După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 iulie 2015

Club de vacanţă pentru copii la Lugoj


♫ Grupul coral "Laudate Dominum" la Paşcani

Vezi agenda întregului turneu de evanghelizare: AICI!

Pastor Mircea Deteşan la Biserica Elim Frankfurt


☉ Conferinţă pentru femei cu Rodica Volintiru la Biserica Betania Târgu Mureș


Grupul Speranţa la Codlea



Ești din Codlea? Ce faci joi, 16 iulie, către seară...?Fă-ți drum spre Promenadă.. Oprește-te să ne asculți!Concertul nostru s-ar putea să-ți placă... !!!Rămâi până la final! Te vei bucura de un timp special!
Posted by Misiunea Speranta on 12 Iulie 2015

☉ Conferinţă de tineret la Biserica Efraim Târgoviște


† Serviciul de priveghi şi slujba de înmormântare a familiei Chiş

Exact în ziua când ar fi trebuit să fie învestit ca prim-procuror, Flavius Chiş ajunge acasă într-un coşciug, alături de soţia Ioana, fiul Cezar şi soacra sa. Au pierit toţi în teribilul accident din Slovenia. Trupurile celor patru victime au fost preluate, miercuri dimineaţa, de către o firmă de servicii funerare din Arad şi sunt aşteptate să sosească în ţară miercuri seara.
Joi dimineaţă, în jurul orei 10.00, trupul procurorului Flavius Chiş, cel al soţiei, al copilului şi al soacrei sale vor fi depuse la Biserica Penticostală „Betania” din Grădişte (strada Vişinului nr.49-51), ai cărei membri erau. Se va face o slujbă de primire în biserică, care va dura aproximativ 15-20 de minute. „Apoi, oricine doreşte poate să treacă pe la catafalcul lor, să îşi exprime regretele şi compasiunea, alături de familie. Slujba de priveghi începe joi seara, la orele 19.00, iar vineri, de la aceeaşi oră, va fi a doua seară de priveghi. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 18 iulie, la orele 13.00 – a precizat, pentru Jurnal arădean/ Aradon, pastorul Pavel Riviş-Tipei. Eu i-am botezat, eu i-am cununat. Nu m-am gândit că eu o să-i şi înmormântez” – a încheiat, mâhnit, pastorul coordonator al Bisericii „Betania” din Grădişte.
Atât Flavius Chiş, cât şi soţia sa, Ioana, au, fiecare, câte un frate. Procurorul mai are o fetiţă de 11-12 ani, dintr-o căsnicie anterioară, dar îi lasă în urma sa și pe părinții îndurerați. Ei sunt familia ce a mai rămas. Dar alături de ei se vor afla, cu siguranţă, zilele acestea, o mulţime de rude, prieteni, colegi, cunoscuţi şi necunoscuţi care le înţeleg durerea.
Slujba de înmormântare de sâmbătă va fi oficiată de pastorul Pavel Riviş Tipei. Potrivit acestuia, în cadrul ceremoniei funerare, „va avea cuvântul şi un reprezantant al magistraturii; e posibil să vină cineva chiar din partea structurilor superioare de la Bucureşti. Este aşteptat şi prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Marius Ovidiu Miclea, care are rădăcini la noi” – a declarat, pentru Jurnal arădean/ Aradon, pastorul Bisericii „Betania”.
Flavius Chiş şi familia sa vor fi înmormântaţi la Cimitirul Eternitatea de la UTA.