După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 15 mai 2015

Sunny Trancă și Florin Ianovici la Biserica 43 București

Sursa: AICI

✔ Botez la Biserica Elim Timișoara


✔ Botez la Biserica Baptistă Română Harul Hollywood, Florida


Pastor Nelu Filip la Biserica Agape Straubing, Germania


Samy Tuțac - Zidirea unui cămin

(Un mesaj de Ziua Familiei inspirat din Psalmul 127)

Ce e așa mare lucru să faci o casă? Constructorii de abia așteaptă cuplurile nou întemeiate care vor să aibă propria locuință. Terenuri disponibile sunt peste tot. Să faci o casă este relativ simplu. De ce ar fi subiect pentru o predică, pentru un articol sau pentru un psalm? Haideți să ne mai uităm o dată. Titlul mesajului este zidirea unui cămin, nu a  unei case! Aici este diferența. Psalmul 127 face referire intr-adevăr la ilustrații din lucrurile materiale (casă, păzitor, săgeți, etc) pentru a ne explica, însă ne descoperă și cîteva principii spirituale. Noi avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Acesta este unul din cei câțiva psalmi care prezintă binecuvîntarea unei  vieți de căsnicie, atunci când este  trăită după voia lui Dumnezeu. Spre deosebire de monahi, care consideră că viața de celibat este mai bună, Scriptura oferă un contrast (Evr.13:4). Observați trei lucruri care ne ajută pe toți să zidim un cămin.

1.       O CĂSNICIE CU SEMNIFICAȚIE  (v.1)

Primul verset ne arată ceea ce face ca o căsnicie să aibă semnificație - Dumnezeu. El trebuie să fie musafirul nevăzut dacă acel cămin vrea să fie fericit. O căsnicie fericită trebuie să fie un triunghi. Dumnezeu îi leagă laolaltă pe cei care își fac promisiuni unul altuia ”până ce moartea ne va despărți.” Eșecul familiei contemporane  trebuie să fie o preocupare pentru noi toți. Cu siguranță, una din cauzele principale este  părăsirea lui Dumnezeu. Trebuie să ne uităm la familiile noastre și să vedem dacă Îl luăm în considerare pe El atunci când ne organizăm timpul, când luăm decizii, când hotărîm cum cheltuim banii sau când facem planuri pentru viitor. Este voia Lui o călăuză atunci când decidem ce atitudine avem față de alții? Ne pasă de fiecare membru al familiei- fie el mai în vârstă sau mai tânăr?

2.      PACEA PROMISĂ (v.2)

Spre deosebire de cel care se îngrijorează și nu poate dormi noaptea, cel care se încrede în Dumnezeu are o pace care întrece înțelegerea omenească (Filip. 4:7). Capacitatea de a sta liniștit având o conștiință curată, știind că suntem în  grija lui Dumnezeu, orice ar veni, este o mare binecuvîntare. El garantează un somn liniștit copiilor Lui și ”le dă pîine ca în somn.” Recomand și citirea Psalmului 128, care pare o continuare a Psalmului 127. Atunci când avem priorități corecte, nu trebuie să ne temem. Domnul Isus a lăsat să se înțeleagă clar acest lucru (Mat.6:25-34). Dacă avem pace cu Dumnezeu, atunci putem avea și pace cu ceilalți și cu conștiința noastră.

Pastor Marius Cimpoae și Corul Liceului Baptist Timișoara la Biserica HARUL Lugoj


✔ Botez la Biserica Betania Londra


Ziua Mamei la Biserica Baptistă Betel Timişoara

Cinstește-l pe tatăl tău și pe mama ta, pentru ca să trăiești mult timp în țara pe care ți-o va da Domnul, Dumnezeul tău! (‭Exodul‬ ‭20‬:‭12‬ NTR)