După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 mai 2015

Nicolae Geantă în Mureş


✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Dragii noştri,

            Apreciem tare mult cuvintele frumoase de încurajare pe care le-am primit de la unii dintre voi, precum şi rugăciunile pe care le înăltaţi cu credincioşie pentru noi (individual, ca familie sau ca biserică). Deşi ne este imposibil să mulţumim personal fiecăruia în parte, o facem prin aceste rânduri, asigurându-vă, în acelaşi timp, de dragostea pe care v-o purtăm şi de faptul că şi voi sunteţi necurmat în rugăciunile noastre.

            Vineri dimineaţă, prin mila şi harul Lui, am ajuns cu bine la Lima. Nu am mai venit cu avionul armatei, deoarece au anulat acest zbor, amânându-l cu încă o săptămână. Singura soluţie pentru a străbate cei 620 km a rămas traversarea junglei într-o camionetă 4x4 până în Satipo, iar până la Lima cu autocarul. 

            Deşi în junglă peruană vara ar fi trebuit să se instaleze încă din luna martie, se pare că iarna (adică sezonul ploios) nu dă semne de plecare, continuând să plouă torenţial zile şi nopţi. Din pricina nenumăratelor ploi, drumul a fost îngrozitor, extrem de înfundat şi alunecos, maşinile patinând şi chinuindu-se să avanseze printre imensele şanturi formate de la camioane, în ciuda dublei tracţiuni de care dispun. Nu avem cuvinte să vă descriem toată această experienţă deloc plăcută, însă mulţumită îndurării Tatălui nostru am ajuns cu bine la Lima după 24 de ore de nesomn şi epuizare.

Turneu Speranţa 2015 - ”Sens Unic Spre Cer”


Credo TV: Funeraliile celei care a fost Anca Ciora

Gheorghe David și Emil Bartoș la Biserica Metanoia Arad


✔ Botez la Biserica Baptistă Emanuel Forli, Italia


Marius Cruceru - Vicii și Virtuți: Mânie vs. Pace (17 Mai 2015)

Vladimir Pustan - Greșeli grave pe drumul mântuirii (17 mai 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Seminar biblic cu pastorii Lenny Weston şi Cindy Meeks la Biserica Deo Gloria Timişoara

Pastor Lenny Weston şi Cindy Meeks din comunitatea Bridge Church din Colmbus ,Ohio,USA, vor sluji şi vor învăţa despre 'Realităţile Împărăţiei' pe parcursul zilelor luni-miercuri seara de la ora 18.00-21.00,în auditorium-ul bisericii Deo Gloria Timişoara.
TEME
-Credinţa şi vindecare
Întărirea credinţei tale prin manifestarea darurilor de vindecare
-Darurile Duhului Sfânt
Defineşte-ţi darul şi dezvoltă sesibilitate pentru realitatea supranaturală
-Funcţionând sub Ungere 
Învăţând să te încrezi în călăuzirea Duhului Sfânt în slujirea ta
-Mentalitae creştină în administrarea resurselor financiare
Câştigând economisind şi dăruind...după inima şi principiile lui Dumnezeu