duminică, 31 mai 2015

Vladimir Pustan la Biserica Greco-Catolică Beclean

Luni, 1 iunie 2015, orele 16.30
Vladimir Pustan 
impreună cu 
Grupul Cireșarii
vor sluji
la Biserica Greco-Catolică 
Beclean

Viorel Iuga la Biserica Baptistă Betel Satu Mare


Vladimir Pustan la Căminul Cultural Figa, județul Bistrița-Năsăud


Sărbătoarea Rusaliilor în Parcul Rozelor Timișoara


Vladimir Pustan - Ce sunt Rusaliile? (31 Mai 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Biserica Metanoia Arad: Picnic la pădurea Vladimirescu


Adi Crisztea și echipa muzicală de la Centru Caleb Cluj la Bistrița


Inaugurarea Bisericii din Ambohimandroso, Madagascar

Cu ajutorul Misiunii Genesis si a Bisericii Romane Philadelphia din Chicago, in parteneriat cu noi si APME, la care s-au mai adaugat alte eforturi particulare, am reusit aproape sa finalizam constructia Bisericii din Ambohimandroso.

In data de 22 mai 2015 am si oficiat un serviciu divin de deschidere a acestei cladiri pentru serviciile de inchinare. Biserica se numeste Karmela Eben Ezera si de cativa ani se luptau sa supravietuiasca intr-o baraca din lemn.

Acum, prin harul lui Dumnezeu, au o cladire noua, solida, care nu se distruge din cauza cicloanelor si care poate fi chiar si un loc de adapost in cazul unor furtuni puternice.

Va prezentam mai jos cateva dintre momentele emotionante si binecuvantate de la serviciul de dedicare a acestei cladiri pentru slujba spirituala si pentru slava lui Dumnezeu. Invitatii de onoare au fost pastorul Ilie Tomuta si directorul RTN Chicago, Petru Amarei. Au participat de asemenea si vicepresedintele AOG Madagascar, pastorul Herinjaka si Secretarul General - pastorul Haja, plus alti 10 pastori ce au onorat cu prezenta lor momentul festiv.

sâmbătă, 30 mai 2015

Samy Tuțac - Minunea de la Rusalii

În ziua de Rusalii s-a întâmplat ceva deosebit, iar ceea ce s-a întâmplat a avut un impact puternic asupra oamenilor. În ziua Cinzecimii s-a coborât din cer o nouă putere, o nouă mărturie, o nouă prezență, o nouă manifestare a lui Dumnezeu în lume.

La sărbătoarea Rusaliilor este bine să ne uităm în Scriptură și să ne reamintim de minunea de la Rusalii, de puterea extraordinară revărsată la Rusalii, de impactul deosebit pe care l-au avut credincioșii plini de Duhul Sfânt în ziua de Rusalii și apoi în zilele următoare. Dar nu este suficient să comemorăm Rusaliile. Nu ne putem mulțumi cu atât. Nu ne putem consola cu ceea ce s-a întâmplat, acum două mii de ani, la Ierusalim, în ziua de Rusalii.

Deși suntem conștienți că, într-un anume fel, Rusaliile au fost un eveniment unic, suntem la fel de conștienți că, într-un alt fel, Rusaliile pot fi un eveniment repetabil. Putem experimenta și noi puterea Rualiilor, îmbrăcarea cu putere de sus, pentru a trăi o viață victorioasă și pentru a avea o mărturie cu impact în lume.

Avem nevoie să experimentăm minunea Rusaliilor care să transforme viețile noastre, iar lumea să rămână uimită și să fie obligată să ia o decizie. Sărbătorim Rusaliile cu convingerea că Dumnezeu poate face și astăzi ceea ce a făcut atunci.


Pastor Samy Tuțac

Misiunea Speranța - Apel pentru susținere!

Misiunea Speranța a încheiat prima parte a turneului misionar desfășurat în România sub genericul „Sens unic spre cer”. Oameni din 15 localități au fost chemați să-L caute pe Acela care poate să le dea iertare de păcate și o nouă perspectivă asupra rostului vieții pe acest pământ. Slăvim Numele Domnului pentru că a fost prezent și a mișcat inimile celor ce au participat la serile de evanghelizare! Ne rugăm pentru cei care au auzit chemarea Domnului și care îi vor da curs, mergând pe un nou drum, drumul care îi va duce în veșnicie.
Echipa Misiunii Speranța are cuvinte de mulțumire pentru toate bisericile evanghelice, precum și pentru toți frații care au colaborat și au făcut posibilă vestirea Evangheliei în Alexandria, Zimnicea, Bărbulești, Galați, Brăila, Tecuci, Bârlad, Vaslui, Iași, Bucecea, Bicaz Chei, Agrij, Ineu, Chișineu Criș și Cornești.
Apreciem implicarea în slujire a celor care au făcut parte din echipa Misiunii Speranța și a pastorilor care au predicat Cuvântul lui Dumnezeu spre mântuirea celor prezenți.
Toate programele de evanghelizare din intervalul 13 - 28 mai au fost transmise live și oricând doriți le puteți revedea accesând canalul de YouTube Speranța Media.
Cea de-a doua parte a turneului „Sens unic spre cer” va avea loc între 9 - 22 iulie 2015. Vă invităm să continuați să ne susțineți în lucrare prin rugăciune, dar și printr-o donație personală alegând una dintre modalitățile de mai jos. Astfel puteți fi alături de oameni, pentru sufletele lor!
Donează online:
*E-payment || PayPal

Donează prin transfer bancar:
ASOCIAŢIA MISIUNEA SPERANŢA
Str. Tractoriştilor, nr. 11
Cluj Napoca, 400401, România
RON: RO02 RNCB 0106 0266 0585 0001
EUR: RO45 RNCB 0106 0266 0585 0003
USD: RO88 RNCB 0106 0266 0585 0005

Banca Comercială Română
SUCURSALA CLUJ NAPOCA
STR. Gheorghe Barițiu nr.10-12, România
Swift Code: RNCB ROBU

Donații USA - Trimite check pe adresa:
The Hope Mission
9220 Belleforte
Morton Grove 60053
Illinois USA

Donații Canada - Trimite check pe adresa:
Hope Mission of Christ
448 OLD Chicopee Trail
Kitchener Ontario
N2A 4H2 Canada

„Rugați-vă totodată și pentru noi, ca Dumnezeu să ne deschidă o ușă pentru Cuvânt, ca să putem vesti taina lui Hristos…” (Col.4:3a)

✡ Situația antisemitismului în Europa

Lazăr Gog - Pentru cine sunt Rusaliile?

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Lazăr Gog

Mesajul de Rusalii al Preşedintelui Uniunii Baptiste din România


Scumpi fraţi şi surori în Domnul Isus Cristos, 

Nu ştiu cât voi reuşi, dar îmi doresc să putem comunica cât mai mult. Până voi găsi şi alte mijloace de comunicare, voi încerca să le folosesc pe cele mai rapide. Îmi doresc din inimă să ştiu bucuriile şi nevoile voastre. De asemenea, voi încerca să vă aduc la cunoştinţă cât mai multe bucurii, dar şi subiecte de rugăciune. 

Încep cu o bucurie mare. În zilele acestea, inclusiv calendarul ne aduce aminte că Domnul Isus a înviat, S-a înălţat la cer şi a trimis Duhul Sfânt în lume. Prezenţa Lui ne-a adus şi ne oferă mult mai mult decât putem înţelege. Prezenţa Duhului Sfânt în toţi cei mântuiţi este un prilej de mare mulţumire. 

Vă chem în aceste zile să recitim pasajele biblice care vorbesc de prezenţa şi lucrarea Duhului Sfânt. Vă rog să ascultaţi cu atenţie şi credinţă mesajele care vă vor fi aduse din partea Domnului prin Duhul Sfânt. Vă chem să mulţumim din inimă Tatălui ceresc pentru Duhul Sfânt şi apoi să trăim în aşa fel ca Duhul să se simtă bine în viaţa noastră. 

Să facem tot ce ne stă în putinţă ca Duhul să nu fie întristat, ci bucuros. Mai mult, pentru că numai Duhul Sfânt convinge oamenii de păcat şi de nevoia pocăinţei, vă chem să ne aşezăm la dispoziţia Domnului pentru a putea duce Evanghelia la cât mai mulți dintre semenii noştri. 

Vremurile se schimbă, noi ne schimbăm, dar mandatul nostru nu. Am fost mântuiţi, am fost echipaţi şi suntem trimişi să fim martorii Domnului Isus Cristos cel viu, Singurul care este Calea Adevărul şi Viaţa. 

Sărbători binecuvântate în puterea Duhului Sfânt! 

Păstor, Viorel Iuga

Știri creștine: Mapamond creștin (31 mai 2015)

Din sumarul ediției:
  • Echipa de ajutorare CBN intervine in Nepal
  • Calea orașului Baltimore înspre recuperare
  • Israelul folosește tehnologia pentru a face deșertul să înflorească
  • Mahane Yehuda: piața în aer liber din Ierusalim
  • O biserică oferă ajutor unei victime afectate de virusul Ebola
  • De la îngrijitor la director: împlinirea unui vis
  • Concert Glory Gates in Timisoara

Nicolae Geantă în Bihor


vineri, 29 mai 2015

Viorel Iuga - Cuvântul slujitorului ales…

 Iubiţi fraţi şi surori în Domnul Isus Cristos,

Aşa cum bănuiesc că aţi aflat, Domnul a decis să îmi încredinţeze o nouă slujbă. Vă mulţumesc frumos pentru rugăciuni, încurajări şi colaborare. De asemenea, vă rog frumos să îmi fiţi alături în continuare susţinându-mă în rugăciune. 

Dorinţa mea este să înţeleg corect care sunt lucrurile în care doreşte Domnul să mă implic şi cum le pot împlini în aşa fel ca El să fie glorificat. 

Mă rog Domnului să fiu folosit împreună cu ceilalţi colegi în aşa fel ca Împărăţia lui Dumnezeu să se extindă şi toate bisericile baptiste, şi nu numai, să fie folosite de Domnul la salvarea şi sfinţirea oamenilor şi în mod implicit la transformarea societăţii în care ne trăim vremelnicia. Implor prezenţa şi puterea Domnului deoarece:

Sunt dependent de har ca preşedinte!
Voi împlini ce Tatăl îmi va cere,
Doar când urmez Modelul lui Isus
Numai cât Duhul Sfânt îmi dă putere!

Ştiu că solicitări vor fi mulţime
Dar nu vreau „alergare în zadar”
De-aceea astăzi mi-am ales moto-ul:
„Un preşedinte dependent de har!”

Păstor, Viorel Iuga

Viorel Iuga, noul Președinte al Uniunii Bisericilor Baptiste din România

Biserica baptistă „Emanuel” din Oradea a găzduit joi și vineri (28-29 mai 2015) Congresul național electiv al Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România (UBCB) - Cultul Creștin Baptist din România, la care au fost aleși pentru un mandat de patru ani membrii Consiliului Național al Uniunii, ai Comitetului Executiv și noul Președinte al cultului.

La lucrările Congresului cu tema „Isus Hristos este Calea, Adevărul și Viața” au participat 874 de delegați electori din cadrul celor 14 comunități regionale și Convenția Baptistă Maghiară ale Cultului baptist din România care, potrivit site-ului oficial al Uniunii, numără peste 1.700 de biserici în care slujesc lui Dumnezeu aproximativ 150.000 de credincioși.

Un moment deosebit al lucrărilor Congresului a fost marcat prin discursul susținut de Victor Opaschi, ministru secretar de stat al Secretariatului de Stat pentru Culte care, într-o scurtă alocuțiune, a adresat delegaților bisericilor baptiste salutul său, alături de mesajul de apreciere și susținere al șefului Guvernului României, premierul Victor Ponta. Mesaje deosebite marcate de o viziune optimistă au fost adresate Congresului și de prof.univ.dr. Otniel Ioan Bunaciu, președintele în exercițiu al Federației Baptiste Europene - European Baptist Federation (EBF), alături de Tony Peck, Secretarul General EBF. Parlamentarii creștini baptiști au salutat misiunea Congresului național al UBCB și au subliniat în discursurile lor, alături de Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, rolul constructiv al mișcării creștine baptiste din România și Diaspora.

Noul Președinte al Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România (UBCB) - Cultul creștin baptist din România a fost ales prin votul delegaților la Congres pastorul arădean Viorel Iuga, slujitorul Bisericii Creștine Baptiste „Speranța” din Arad. Acesta se autocaracterizează drept „un dependent zilnic de călăuzirea, de mila, de înţelepciunea şi de puterea lui Dumnezeu”. Președintele ales al Cultului creștin Baptist din România are 53 de ani (originar din Săliştea de Sus, județul Maramureş), este căsătorit cu Didina Eugenia şi sunt binecuvântaţi cu doi copii credincioşi Cristian şi Teodora Harina.

Sorin Petrache

† Noua conducere a Uniunii Bisericilor Baptiste din România

Preşedinte: 
Viorel Iuga
Vicepreşedinte pastorală: 
Samy Tuţac
Vicepreședinte educație: 
Paul Negruț
Vicepreședinte misiune: 
Otniel Bunaciu

Secretar generalNelu Ardelean
Secretar general adjunct: Ilie Milutin

Breaking news

Mediafax.ro: Klaus Iohannis: Apreciez contribuţia Cultului Creştin Baptist la dezvoltarea societăţii româneşti

"Cultul Creştin Baptist are o prezenţă activă în ţara noastră şi apreciez contribuţia dumneavoastră, ca şi a tuturor Cultelor şi Bisericilor recunoscute în România, la dezvoltarea societăţii în ansamblul ei. Vă doresc mult succes în desfăşurarea Congresului şi sper ca ecourile lucrărilor pe care le găzduiţi la Oradea să aibă reverberaţii rodnice pentru întreaga dumneavoastră comunitate", a mai transmis şeful statului.

România Liberă: Mesajul lui Iohannis pentru Cultul Creştin Baptist

Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Congresului Cultului Creştin Baptist, în care şi-a arătat aprecierea faţă de contribuţia acestui cult, ca şi a tututor Cultelor şi Bisericilor din România, la dezvoltarea societăţii în ansamblul ei, informează Administraţia Prezidenţială.
"Cu prilejul celui de-al 36-lea Congres al Cultului Creștin Baptist, vă transmit salutul meu cordial și vă felicit pentru organizarea acestui eveniment important pentru comunitatea dumneavoastră și pentru întreaga Biserică Creștină Baptistă. Cred într-o societate pluralistă, care pune în valoare diversitatea identităților sale culturale, etnice și religioase. România împărtășește principiile care fac posibil dialogul într-o Europă unită: libertatea conștiinței religioase, toleranța, multiculturalismul. Evenimentele din ultima perioadă, violențele de natură etnică sau religioasă care tulbură societatea globală în care trăim, ne arată cât de importante sunt și vor continua să fie toate aceste valori", a transmis Klaus Iohannis.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Pastor Cristi Șipoș la Biserica Harul Lugoj


✔ Botez la Sala Cireșarii Beiuș


✔ Botez la Biserica Râul Vieții Constanța


✔ Botez la Biserica Penticostală BETEL Dumbrăveni


✔ Botez la Biserica Harvest Metanoia Arad

Biserica Harvest Metanoia Arad

✔ Botez la Biserica Baptistă Golgota Constanța


✔ Botez la Biserica lui Hristos Londra


✔ Botez la Biserica Râul Trezirii Arad

Duminica, 31 mai, orele 9,30, va invitam la un program special cu ocazia serviciului de botez in apa. 
Mesajul va fi sustinut de pastorul Abel Kungu! 
Va asteptam cu drag!

Biserica Crestina Râul Trezirii Arad 
Calea Aurel Vlaicu 41/43 vis a vis de stadionul UTA
Program transmis in direct pe www.raultrezirii.ro 

Ziua Internaţională de Evanghelizare

Pastor Gabi Izsak la Bisericile Elim, Philadelphia şi Ghetsimani din Chicago, Illinois

Duminica, 31 mai, de la ora 09:00 
la Biserica Penticostală Română "ELIM" Chicago, IL

Duminica, 31 mai, de la ora 06:00 PM 
la Biserica Penticostală Română "PHILADELPHIA" Chicago, IL

Luni, 01 iunie, de la ora 07:00 PM 
la Biserica Penticostală Română "GHETSIMANI" Chicago, IL

joi, 28 mai 2015

Pastor Vasi Duma la Biserica Maranata Napoli


† Apel pentru ajutorarea Magdei Popescu!

Va binecuvantam in Numele Domnului!
Dorim sa va multumim pentru post si rugaciuni. Magda se odihneste foarte mult si se simte mai bine. Nu mai are dureri in corp unde sunt localizati nodulii cancerosi, a tinut tot felul de regimuri naturiste care au ameliorat putin durerea. Tumoarea din orbita in schimb creste foarte repede, sunt si noduli noi aparuti in jur.
Nadejdea noastra ramane in Dumnezeu!!! Aproape ca nu ne mai vine sa facem nimic in spital.. Stim ca ziua hotarata de Dumnezeu este aproape si tumoarea se va oprii atunci cand EL spune STOP!
Magda a inceput prima sedinta de chimioterapie, iar pentru inceput va face 4 sedinte, urmand joi, sambata si duminica. Fiindca ea a slabit destul de mult, o sora din biserica ne-a recomandat o injectie "Neulasta-PTR" care o va ajuta in intarirea sistemului imunitar, ea se ia la 24h de la fiecare sedinta de chimioterapie. Problema este ca aceasta injectie costa 1500 euro, dar aceasta sora a spus ca ne poate face rost de ea la 800 euro. Ne-a spus ca o VA AJUTA MULT !
Daca aveti posibilitatea si daca doriti sa va implicati financiar, sa ne sustineti in mod deosebit in aceasta lucrare, noi va putem lasa doua conturi.

Dumnezeul nostru care vede totul, sa va rasplateasca!
Multumim din suflet!!
+40762155209 
Daniel Popescu
Cu drag, Dani si Magda Popescu
Popescu Daniel
BCR
Swift Code: RNCB RO BU
RO86RNCB0485117968970001 - RON

Contul din Anglia
D Popescu
20-47-34
30917893

Vezi și:

Festivitate de absolvire la Colegiul Biblic Est European Oradea


Festivitate de absolvire la Universitatea Emanuel Oradea


☉ Conferinţa Judeţeană de Tineret "Viaţa la răscruce de drumuri" la Biserica Betleem Orăştie


Cristi şi Emma Repede la Paris


Florin Ianovici, Vasile Oprea, Isaura Dincă şi Marian Mocanu la Biserica Cetatea Sfântă Târgovişte


Cristocentric la Biserica Speranţa Timişoara


Ziua de Cluj: Peste 9000 de oameni prezenţi la conferinţa Believe România, în Sala Polivalentă

Peste 9000 de persoane au participat în perioada 23-24 mai la conferinţa Believe România, organizată la Cluj-Napoca, în incinta celei mai mari şi mai moderne săli polivalente din ţară.

Timp de două zile, aceştia s-au bucurat de momente speciale în prezenţa formaţiilor Believe Band şi Not an Idol, a corului Sing Gloria, format din 1000 de cântăreţi şi condus de Don Grigg. De asemenea, participanţii au fost încurajaţi şi de mesajele din Evanghelie, ale pastorilor Nelu Brie, Cristian Barbosu şi Ravi Zacharias, să îndepărteze obstacolele care stăteau în calea credinţei lor în Isus Hristos.

"Aproape 10.000 de oameni s-au aflat în cea mai mare sală polivalentă din România, pentru conferinţa Believe România. Mulţumesc tuturor celor care s-au rugat pentru echipa RZIM Romania şi care au stat alături de noi în acest week-end. A fost un privilegiu să slujesc alături oameni adunaţi din toată Europa. Am fost marcat în mod special de numărul tinerilor care au luat parte la eveniment. Am vorbit despre unicitatea lui Cristos în lumea noastră tulburată, despre bunătatea lui Dumnezeu şi despre problema răului. Vă rog să vă rugaţi în continuare pentru participanţi; ne rugăm ca adevărul pe care l-au auzit să ducă la tranformare şi vieţi predate Domnului nostru", a precizat invitatul special al conferinţei, Ravi Zacharias.

Pe parcursul conferinţei Believe, sute de oameni au luat decizia să înceapă un dialog real cu Dumnezeu. Evenimentul a avut şi un scop caritabil: renovarea unor saloane ale secţiei de pediatrie de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca.

miercuri, 27 mai 2015

B1.ro: Augustin Zegrean: Căsătoriile între homosexuali sunt împotriva poruncilor lui Dumnezeu


Președintele CCR, Augustin Zegrean,  s-a arătat împotriva homosexualității, prostituției și a fecundării in vitro, în discursul ținut cu ocazia unui eveniment organizat vineri, la Templul Coral, scrie Ziare.com.

"Cele 10 porunci, Decalogul, reprezintă prima mare încercare de legiferare, de codificare a legislației omenirii. În decursul vremii, sigur că ele nu au fost respectate, cum nu sunt respectate nici în ziua de astăzi. Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta - cine o fi tatăl tău, când fecundarea este făcută in vitro? - Cine o fi mama ta, când ai fost purtat în pântece de o mamă surogat? - Dar dacă tatăl tău este un bărbat și mama ta este tot un bărbat? Să nu fii desfrânat este cea de-a șaptea poruncă - Păi în ziua de astăzi, domnule Zgonea, statele se forțează să adopte legi ale desfrânării pentru că se vorbește tot mai des despre legea prostituției.

Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău - sigur că mărturia mincinoasă este pedepsită de toate legislațiile, dar delațiunea... suntem martori dintotdeauna a delațiunii și au practicat-o oamenii cu mare plăcere", a spus Augustin Zegrean.
Continuarea pe www.b1.ro

Pastor Ovidiu Petric - Reevaluează-ți "idolii" în "lumina" homosexualității

Recentul vot favorabil acordat legalizarii căsătoriilor de acelasi sex in cadrul referendumului organizat in Irlanda a stârnit valuri de simpatie la nivel internațional in randul actorilor si cantaretilor ce modeleaza spatiul showbizului.

Starurile divertismentului mondial s-au întrecut in declarații apreciative fata de atitudinea deschisă si nedesciminatorie fata de căsătoriile de acelasi sex legalizate de poporul irlandez, ce a fost vazut ca un deschizător de drumuri si un model de urmat in Europa.

"Miley Cyrus a scris simplu: "Da, Irlanda!". Cat despre actorul Russell Crowe, heterosexual, acesta a notat: "Draga, Irlanda, esti minunata!" conform
ziare.com

Acelasi site de știri afirma ca actorul irlandez Colin Farrell, al carui frate este homosexual, a declarat pentru E! Online: "Irlanda si-a deschis inima intr-un fel pe care il va simti intreaga lume... Cum ne-am schimbat norocul in 24 de ore, cum am luminat calea, cum am garantat un viitor mai luminos si plin de iubire pentru cei care numesc acest tinut frumos 'acasa'... Bravo, cetateni ai Irlandei!".

Cantaretul Sam Smith, care a recunoscut public ca e homosexual, a scris pe Twitter: "Acum, se poate ca si restul lumii, va rog, sa procedeze precum Irlanda? Va rog... " Actorul homosexual Sir Ian Mckellen, a felicitat Irlanda pentru acest vot, la fel cum a procedat si Lady Gaga, afirma ziare.com

Spiritul european o data identificat cu valorile crestine, pe care le apara cu inversunare a sucombat spiritului valorilor confuze si nebiblice, care au ajuns sa fie apreciate si promovate drept virtuți, iar intr-un final legalizate.

Parca nicăieri nu se regasesc mai bine cuvintele profetice ale apostolului Pavel din Epistola sa către Romani ca in acest vot irlandez pro-homosexualitate, cuvinte in care apostolul concluzionează ca din moment ce omul Îl abandonează in mod deliberat si ireversibil pe Dumnezeu si Dumnezeu ii da omului ceea ce-si dorește - omul cade intr-o confuzie si o dezorientare morala crasa si înfiorătoare ce il face sa numească binele rau si raul bine:

"tot astfel, și bărbații au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvârșit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoștința lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minții lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

Și, măcar că știu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuși, ei nu numai că le fac, dar și găsesc de buni pe cei ce le fac."(Romani 1:27-28, 32 VDCC)

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Beniamin Fărăgău - Primul Adam şi al doilea Adam

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Beniamin Fărăgău

✡ Evanghelicii americani şi ajutorul oferit statului evreu

Cristian Barbosu - Mesaj la Conferinţa Naţională a Bisericilor Penticostale din UBPRS – Arganda del Rey

Mesajul pastorului Cristian Barbosu de la minutul 1:05:00

† Pastorul Gabriel Someşan a plecat la Domnul!

Sincere condoleante familiei fratelui si pastorului Gabriel Somesan, care a fost unul dintre membrii fondatori (din primul deceniu) al Bisericii Philadelphia Chicago!

"Cu multa durere in suflet vrem sa anunțam pe toți frații si prietenii noștri ca tatal nostru Pastor GABRIEL SOMESAN a plecat la Domnul. 
Va rugam sa ne purtați in rugăciune!
Mulțumim din partea intregii familii Somesan!"