După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 mai 2015

B1.ro: Augustin Zegrean: Căsătoriile între homosexuali sunt împotriva poruncilor lui Dumnezeu


Președintele CCR, Augustin Zegrean,  s-a arătat împotriva homosexualității, prostituției și a fecundării in vitro, în discursul ținut cu ocazia unui eveniment organizat vineri, la Templul Coral, scrie Ziare.com.

"Cele 10 porunci, Decalogul, reprezintă prima mare încercare de legiferare, de codificare a legislației omenirii. În decursul vremii, sigur că ele nu au fost respectate, cum nu sunt respectate nici în ziua de astăzi. Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta - cine o fi tatăl tău, când fecundarea este făcută in vitro? - Cine o fi mama ta, când ai fost purtat în pântece de o mamă surogat? - Dar dacă tatăl tău este un bărbat și mama ta este tot un bărbat? Să nu fii desfrânat este cea de-a șaptea poruncă - Păi în ziua de astăzi, domnule Zgonea, statele se forțează să adopte legi ale desfrânării pentru că se vorbește tot mai des despre legea prostituției.

Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău - sigur că mărturia mincinoasă este pedepsită de toate legislațiile, dar delațiunea... suntem martori dintotdeauna a delațiunii și au practicat-o oamenii cu mare plăcere", a spus Augustin Zegrean.
Continuarea pe www.b1.ro

Pastor Ovidiu Petric - Reevaluează-ți "idolii" în "lumina" homosexualității

Recentul vot favorabil acordat legalizarii căsătoriilor de acelasi sex in cadrul referendumului organizat in Irlanda a stârnit valuri de simpatie la nivel internațional in randul actorilor si cantaretilor ce modeleaza spatiul showbizului.

Starurile divertismentului mondial s-au întrecut in declarații apreciative fata de atitudinea deschisă si nedesciminatorie fata de căsătoriile de acelasi sex legalizate de poporul irlandez, ce a fost vazut ca un deschizător de drumuri si un model de urmat in Europa.

"Miley Cyrus a scris simplu: "Da, Irlanda!". Cat despre actorul Russell Crowe, heterosexual, acesta a notat: "Draga, Irlanda, esti minunata!" conform
ziare.com

Acelasi site de știri afirma ca actorul irlandez Colin Farrell, al carui frate este homosexual, a declarat pentru E! Online: "Irlanda si-a deschis inima intr-un fel pe care il va simti intreaga lume... Cum ne-am schimbat norocul in 24 de ore, cum am luminat calea, cum am garantat un viitor mai luminos si plin de iubire pentru cei care numesc acest tinut frumos 'acasa'... Bravo, cetateni ai Irlandei!".

Cantaretul Sam Smith, care a recunoscut public ca e homosexual, a scris pe Twitter: "Acum, se poate ca si restul lumii, va rog, sa procedeze precum Irlanda? Va rog... " Actorul homosexual Sir Ian Mckellen, a felicitat Irlanda pentru acest vot, la fel cum a procedat si Lady Gaga, afirma ziare.com

Spiritul european o data identificat cu valorile crestine, pe care le apara cu inversunare a sucombat spiritului valorilor confuze si nebiblice, care au ajuns sa fie apreciate si promovate drept virtuți, iar intr-un final legalizate.

Parca nicăieri nu se regasesc mai bine cuvintele profetice ale apostolului Pavel din Epistola sa către Romani ca in acest vot irlandez pro-homosexualitate, cuvinte in care apostolul concluzionează ca din moment ce omul Îl abandonează in mod deliberat si ireversibil pe Dumnezeu si Dumnezeu ii da omului ceea ce-si dorește - omul cade intr-o confuzie si o dezorientare morala crasa si înfiorătoare ce il face sa numească binele rau si raul bine:

"tot astfel, și bărbații au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvârșit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoștința lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minții lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

Și, măcar că știu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuși, ei nu numai că le fac, dar și găsesc de buni pe cei ce le fac."(Romani 1:27-28, 32 VDCC)

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Beniamin Fărăgău - Primul Adam şi al doilea Adam

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Beniamin Fărăgău

✡ Evanghelicii americani şi ajutorul oferit statului evreu

Cristian Barbosu - Mesaj la Conferinţa Naţională a Bisericilor Penticostale din UBPRS – Arganda del Rey

Mesajul pastorului Cristian Barbosu de la minutul 1:05:00

† Pastorul Gabriel Someşan a plecat la Domnul!

Sincere condoleante familiei fratelui si pastorului Gabriel Somesan, care a fost unul dintre membrii fondatori (din primul deceniu) al Bisericii Philadelphia Chicago!

"Cu multa durere in suflet vrem sa anunțam pe toți frații si prietenii noștri ca tatal nostru Pastor GABRIEL SOMESAN a plecat la Domnul. 
Va rugam sa ne purtați in rugăciune!
Mulțumim din partea intregii familii Somesan!"

Creştinii din Myanmar se confruntă cu situaţii foarte dificile

 În martie, guvernul din Myanmar împreună cu 16 grupuri de rebeli au semnat un acord de încetare a focului, înaintea alegerilor naţionale programate pentru luna noiembrie a acestui an. Acest pact nu conţine prevederile de autodeterminare pe care grupurile etnice le-au cerut.
     Această regiune, cunoscută şi sub numele de Burma din Myanmar, este formată din opt grupuri etnice majore şi opt grupuri etnice minore. Toate aceste grupuri au sperat la autonomie după obţinerea independenţei, după al doilea război mondial. În 1947, Acordul Panglong (înaintat de Aung San, tatăl actualului lider al opoziţiei, Aung San Suu Kyi) a promis că toate minorităţile etnice vor avea un loc într-o nouă uniune.
      Cinci luni mai târziu, Aung San a fost asasinat, declanşând un război civil şi rebeliune etnică, ce continuă prin aceste grupuri până în ziua de astăzi. Printre acestea, se numără grupuri etnice, care sunt majoritar creştine, inclusiv Kachin şi Chin. Unii, cum ar fi Karen, au o populaţie creştină considerabilă.
      Guvernul birmanez central continuă campania de oprimare împotriva minorităţilor etnice. Operation World, o organizaţie misionară creştină, solicită Myanmarului „o naţiune profund divizată la nivel politic şi mai ales etnic."
        Săptămâna trecută, o barcă ce transporta 700 de persoane care fugeau din Myanmar şi Bangladesh a fost foarte aproape de a se scufunda în timp ce încercau să ajunga în Indonezia, tranversând Marea Andaman. Grupuri pentru drepturile omului au declarat că la ora actuală exista multe vase cu emigranţi care sunt în derivă.
        Zonele de conflict din Myanmar se întind pe mii de mile de-a lungul graniţelor ţării cu Thailanda, China şi India. Aici, unele dintre cele mai lungi războaie civile din lume continuă şi în ziua de astăzi. Aceste zone de graniţă problematice au apărut deoarece majoritatea creştinilor din Myanmar trăiesc îndurând foarte multe bombardamente, atacuri armate şi văzându-şi bisericile arse din cauza faptului că această naţiune este majoritar budistă.

       
Rapoartele Vishal Aurora sunt prezentate mai bine în acest film. Apăsati AICI.
   
    Surse: www.persecution.org

                www.worldwatchmonitor.org  Traducere: Agentia Kairos

Sergiu și Ligia Nichescu la New Life Romanian Church Glendale, Arizona


Pastor Gabi Izsak la Biserica Penticostală Română EMANUEL Chicago, Illinois


Joi, 28 mai 2015,
cu începere de la orele 19:00,
pastorul Gabi Izsak va sluji 
la Biserica Penticostală Română "EMANUEL" 
Chicago, Illinois

Debtors Yet Heirs la Crystal Tower București


Surpriză, mare surpriză, miercuri la Crystal Tower, ora 19:00!
 
ne onoreaza cu prezența, și nu numai ei. 
emoticon wink
 Vă așteptăm cu drag!!!

Moses Mukiza la Biserica Râul Vieții Cluj-Napoca


Vladimir Pustan - Cu rod sau cu secure (24 Mai 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan