După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 mai 2015

Samy Tuțac - Minunea de la Rusalii

În ziua de Rusalii s-a întâmplat ceva deosebit, iar ceea ce s-a întâmplat a avut un impact puternic asupra oamenilor. În ziua Cinzecimii s-a coborât din cer o nouă putere, o nouă mărturie, o nouă prezență, o nouă manifestare a lui Dumnezeu în lume.

La sărbătoarea Rusaliilor este bine să ne uităm în Scriptură și să ne reamintim de minunea de la Rusalii, de puterea extraordinară revărsată la Rusalii, de impactul deosebit pe care l-au avut credincioșii plini de Duhul Sfânt în ziua de Rusalii și apoi în zilele următoare. Dar nu este suficient să comemorăm Rusaliile. Nu ne putem mulțumi cu atât. Nu ne putem consola cu ceea ce s-a întâmplat, acum două mii de ani, la Ierusalim, în ziua de Rusalii.

Deși suntem conștienți că, într-un anume fel, Rusaliile au fost un eveniment unic, suntem la fel de conștienți că, într-un alt fel, Rusaliile pot fi un eveniment repetabil. Putem experimenta și noi puterea Rualiilor, îmbrăcarea cu putere de sus, pentru a trăi o viață victorioasă și pentru a avea o mărturie cu impact în lume.

Avem nevoie să experimentăm minunea Rusaliilor care să transforme viețile noastre, iar lumea să rămână uimită și să fie obligată să ia o decizie. Sărbătorim Rusaliile cu convingerea că Dumnezeu poate face și astăzi ceea ce a făcut atunci.


Pastor Samy Tuțac

Misiunea Speranța - Apel pentru susținere!

Misiunea Speranța a încheiat prima parte a turneului misionar desfășurat în România sub genericul „Sens unic spre cer”. Oameni din 15 localități au fost chemați să-L caute pe Acela care poate să le dea iertare de păcate și o nouă perspectivă asupra rostului vieții pe acest pământ. Slăvim Numele Domnului pentru că a fost prezent și a mișcat inimile celor ce au participat la serile de evanghelizare! Ne rugăm pentru cei care au auzit chemarea Domnului și care îi vor da curs, mergând pe un nou drum, drumul care îi va duce în veșnicie.
Echipa Misiunii Speranța are cuvinte de mulțumire pentru toate bisericile evanghelice, precum și pentru toți frații care au colaborat și au făcut posibilă vestirea Evangheliei în Alexandria, Zimnicea, Bărbulești, Galați, Brăila, Tecuci, Bârlad, Vaslui, Iași, Bucecea, Bicaz Chei, Agrij, Ineu, Chișineu Criș și Cornești.
Apreciem implicarea în slujire a celor care au făcut parte din echipa Misiunii Speranța și a pastorilor care au predicat Cuvântul lui Dumnezeu spre mântuirea celor prezenți.
Toate programele de evanghelizare din intervalul 13 - 28 mai au fost transmise live și oricând doriți le puteți revedea accesând canalul de YouTube Speranța Media.
Cea de-a doua parte a turneului „Sens unic spre cer” va avea loc între 9 - 22 iulie 2015. Vă invităm să continuați să ne susțineți în lucrare prin rugăciune, dar și printr-o donație personală alegând una dintre modalitățile de mai jos. Astfel puteți fi alături de oameni, pentru sufletele lor!
Donează online:
*E-payment || PayPal

Donează prin transfer bancar:
ASOCIAŢIA MISIUNEA SPERANŢA
Str. Tractoriştilor, nr. 11
Cluj Napoca, 400401, România
RON: RO02 RNCB 0106 0266 0585 0001
EUR: RO45 RNCB 0106 0266 0585 0003
USD: RO88 RNCB 0106 0266 0585 0005

Banca Comercială Română
SUCURSALA CLUJ NAPOCA
STR. Gheorghe Barițiu nr.10-12, România
Swift Code: RNCB ROBU

Donații USA - Trimite check pe adresa:
The Hope Mission
9220 Belleforte
Morton Grove 60053
Illinois USA

Donații Canada - Trimite check pe adresa:
Hope Mission of Christ
448 OLD Chicopee Trail
Kitchener Ontario
N2A 4H2 Canada

„Rugați-vă totodată și pentru noi, ca Dumnezeu să ne deschidă o ușă pentru Cuvânt, ca să putem vesti taina lui Hristos…” (Col.4:3a)

✡ Situația antisemitismului în Europa

Lazăr Gog - Pentru cine sunt Rusaliile?

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Lazăr Gog

Mesajul de Rusalii al Preşedintelui Uniunii Baptiste din România


Scumpi fraţi şi surori în Domnul Isus Cristos, 

Nu ştiu cât voi reuşi, dar îmi doresc să putem comunica cât mai mult. Până voi găsi şi alte mijloace de comunicare, voi încerca să le folosesc pe cele mai rapide. Îmi doresc din inimă să ştiu bucuriile şi nevoile voastre. De asemenea, voi încerca să vă aduc la cunoştinţă cât mai multe bucurii, dar şi subiecte de rugăciune. 

Încep cu o bucurie mare. În zilele acestea, inclusiv calendarul ne aduce aminte că Domnul Isus a înviat, S-a înălţat la cer şi a trimis Duhul Sfânt în lume. Prezenţa Lui ne-a adus şi ne oferă mult mai mult decât putem înţelege. Prezenţa Duhului Sfânt în toţi cei mântuiţi este un prilej de mare mulţumire. 

Vă chem în aceste zile să recitim pasajele biblice care vorbesc de prezenţa şi lucrarea Duhului Sfânt. Vă rog să ascultaţi cu atenţie şi credinţă mesajele care vă vor fi aduse din partea Domnului prin Duhul Sfânt. Vă chem să mulţumim din inimă Tatălui ceresc pentru Duhul Sfânt şi apoi să trăim în aşa fel ca Duhul să se simtă bine în viaţa noastră. 

Să facem tot ce ne stă în putinţă ca Duhul să nu fie întristat, ci bucuros. Mai mult, pentru că numai Duhul Sfânt convinge oamenii de păcat şi de nevoia pocăinţei, vă chem să ne aşezăm la dispoziţia Domnului pentru a putea duce Evanghelia la cât mai mulți dintre semenii noştri. 

Vremurile se schimbă, noi ne schimbăm, dar mandatul nostru nu. Am fost mântuiţi, am fost echipaţi şi suntem trimişi să fim martorii Domnului Isus Cristos cel viu, Singurul care este Calea Adevărul şi Viaţa. 

Sărbători binecuvântate în puterea Duhului Sfânt! 

Păstor, Viorel Iuga

Știri creștine: Mapamond creștin (31 mai 2015)

Din sumarul ediției:
  • Echipa de ajutorare CBN intervine in Nepal
  • Calea orașului Baltimore înspre recuperare
  • Israelul folosește tehnologia pentru a face deșertul să înflorească
  • Mahane Yehuda: piața în aer liber din Ierusalim
  • O biserică oferă ajutor unei victime afectate de virusul Ebola
  • De la îngrijitor la director: împlinirea unui vis
  • Concert Glory Gates in Timisoara

Nicolae Geantă în Bihor