După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 iulie 2015

Seri de evanghelizare la cort în Popești, județul Prahova


ActiveNews: Propunerea guvernului britanic: mărturisirea credinței creștine ar putea fi infracțiune!

Partidul Conservator din Marea Britanie, condus de premierul David Cameron, a propus o lege prin care mărturisirea credinţei creştine ar putea fi infracţiune. Proiectul de lege intitulat "Instrucțiuni de oprire a terorismului" a fost iniţiat de secretarul de stat Theresa May. Aceasta a justificat nevoia de această lege folosindu-se atrocităţile comise de ISIS şi Boko Haram.
 
Mike Ovey, important teolog anglican, fost avocat și acum director  la Universitatea de Teologie din Londra, spune că proiectul de lege este un dezastru pentru creștinii britanici. A spune că Iisus este Fiul lui Dumnezeu ar putea părea ofensator pentru alte religii, și, prin urmare, contrar "valorilor britanice”, explică acesta conform portalului Ştiri pentru viaţă. Ar fi ușor, de asemenea, să se facă o legătura incorectă între învățătura creștină cu privire la avort și acțiunile violente ale anumitor activiști pro-viață. Rezultatul ar fi o interdicție privind orice opoziție la avort, chiar dacă discursul ar fi pașnic și legal. "Aș spune sincer că experiența ne arată că ultimul lucru de făcut este să ai încredere într-un guvern în privința libertăților civile.
Continuarea pe www.activenews.ro

Întâlnirea femeilor la Biserica Râul Trezirii Arad


Biserica Râul Trezirii Arad organizează vineri, 3 Iulie 2015, cu începere de la orele 18:30 , întâlnirea femeilor.

Invitata specială este sora Wendy Tomin.
Va așteptăm cu drag!

Ramona Caba

Marian & Rodica Volintiru la Sala Mihai Eminescu Iași


Amiel Drimbe la Biserica Biruința Londra


✡ Rabin David Nagy & Grupul Shema la Biserica Baptistă Stânca Timișoara


▇ NewsNet Creştin la 2.000.000 de vizualizări

În această dimineaţă, NewsNet Creştin a atins pragul de 2 milioane de vizualizări. 
Suntem încă pe platforma Blogspot după un an şi şapte luni de existenţă. 
Pentru mai multe detalii legate de viziunea nostră, vezi şi:


✉ Scrisoare misionară: Luminiţa Prisecaru, Etiopia

Salutări din Etiopia, Gedole!

    Apostolul Ioan scrie în emoționanta și scurta scrisoare: mă rog să îți meargă bine în toate și să fii sănătos așa cum îi merge bine sufletului tău (3 Ioan 2). Vă salut cu aceste cuvinte și așa mă rog pentru voi, să vă meargă bine şi să fiți bine în trup și suflet.

    Vă întâmpin cu câteva noutăți. Traducerea merge bine, în ciuda faptului că decizia de a alege un dialect pentru standardizarea limbii încă nu a fost făcută oficial. Cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm ca până în ianuarie 2016 guvernul local să reuşească acest lucru, altfel nu vom mai putea continua traducerea. Rugați-vă pentru Ato Banie şi pentru Ato Roba, cei aleși din comitetul de traducere să negocieze această problemă cu guvernul local.

  Progres în traducere. Schița traducerii Evangheliei după Matei 1-22, Luca, Marcu, Ioan, Romani, Faptele Apostolilor, 1 şi 2 Tesaloniceni şi Geneza sunt terminate.
    Sunt verificate cu echipa Luca 1-15 și Geneza 1-15. Suntem aproape gata cu Evanghelia după Marcu; împreună cu comitetul de revizuitori am verificat Marcu 1-6. Sperăm ca anul acesta să putem termina această carte.Rugați-vă pentru noi!

       Dumnezeu mi-a dat o mașină. Prietena mea bună, Haimi, a hotărât să îmi vândă mie mașina ei, la un preț destul de rezonabil. Deși are 21 de ani, după două săptămâni de reparații, zic eu că maşina mea japoneză e încă în formă pentru viața de aici, din Etiopia. Este un lucru foarte nou pentru mine. După ani de rugăciune, Dumnezeu a răspuns în felul acesta. Mulțumiri să Îi fie aduse Lui. El să mă protejeze și să mă păzească de cel rău. Mulțumesc că veți fi alături de mine în rugăciune.

     Dacă dați click AICI puteți viziona opt scurte episoade despre lucrarea de aici din Etiopia.

    Mulțumesc frumos, în Numele Domnului Isus, pentru rugăciune și suport!

            În El, cu drag,
            a voastră Luminiţa


Luminiţa este membră a Bisericii Filocalia din Iaşi, şi lucrează în Etiopia împreună cu Organizația Wycliffe România. Luminiţa s-a stabilit în localitatea Gedole unde învaţă limba locală a tribului Gawwada Gobeze. Dorinţa ei este de a sluji aici în domeniul traducerii Bibliei. 
 
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Luminiţa, puteţi folosi următoarele conturi:

Banca Transilvania, str. Republicii, Oradea

RONRO24BTRL00501205N34078XX

USDRO48BTRL00502205N34078XX
De menţionat: Donaţie pentru Luminiţa Prisecaru

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Luigi Miţoi la Biserica Rugul Aprins Toflea