După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 iunie 2015

† Gabriel Gorcea - Adevărul și minciunile despre personajul Titel Maghiar și complicii lui

Vezi şi:

† Pastor Ghiță Rițisan: Noi date în legătura cu știrea referitoare la atacul din Ambon – Indonezia

Am scris în Indonezia la pastorul Hariagus Rimba, om de încredere, pe care îl cunosc de foarte mulți ani și care a fost până anul acesta membru în Comitetul Mondial Penticostal de Misiune (WAoGMC). L-am rugat să facă o cercetare cu privire la știrea referitoare la atacul din Ambon în care ar fi fost răniți și misionari români.
Iată răspunsul lui, pe care îl punem și în limba română.
Dragă frate Gheorghe,
Am telefonat și am vorbit cu directoarea Școlii Biblice pe care o avem în Ambon, Maluku, și ea nu știe nimic despre un atac asupra vreunei biserici de acolo. Ambon este un oraș mic, iar dacă un atac soldat cu atâția morți și răniți ar fi avut loc cu adevărat, toată lumea de acolo ar ști acest lucru, iar ea nu știa să se fi întâmplat așa ceva. Deși este un oraș mic, Ambon este un loc proeminent, astfel încât dacă un atac cu atâtea victime ar fi avut loc, ar fi apărut pe canalele naționale de știri, însă nu a fost așa. 

Sunt convins că știrea este falsă.
Domnul să te binecuvinteze!
Hariagus

Dacă considerați că și alți credincioși trebuie să știe despre acest fals, puteți da forward mai departe acestui mesaj, care iată confirmă indoielile exprimate în ultimul timp pe rețelele de socializare!
Pastor Ghiță Rițisan, APME

Vezi şi:

Tragedie în familia pastorului Gentry Eddings

Un pastor din Carolina de Nord trece printr-o tragedie cutremuratoare. Cei doi copii au murit in urma unui accident de masina petrecut acum cateva zile.
Gentry Eddings si sotia sa Hadley, insarcinata in 8 luni se intorceau acasa de la o nunta in familie impreuna cu fiul lor Dobbs, in varsta de 2 ani.
La un moment dat, un camion comercial care circula cu viteza a lovit masina cu putere, ceea ce a dus la moartea celui mic si la accidentarea grava a sotiei insarcinate. Aceasta a fost dusa de urgenta la spital pentru o operatie de cezariana in incercarea de a salva copilul nenascut. Din nefericire, copilul a murit cateva ore mai tarziu.
Gentry Eddings, pastor asistent la Forest Hill Church, si-a amintit cu lacrimi in ochi, in fata adunarii, de clipele fericite pe care le-a petrecut alaturi de fiul lui de doi ani si cat de entuziasmat era in asteptarea celui de-al doilea copil al familiei.
David Chadwick, pastorul din Forest Hill Church, a spus ca intreaga adunare este alaturi de familia Eddings.„Gentry si Hadley sunt iubiti de noi toti. Sunt oameni cu o integritate morala enorma. Amandoi au o credinta profunda, dar vor trece prin momente forte grele in zilele si saptamanile ce vor urma… Nu exista cuvinte pentru a descrie cat de tristi se simt acum… E greu pentru o familie sa piarda un copil, cu atat mai mult doi si atat de mici.”

Pastorul si sotia il iarta pe tanarul care a provocat tragedia

Matthew Deans, 28 de ani, soferul camionului care a provocat teribilul accident a fost acuzat de omor prin imprudenta si pentru ca a circulat cu viteza mare in oras.
Cu toata durerea pricinuita de moartea celor doi copii, David Chadwick si sotia lui, au spus membrilor bisericii ca il iarta pe tanarul care a provocat tragedia.
Sursa: Christian Today  Traducere: www.afirmativ.com

Întâlnirea tinerilor din Comunitatea Bisericilor Baptiste Timișoara


Târgul de vară EGM la Biserica Baptistă Mănăștur Cluj-Napoca


Porți Deschise la Biserica Harvest Metanoia Arad

Biserica Harvest Metanoia Arad

Concert Sing Gloria 2015 la Alba Iulia


Seminar pentru ingineri de sunet la Biserica Aletheia Timișoara


Vladimir Pustan - Pierduți și găsiți (7 iunie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Sunny Trancă și Vali Rogoveanu la Centrul Creștin Torent Bruxelles


Not an Idol la Biserica Bethel Schwabach, Germania