După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 mai 2015

Rugăciune în stil penticostal la Vatican

Papa Francisc a primit joia trecută în audienţă un grup de aproximativ 100 de pastori evanghelici, majoritatea penticostali-carismatici, care au cerut o întrevedere privată cu Suveranul Pontif.
Delegaţia a fost condusă de pastorul italian Giovanni Traettino, a cărui biserică din Caserta (sudul Italiei), a fost vizitată de Francisc în vara trecută, fiind prima biserică penticostală pe care o vizitează un papă. Vizita grupului de pastori s-a caracterizat „printr-o cordialitate vie şi printr-un spirit de rugăciune pentru unitate”, conform unui comunicat al Biroului de Presă de la Vatican. Comunitatea de pastori provine din diverse locuri ale lumii şi are ca precedent relaţia stabilită prin vizita papei de anul trecut la Caserta. Vizita grupului penticostal ar putea fi un schimb de curtoazie cu Francisc, care a fost primul papă care a ieşit de la Vatican, pentru a se reuni cu reprezentanţi ai Bisericii Evanghelice Penticostale.
Continuarea pe www.benidradici.com

Daniel Hada, Ciprian Terinte și Puiu Ștefan la Poarta Cerului Hassleholm, Suedia



Glory Gates Quartet la Cluj-Napoca


☉ Conferinţă regională de tineret cu Nicolae Geantă la Iaşi

Din program;
10-10.30 lauda şi închinare
10.30-11.30 mesaj biblic - sesiunea I
11.30-12.00 pauză
12.00- 13.20 Seminarii
13.20-14.20 Pauză masă prânz
14.20 - 16.00 mesaj biblic - sesiunea II şi concluzii.
16.30 - Marşul ''Rugaţi-vă pentru binele cetăţii''
17.30 Rugăciune - esplanada Palatului Culturii

Believe România la Cluj-Napoca

Mai multe detalii: AICI

Grupul Speranța la Galați


Florin Ianovici - Dumnezeul lui oricine, oricând și oriunde

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Marius Cruceru - Între Scriptură și ziar cu… pastorul Gigi Cosman


Vezi și:

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Dragii noştri,
 

     De o săptămână şi ceva sunt cu dureri mari de rinichi şi mă lupt cu alte probleme aferente. Se pare că elimin din nou pietre şi tratamentul cu calmante mă ajută foarte puţin.
     În seara aceasta am ajuns să-mi fie greu să mă dau jos din pat, pentru că durerile mi se accentuează foarte tare. Într-o săptămână ar veni aici, în junglă, un zbor al armatei cu care sperăm să putem ajunge până în capitală, la Lima, ca să fiu consultată de medici şi să vedem ce putem face. Însă nu ştiu cum voi mai rezista încă o săptămână cu durerile acestea.
   Ne-am unit, ca echipă, cu colegii noştri de misiune cu care lucrăm aici, în Atalaya, să ne rugăm şi să cerem har de la Dumnezeu. Cu camioneta şi apoi cu autobuzul mi se pare imposibil să mergem, pentru că drumurile sunt cu gropi şi e multă zdruncinătură. Nu ştiu cum aş putea rezista. Pe lângă asta, sunt aproape 22 de ore de călătorie. Nu ştiu ce vom face.
    Îmi amintesc că anul trecut, chiar în perioada aceasta, am fost internată în spital cu aceeaşi problemă şi a trebuit să merg în Lima, la fel, de urgenţă. Credem că Dumnezeu e în control şi toate acestea nu sunt întâmplări, ci sunt situaţii îngăduite de El pentru un bine viitor pe care, deocamdată, poate că nu îl putem înţelege. De aceea Îi cerem Lui putere, răbdare şi înţelepciune.
      
Vă rog mult, rugaţi-vă pentru noi ca Dumnezeu să ne dea o soluţie: să îmi ia durerile sau să ne dea o posibilitate să putem ieşi de aici, din junglă, cât mai curând. Am nevoie de mult har de la Domnul. Câteodată durerile îmi par imposibile şi îmi tot aduc aminte de versetul care spune că El nu îngăduie nimic din ce nu putem duce. Şi mă agăţ de El şi vreau să Îl cred puternic.

          
        Vă mulţumesc pentru rugăciunile voastre!
                Amalia Acatrinei


Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.
liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


† Magda Popescu se întoarce în România!

Vrem sa multumim mult fratilor, Bisericilor si prietenilor din UK, care in tot acest timp au stat alaturi de noi! Domnul sa va rasplateasca!!!
Ne-am rugat si am luat decizia sa mergem acasa in Romania, fiind sfatuiti de fratele Florin Ianovici, impreuna cu fratii din Biserica Betel Bucuresti, de unde apartinem. Joi vom fi acasa cu ajutorul Domnului.
Nu ne putem plange ca nu am fost tratati foarte bine aici, doar ca sistemul lor este prea lent, iar starea Magdei nu este una buna deloc.. 
Tumoarea creste si durerile la fel.. 
Mergem acasa cu nadejde in Dumnezeu si continuam sa luptam!! Magda spune ca "Dumnezeu sta sus in cer si face tot ce vrea si ceea ce face El este cel mai bun."

Dani si Magda Popescu
Vezi și:

Nisti Popa şi Trupa Răspuns la Biserica Cetatea Alba Iulia

Biserica Cetatea