După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 iulie 2015

† Comunicate – Departament Învăţământ Cultul Baptist


Ionel Tuțac & Grace Singers la Batăr, județul Bihor


† Biserica Myungsung din Seul – 35 de ani de când organizează servicii de rugăciune la ora 5:00 dimineaţa

În Seul, capitala statului Coreea de Sud, membrii Bisericii Presbiteriene Myungsung se trezesc foarte devreme în fiecare zi pentru a merge la rugăciune. Fac acest lucru de 35 de ani. Rezultatul? Au devenit una din cele mai mari biserici din lume. Ei cred că aceste rugăciuni, în cele din urmă vor aduce libertate vecinilor lor din Coreea de Nord.
Suntem într-o zi de dimineaţă în faţa Bisericii Myungsung din Seul. Mii de persoane ies din biserică, lăsând locul altor persoane care aşteaptă să intre. Când se dă semnalul de intrare mulţimea care aştepta afară începe să intre. Alţii se grăbesc pe străzile învecinate ca să nu ajungă târziu la serviciul de rugăciune, în care să-l laude pe Domnul cu toată fiinţa lor.
Serviciul de rugăciune de la ora 6:00, este al doilea din cele patru servicii de rugăciune de dimineaţă, ce sunt organizate zilnic de Biserica Myungsung.
„Credincioşii nu pot trăi fără credinţă şi fără rugăciune, nici măcar un moment. Cred că Dimineaţa de Rugăciune este o binecuvântare pentru noi. De aceea particip cu bucurie la aceste servicii, chiar dacă biserica este departe şi fac mult timp până aici”, a spus Seon-Gyoo Kim, unul dintre credincioşi.
Recent, Biserica Myungsung a avut o săptămână specială, când lideri ai bisericilor din toată lumea, au venit în Seul pentru a sărbători 35 de ani de când biserica se adună la rugăciune dimineaţa. Reverendul Samhwan Kim a fondat această biserică în anul 1980. De atunci biserica a crescut constant, ajungând în prezent la 120 000 de membri. El atribui acest succes rugăciunii şi angajamentului ferm faţă de adevărurile creştine biblice şi istorice.
Continuarea pe www.benidradici.com

Luigi Miţoi la Biserica Poarta Cerului Timişoara


Cristian Barbosu la Biserica Inimi Deschise Freilassing, Germania


VIDEO: Magda Popescu - Serviciul de înmormântare (7 iulie 2015)