După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 mai 2015

Marius Cruceru - Anca Ciora, măicuța continentală, și-a primit lăuta!

În urmă cu ceva ani am fost împreună într-un juriu. Atunci am cunoscut-o mai bine pe această măicuță a muzicii evanghelice de calitate. Noi nu avem instituția călugăriei, dar Anca a trăit vocația mamei spirituale într-un mod neasemănător altora. A fost o mamă continentală, universală. I-am invidiat întotdeauna seninătatea copilărească și luciditatea profesională.
Atunci i-am făcut o surpriză cu ajutorul lutenistului Cristian Lazăr (căruia i-a plăcut atît de mult această bucată încît i-a făcut propria transcriere pentru lăută).
I-am cîntat bucata ei, O, Doamne, așterne Slava Ta la lăută, chiar în tonalitatea în care a fost scrisă bucata, în sol minor.
S-a bucurat enorm și mi-a spus atunci că s-ar bucura să învețe să cînte la lăută.
Am glumit atunci:
– Anca, toți vom primi instrumente în ceruri în funcție de răsplată. Cei mai buni, așa ca tine, vor primi lăute. Celorlalți, așa ca mine, li se vor împărți chitare electrice.
A rîs voios.
Anca și-a primit deja lăuta. Rîde!
Vezi si:

Sărbătoarea Înălțării la Căminul Cultural Cuci, județul Mureș


☉ Conferinţa Tineretului Român Penticostal de pe Coasta de est a Americii la Chicago

Anul acesta, în cadrul Convenției Bisericilor Penticostale Române din America de Nord, Conferința Tinerilor – Est este organizată de Biserica Elim – Chicago! Evenimentul are loc la Copernicus Center: Vineri, 22 – Luni, 25 Mai! Click pe imagine pentru a accesa site-ul conferinței. Veți găsi detalii cu privire la programe, transport, cazare și restaurante, adresă și date logistice.

In Memoriam Anca Ciora

☉ Conferinţa Umblarea cu Duhul la Frankfurt pe Main, Germania


Congresul European MISSION-NET

Tineri creștini din peste 50 de țări se vor întâni la sfârșitul anului, în Germania. Pregătirile pentru cea de-a patra ediție a Congresului de Misiune din Offenburg sunt în toi.
În timp ce echipa Mission-Net încă primește feedback și mărturii în urma congresului de anul trecut, pregătirile pentru următorul congres sunt în curs de desfășurare. Peste 3000 de adolescenți și tineri din peste 50 de țări europene și de pe alte continente sunt așteptați să participe între 28 decembrie 2015 și 2 ianuarie 2016, la cea de-a patra ediție a Congresului de Misiune din Offenburg, Baden-Württemberg, Germania. 
Tema  congresului din acest an are titlul: Conectați. Conectați-vă la Dumnezeu, la lume și la voi înșivă. Organizarea congresului a început să prindă contur. Formulare de inscriere din întreaga Europă încep să sosească, cele mai multe fiind din Germania, Elveția și Portugalia. 
S-a pus la punct și un nou website, foarte modern și ușor de folosit unde participanții depun formularele de înscriere.
Planificarea sesiunii principale este de asemenea în curs de pregătire. Dimineața, tinerii vor avea ocazia să studieze Epistolalui Pavel către Efeseni. Studiul va fi coordonat de Tor Erling Fagermoen din Norvegia. 
Seara, vorbitori precum Greg Livingston (UK), Rafal Piekarski (PL), Artur Krasniqi (KOS) și Connie Duarte (PT) vor vorbi despre viața de misionar al lui Isus. Pe lângă studiu, va avea loc și o reprezentație de pantomimă susținută de artistul spaniol Carlos Martinez. 
Alte atracții ale acestui eveniment: expoziție pe tema misiunii, seminarii și ateliere, cor și orchestră de tineret, oportunitatea de a participa la o acțiune de într-ajutorare în central orașului Offenburg. Vor exista nenumărate posibilități de creare a unor conexiuni care să depășească granițele culturale, între tinerii din întreaga Europă. 
Obiectivul principal al creșterii acestei mișcări este de a-i motiva pe tinerii europeni să adere la un stil de viață misionar. Acest congres care se desfășoară de două ori pe an, are rolul de a le oferi tinerilor noi perspective și de a-i ajuta să experimenteze și să înțeleagă conceptul de misiune intercultura
Organizațiile responsabile de această mișcare sunt Alianța Evanghelică Europeană și Asociația Evanghelică Misionară. 
Pentru mai multe informații despre Congres, vizitați site-ul Mission-Net www.mission-net.org

• Florin Ianovici - Secretul biruinței

Aruncă un os și te vei alege cu un câine.
Dăruiește-i omului un crez și te vei alege cu un leu.
Ce hrănește un om aceea îl va defini.
Hrănește doar trupul și vei avea praf, pulbere și tărână umblătoare.
Hănește-I sufletul și vei o avea lumina care nu poate fi stinsă.
Matei 4:4 "Drept răspuns, Isus i-a zis: „Este scris: ‘Omul nu trăieşte numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu.’” "
Iată cum se nasc biruitorii în Hristos.

Grupul Speranța şi Florin Ianovici la Bârlad


✪ Concert caritabil la Londra


Cătălin și Ramona Lup la Biserica Baptistă Emanuel Forli, Italia


Glory Gates Quartet la Biserica Baptistă Maranata Arad


☉ Conferinţa regională a liderilor de tineret la Biserica Poarta Cerului Timișoara