După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 15 iulie 2015

Nova TV: Festivalul Familiei la Mediaş

Municipiul Mediaş va fi animat timp de trei zile, de Festivalul Familiei.
Evenimentul este organizat de Fundaţia Tineri pentru Misiune din Mediaş. Aflat la prima ediţie, festivalul va cuprinde concerte de muzică, activităţi distractive pentru copii, concursuri sportive şi tombolă cu premii.
Festivalul Familiei se va desfăşura de miercuri şi până vineri în mai multe locaţii din zona centrală; Piaţa Regele Ferdinand, Piaţa Corneliu Coposu dar vor fi echipe şi în diferite zone din Cartierele Mediaşului.
Festivalul Familiei este organizat în colaborare cu organizaţia JSMI Global Ventures din Oklahoma, Statele Unite ale Americii.
Mai multe pe www.novatv.ro

ActiveNews: Secretariatul pentru culte face ordine în privința moscheii: Va fi de 1.000 de persoane. BOR primește un teren la Istanbul

La sediul secretariatului de stat pentru culte din București a avut loc o conferință de presă la care au participat secretarul de stat Victor Opaschi și Iusuf Murat, Marele Muftiu al comunității musulmane din România.

Aceștia au lămurit problema moscheii de la București și a diferitelor zvonuri care circulă pe seama ei. Astfel, construcția va avea o capacitate de 1.000 de persoane, nu 6.000. De asemenea, nu se va construi nicio universitate, ci doar o grădiniță.

”Proiectul constă într-o simplă moschee, cu o capacitate de maxim 1.000 de persoane. Moscheea Carol I din Constanța are o capacitate de 800 de persoane. Nu stiu de unde a apărut în presă informația că vor studia 6.000 de studenți la această moschee. Dacă se va face, va fi o școală de vară unde copiii familiilor musulmane din București, dacă  doresc să-ți trimită copilul să învețe abecedarul religiei musulmane de la un duhovnic avizat de instituția pe care o reprezint, o pot face și pot învăța și limba maternă. Nimic altceva. Dacă nu se dorește, noi vom renunța și la această școală. Nu va fi cea mai mare moschee din Europa. Când am făcut o astfel de afirmație am vrut să evidențiez respectul pe care statul român îl are față de comunitatea turco-tătară din Europa”, a declarat Iusuf Murat, Mare Muftiu.

Marius Cruceru la Biserica Sfânta Treime Constanța


Grupul Speranţa și Luigi Miţoi la Bistriţa


Ionel Tuțac & Corul bărbătesc din Lugoj în Clisura Dunării


O altfel de vacanţă: Vino cu noi în Madagascar!

Călătorie pe termen scurt în Madagascar
View this email in your browser
Vino cu noi în Madagascar!
15 august - 30 septembrie

Pentru o altfel de vacanţă...
Ţară insulară din Sud-Estul continentului African, cu o populaţie de peste 24 de milioane, în 40 de grupuri etnice din care 10 sunt încă neevanghelizate.
 
 Ai pasiune pentru vestirea Evangheliei?

• Îţi poţi împărtăşi mărturia personală în limba franceză sau engleză?

• Ai experienţă în lucrarea cu copiii?  
 
Dacă doreşti să-I slujeşti Domnului în această vară, Agenţia Kairos organizează
un stagiu misionar de 6 săptămâni
în Madagascar.
 

Dacă ai răspuns la aceste întrebări cu DA 
şi ai peste 18 ani, contactează-ne!

Cerinţe

• naştere din nou şi o bună mărturie creştină;
• flexibilitate;
• abilităţi de comunicare.
 
Cost

1500 EURO
(pentru transport, cazare, masă)


Contact

Pentru mai multe detalii, ne poţi scrie la
secretariatkairos@gmail.com sau să ne suni la numărul de telefon: 0744.754.457.
 

♫ Grupul coral "Laudate Dominum" la Buhuşi

Vezi agenda întregului turneu de evanghelizare: AICI!