După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 16 mai 2015

Glory Gates Quartet la Filarmonica Banatul Timișoara


Rhonda Spurling la Biserica Filadelfia Baia Mare


Viorel Iuga la Biserica Creștină după Evanghelie nr 1 Nicolina, Iași

Duminică, 17 Mai, 
începând cu ora 18:00, 
fratele Viorel Iuga va fi prezent la 
Biserica Nicolina. 
Va așteptăm!

Dr. Daniel Mariș și corul ITBB la Biserica Betania Timișoara

Vă anunțăm cu bucurie că fratele Daniel Mariș va predica în cadrul serviciului de duminică seara, la Biserica Betania, Timișoara. Fratele Daniel Mariș este rectorul Institutului Teologic Baptist din București și pastor al bisericii baptiste Golgota din București. Dumnealui va fi însoțit de corul Institutului Teologic Baptist.
Timpul de închinare începe la orele 18:00. Adresa bisericii noastre este str. Ion Barac, nr. 22 (lângă centrul Alfa).
Vă așteptăm cu drag!

Adrian Tămaş la Biserica Baptistă Betania Cluj-Napoca


Cristian Barbosu - Invitaţie BELIEVE


Cristian Barbosu - invitatie la BELIEVE
Posted by Believe2015 on 15 Mai 2015

Pastor Laurenţiu Timiş şi Eliazar Pripon la Biserica Ekklesia Arad


Duminică, 17 mai 2015, te invităm la Ekklesia!

Dimineaţa de la ora 10:00 împreună cu noi va fi fratele pastor Laurenţiu Timiş, de la Biserica Eclesia din Timişoara, însoţit de un grup de la fundaţia ISUS SPERANŢA ROMÂNIEI.

După-masa de la ora 17:00 vom continua închinarea împreună cu Eliazar Pripon, iar pastorul bisericii Ekklesia, Oti Tipei va continua seria de predici: Ce se întâmplă în cer când noi ne închinăm, vorbind despre NOUL IERUSALIM - partea a 2-a.

Va aşteptăm cu drag! 

Cristocentric și Cătălin Covaci la Biserica Maranata Timișoara