După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 iulie 2015

Luigi Mițoi la Biserica Betel Dumbrăveni, județul Suceava

Alba24.ro: Concert Crossroads la Alba Iulia, în Piaţa Cetăţii, cu Corul și Orchestra „Johnson Ferry”

Ospitalitatea românilor din Cealaltă Capitală, noua faţă de Cetăţii Alba Carolina şi bunăvoința autorităților au ispirat un grup de americani, care în ultimii ani au vizitat consecvent Alba Iulia, să mobilizeze corul și orchestra unei mari comunităţi creștine din zona Atlanta, Statele Unite, pentru un concert în cea mai mare Cetate din România.
Astfel, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20.00, în Piaţa Cetăţii, sunteţi invitaţi la Concertul Crossroads, susţinut de membrii uneia dintre cele mai importante formații corale de gen din Statele Unite, Corul și Orchestra „Johnson Ferry” (90 de membri ai corului și 30 de instrumentiști).
Dincolo de a da prilejul transmiterii unui mesaj creștin, americanii vor întreprinde câteva acțiuni umanitare succesive, la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia și în cadrul secției de Pediatrie aparținând Spitalului Județean de Urgență.
Albaiulienii îi vor putea vedea performând în cateva puncte din oraș, sâmbătă 11 iulie, dar și săptămâna viitoare, de luni până miercuri.
“Bariere Interzise Total – a fost unul dintre conceptele esențiale după care ne-am ghidat, încă de la începutul eforturilor noastre de “scoatere în lume” și promovare a Cetății Alba Carolina. Adică ne-am dorit să deschidem larg toate porțile Cetății, oricui are ceva de spus, cântat, dansat, desenat, sculptat etc. oricărei forme de manifestare artisică.
Continuarea pe www.alba24.ro

Asociaţia Internaţională a Preoţilor Convertiţi - Evanghelizare la Lugoj


✔ Botez la Biserica Noua Speranţă Imola, Italia


Pastor Daniel Mercioniu la Biserica Betania Londra


ProVeritas la Foișor Galaţi


Grupul Rugul Aprins Toflea la Casa de Cultură Galaţi

Evenimentul va fi transmis LIVE de www.prodocensmedia.ro

† Titel Maghiar (Dumitru) - Drept la replică!!!

Este normal să-i acordăm și lui Titel (Dumitru) dreptul la replică, după ce fiecare dintre noi, cei „implicați” și nu numai, am avut ocazia să ne expunem la un moment dat părerea.
Încă o dată, se adeverește (dacă mai era necesar) faptul că Cuvântul lui Dumnezeu, de fiecare dată este adevărat și anume că „NU PUTEȚI SLUJI LA DOI STĂPÂNI !
Titel a încercat din răsputeri, dar în final a trebuit să abandoneze pe unul dintre ei (din păcate, pe cel bun), cel puțin pentru moment, dar eu continui să cred că Dumnezeu va aduce ziua în care el se va întoarce cu toată inima spre Dumnezeu, care nu obosește iertând.
Mă bucur, chiar dacă la început el nu a realizat cât este de serioasă situația în care a ajuns și a atras pe atâta lume (credea că a fost o simplă joacă pe computer), că acum a înțeles și a făcut ceea ce trebuie.
Vă rog, citiți ce spune Titel și trageți singuri concluziile!

Mike Olari
Continuarea pe www.family2fam.com

În cazul în care n-ai citit încă, vezi şi:

Weekend de evanghelizare cu Iuliu Centea la Biserica Adonai Londra


Grupul Speranța la Baia Mare


Ești din Baia Mare? Ce faci vineri, 10 iulie, către seară...?Fă-ți drum prin Piața Millennium... Oprește-te să ne ascul...
Posted by Misiunea Speranta on 2 Iulie 2015