins că mulți prieteni l-au descurajat pe antreprenorul respectiv considerând că Primăria are destui angajați care plimbă hârtiile dintr-un birou în altul. 

Ideea acestui om este însă una deosebit de generoasă și ea trebuie nu doar apreciată, ci și urmată. Oare cum ar arăta localitățile noastre dacă fiecare dintre noi am munci măcar o săptămànă sau o zi pentru urbea în care locuim? Sau cum ar arăta bisericile din care facem parte dacă fiecare membru ar hotărà să lucreze o săptămână pentru Împărăția lui Dumnezeu? 

Există mulți credincioși ( pastori, misionari, evanghelisti, profesori, ziariști sau personal administrativ) care lucrează zilnic pentru Dumnezeu și ei merită aprecierea noastră. Ce-ar fi, însă, dacă fiecare membru din bisericile noastre ar lua inițiativa să lucreze o săptămână pe an pentru Dumnezeu? 

Dacă fiecare creștin ar lucra o săptămână pentru Împărăția lui Dumnezeu casele noastre de rugăciune, unele aflate în condiții deplorabile, ar fi mai curate, mai atrăgătoare și mai primitoare.

Dacă fiecare creștin ar lucra o săptămână pentru Împărăția lui Dumnezeu pastorii noștri ar fi mai puțin implicați în problemele administrative și ar avea mai mult timp pentru rugăciune și pentru pregătirea predicilor.

Dacă fiecare creștin ar lucra o săptămână pentru Împărăția lui Dumnezeu bolnavii noștri, aflați în spital sau acasă, ar suporta mai ușor suferința și ar fi mai încrezători în privința rugăciunii.

Dacă fiecare creștin ar lucra o săptămână pentru Împărăția lui Dumnezeu fiii risipitori ar înțelege că Bisericii îi pasă de starea lor și șansele de a reveni în Trupul lui Hristos ar fi mai mari.

Dacă fiecare creștin ar lucra o săptămână pentru Împărăția lui Dumnezeu bătrânii noștri singuri, ce locuiesc la casă, n-ar mai trebui să se îngrijoreze cu privire la frigul ce îl vor îndura în sezonul rece.

Dacă fiecare creștin ar lucra o săptămană pentru Împărăția lui Dumnezeu copiii orfani și văduvele ar înțelege esența religiei și ar descoperi valoarea familiei, inclusiv dragostea familiei creștine.

Dacă fiecare creștin ar lucra o săptămană pentru Împărăția lui Dumnezeu prietenii și vecinii noștri nepocăiți ar avea ocazia să descopere dragostea lui Dumnezeu descrisă pe paginile Sfintei Scripturi.

Dacă fiecare creștin ar lucra o săptămană pentru Împărăția lui Dumnezeu momentul reântoarcerii lui Mesia ar fi mai aproape de fiecare din noi, iar Evanghelia mântuirii ar ajunge mai repede până la marginile Pământului.

Ți-ar plăcea ca în această vară să renunți la o săptămană de concediu pentru a lucra gratis pentru Împărăția lui Dumnezeu? Oportunități de slujire există peste tot! Depinde doar de voința ta! 

Ionel Tuțac 

✔ Botez la Biserica Penticostală SALEM Marghita


Aradon.ro: Familia Chiş, prima seară de priveghi. „Dumnezeu i-a luat pentru că i-a iubit”


Scris de Diana Dutu Prima seara a serviciului divin de priveghi pentru familia Chiş a avut loc joi, de la ora 19.00, în sanctuarul Bisericii Penticostale „Betania” din Grădişte.

„Plecarea din lumea aceasta printr-un tragic accident a familiei Chiş Flavius, Ioana, Cezar şi a mamei lor Henţ Maria a întristat întreaga comunitate penticostală arădeană”, a spus Pavel Riviş Tipei, pastorul coordonator al Bisericii Penticostale „Betania” din Grădişte. El a deschis prima seară de priveghi închinată celor patru membri ai bisericii, trecuţi la cele veşnice. „În momentele acestea, nu putem decât să ne îndreptăm privirile spre cer şi să ne rugăm la Dumnezeu să mângâie pe toţi cei îndureraţi. Eu ştiu că pentru toate situaţiile Dumnezeu are soluţii. Rana e mare şi usturătoare, dar astăzi şi aici, cerem Domnului să toarne din balsamul său mângâietor” – a spus Pavel Riviş Tipei.

Patru sicrie pe catafalc

Numeroşi prieteni, colegi şi cunoştinţe au luat parte, joi seara, la prima seară a serviciului divin de priveghi pentru Flavius Chiş, Ioana Chiş, fiul acestora, Cezar şi Maria Henţ, mama Ioanei. Sicriele cu trupurile lor neînsufleţite s-au aflat pe catafalc, în mijlocul bisericii. La căpătâiul fiecăruia era aşezată câte o fotografie cu chipul celui care zace în coşciug.

♫ Grupul coral "Laudate Dominum" la Piatra Neamț

Vezi agenda întregului turneu de evanghelizare: AICI!

Misiunea ELDAD la Urziceni

Duminică, 19 iulie 2015

Nicolae Geantă la Biserica Penticostală Efrata Oradea


Grupul Speranţa & Luigi Miţoi la Orăștie


Întâlnirea românilor evanghelici din Luton, Anglia