După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 iunie 2015

Concurs: Ancora lecturii

Îți place să citești? Într-adevăr, acest joc va fi foarte îndrăgit de cei care au mereu o carte în geantă/ghiozdan. Dar noi îi provocăm și pe cei care pășesc mai rar în tainele cuvintelor.
Ce trebuie să faci?
Evident trebuie să citești, dar nu chiar orice. Îți vom da o listă lungă de cărți de unde poți alege.
Desfășurarea concursului și Reguli de participare:
Fiecare carte din listă are un anumit punctaj. Pentru a obține punctajul unei cărți, trebuie să o citești și să îi faci un mic rezumat. Dacă volumul este stucturat pe mai multe capitole, atunci fiecare capitol va trebui rezumat pe scurt. Atenție! Nu trișați! Căci aceasta atrage după sine anularea punctajului cu privire la cartea respectivă.
Așadar, pentru fiecare titlu sau subtitlu al unei cărți trebuie scris cel puțin o idee, care se regăsește în textul respectiv.
Acest joc-concurs este deschis tuturor.
Cum ai finalizat o carte de citit și i-ai scris rezumatul, poți să ne trimiți materialul la următoarea adresă de e-mail: secretariat@arcaedu.ro.

Pastor Gabi Zăgrean - Pocăiţi neastâmpăraţi

Not An Idol la Nürnberg, Germania


Vladimir Pustan - E totul scris în stele? (7 iunie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

VIDEO: ITP Bucureşti - Promoţia 2015 - Ceremonia de decernare a diplomelor de absolvire

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Dragi fraţi şi surori,

    Am să trec direct la subiect, spunându-vă că avem nevoie de rugăciunile dumneavoastră.
    Azi am fost la doctor şi mi-a mai prescris nişte medicamente pentru  tensiune şi altele. A insistat să fac câteva teste în alt oraş, Siliguri, pentru că aparatele sunt mai performante. Nu aş fi vrut acest lucru, deoarece este costisitor, însă trebuie. Poate aşa vom şti cauzele problemelor de sănătate. Având în vedere că sunt însărcinată, îmi făceam griji pentru copilaş, dar se pare că este bine. Slavă Domnului!
   Rugaţi-vă pentru călătoria de mâine, să fie în protecţia Domnului pentru toţi trei şi pentru şofer.
       Rugaţi-vă ca rezultatele să fie foarte bune şi să nu fie nimic grav şi copilaşul pe care îl aşteptăm cu nerăbdare să fie în continuare sănătos şi activ cum este acum şi, deopotrivă, ca Dumnezeu să ne poarte de grijă şi în privinţa cheltuielilor pe care le implică această călătorie şi investigaţiile.
  
      Mulţumim încă o dată şi Domnul să vă răsplatească fiecare sacrificiu şi rugăciune înălţată către TATĂL din ceruri. Am credinţa că totul va fi bine, cu mila şi Harul Lui!
  
Cu preţuire, Silvia!


Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român