După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 mai 2015

Curs modular la Biserica Râul Vieții Constanța

Dacă dorești să depășești nivelul superficialității și să aprofundezi studiul Sfintelor Scripturi pentru a deveni un slujitor mai eficient, cursurile Colegiului Biblic Veritas pot fi un cadru oportun în atingerea acestui ideal.
Cursurile vor fi susținute la Biserica Râul Vieții Constanța în format modular pe parcursul întregului an 2015, de către:
- Silviu Cornea - Biserica Speranța Timișoara
- Adrian Stupar - Biserica Elim Timișoara
- Ticu Leontescu - Biserica Filadelfia Timișoara
Înscrieri și alte detalii se obțin la librăria bisericii sau online pe pagina de Facebook a bisericii.

☗ Tabără pentru Tătici şi Copii la Râşnov

Vezi şi pagina ☗ TABERE

Știripesurse.ro: Cunoscutul apologet creştin Ravi Zacharias, invitat în Parlamentul României

Cunoscutul apologet creştin dr. Ravi Zacharias, key-speaker de renume mondial, autor a zeci de carți și publicații, a participat la un eveniment pe tema "Valori în societatea contemporană", luni, 25 mai, în Salonul Oficial (Salonul Alb) din Senatul României.

La eveniment au luat parte membri ai Guvernului, parlamentari, universitari şi lideri ai societăţii civile şi ai cultelor religioase. Printre parlamentarii prezenţi s-au numărat senatorul Titus Corlăţean (PSD), fost ministru de Externe, senatorul Daniel Barbu (PLR) fost ministru al Culturii, deputatul Florica Cherecheş (PNL) sau senatorul Ben-Oni Ardelean (PNL).

"Am fost onorat de faptul că un key-speaker foarte cunoscut, unul dintre cei mai apreciaţi la nivel mondial, a reuşit să ajungă pentru câteva ore în Senatul României. Dr. Ravi Zacharias a vorbit despre valori şi principii care pot să clădească o naţiune. Credem că doar printr-o aplecare în zona de dezvoltare a acestor valori şi principii putem să ieşim din încleştarea în care se află societatea în momentul acesta şi putem să găsim o soluţie la provocările societăţii contemporane", a declarat senatorul Ben-Oni Ardelean, organizator al evenimentului, pentru stiripesurse.ro.
Continuarea pe www.stiripesurse.ro

† Viorel Iuga – Apel la rugăciune!

Iubiţi fraţi şi surori în Domnul Isus Cristos,

Dacă vom ajunge ziua de vineri, vom vedea care va fi decizia Domnului pentru oamenii ce vor sluji în conducerea Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România. Chiar dacă unii oameni fără teamă de Domnul şi fără caracter m-au împroşcat cu noroiul de pe mâinile lor, eu sunt ferm convins că şi în cazul de faţă decizia Lui, indiferent care va fi ea, va fi „bună, plăcută şi desăvârşită.” 

Cu pace divină în suflet, vă mulţumesc frumos tuturor pentru rugăciuni, încurajări şi colaborare. Totuşi pentru că se duce o mare luptă spirituală, vă rog să continuaţi să purtaţi acest eveniment în rugăciune. Dumnezeu poate opri planurile celor răi şi poate face să strălucească peste copiii Lui lumina feţei Sale. 

Să ne comportăm în fiecare ocazie în aşa fel ca „la venirea Lui, să nu rămânem de ruşine şi depărtaţi de El.”
Viorel Iuga

Grupul Speranţa şi Gabi Zăgrean la Chişineu Criş


Lansare de carte la Biserica Baptistă Speranța Reșița

Copocean Rebeca Florina, elevă la Liceul Teologic Baptist Reșița în clasa a XII-a a debutat în data de 24.04.2012 cu volumul de poezii "Barca de salvare", continuând  cu volumul de poezii "Izvor de bucurii" lansat în 10.06.2013, iar în data de 22.05.2015 a fost lansat volumul de poezii "Dor de cer". Într-un cadru festiv, găzduit de Comunitatea Bisericilor Baptiste Caraș-Severin - Biserica Baptistă "Speranța" Reșița, în prezența colegilor, a profesorilor și a pastorilor baptiști din județ, Copocean Rebeca Florina a expus următoarele "Am dat acest titlu deoarece cu fiecare zi care trece suntem tot mai aproape de Cer. Aș vrea ca aceste poezii să stârnească în noi dorința după Cer, pentru că într-o zi toți cei care l-au slujit pe Dumnezeu vor ajunge în Cer".

     Poetul Doclin apreciază poezia tinerei Florina Rebeca Copoceanu astfel: "Sunt convins că talentul său, o dată cu aprofundarea cunoaşterii tainelor poeziei, ale modului în care aceasta pretinde multă muncă în a şlefui fiecare vers, fiecare rimă sau în a cîntări atent ritmul poemului, se va dezvolta în volumele viitoare – pe care le aşteptăm cu toată bucuria."

Prof. Szucs Alexandru

Pastor Abel Kungu la Biserica Râul Trezirii Arad

Biserica Creștină Râul Trezirii Arad va invita la programele speciale "serile de foc". Invitatul special este păstorul Abel Kungu din Anglia. 

Programul serilor de foc este: joi 28 mai orele 18.30, vineri 29 mai orele 18.30 și sâmbătă 30 mai orele 18.30

In cadrul acestor întâlniri se vor face rugăciuni pentru cauze specialE iar duminica dimineață pastorul Abel va fi cu noi și la serviciul de botez în apa. Va asteptam cu drag! 

Samuel Adrian Caba

Cursuri de vară Kairos

Agenţia de Misiune Externă Kairos organizează în perioada 20 – 27 iulie a.c., la Bucureşti, cursuri de vară pentru cei interesaţi să afle mai multe despre misiunea transculturală.
 
   În acest timp vom reflecta împreună la aventura misiunii mondiale, asupra costului personal, a oportunităţilor de slujire transculturală şi a posibilităţilor de instruire în vederea misiunii.

      În program: cursul Kairos (o introducere în misiunea transculturală mondială), studiu biblic, interacţiune cu misionari români, timp de reflecţie personală.  

         
Taxă de participare: 100 lei  

    Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la 
petertufi@yahoo.com sau la numărul de telefon: 0726.774.205 (Peter Giger).