După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 aprilie 2015

Magda Popescu nu intră încă în operație!

Multa pace!

Dumnezeu, care este mai mare decât medicii, a hotarat ca nici mâine, Magda Popescu sa nu intre in operație. Este a doua oara cand stim ca Dumnezeu a anulat operația. Acest lucru ne da încrederea ca Dumnezeu nu vrea ca Magda Popescu sa ramana fara ochi. Credem ca Dumnezeu va lasa o mărturie vie prin Magda Popescu.

Saptamana trecuta va spuneam ca au descoperit 2 ganglioni cam de marimea unui cm; au facut biopsie si luni Magda a facut un scan general. Astăzi a venit rezultatul biopsiei si ganglionii sunt cancerigeni (in zona spatelui, ficat, piept si la gât sunt localizați). Vestea nu a fost asa cum ne așteptam.

Medici au hotarat ca Magda sa intre in chimioterapie de saptamana viitoare. Multumim tuturor celor ce au fost in zi de post împreuna cu noi!

Biruinta va fi mare, cu Dumnezeu vom castiga aceasta lupta si ne vom bucura împreuna! 

Vladimir Pustan - Istoria unui om (25 aprilie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

† Decizii privind Congresul Uniunii Baptiste din România


Potrivit site-ului revistacrestinulazi.ro, la întâlnirea de astazi a consiliilor reunite ale Uniunii Baptiste s-a decis ca Biserica Baptistă Emanuel din Oradea să găzduiască Congresul Cultului Creștin Baptist din România care se va desfășura în perioada 28-29 mai 2015.  

Președinte al Congresului va fi pastorul Onisim Mladin de la Biserica Baptistă Dragostea din Arad.

Vezi și:



Evadează cu TBV la munte!


Salutare, dragi tineri dornici de aventura! :)

Echipa de activitati a Bisericii Bunavestire Bucuresti lasa micii deoparte de 1 Mai 2015 si va invita la o iesire cu cortul, intreg weekend-ul!

Acesta este evenimentul pe Facebook, unde gasiti detalii si puteti confirma / invita: 

† Lista candidaţilor pentru conducerea Uniunii Bisericilor Baptiste din România

Până în momentul de față și-au arătat disponibilitatea de a candida: 

  • Pentru funcția de Președinte al Cultului: Viorel Iuga, Ionel Tuțac și Daniel Mariș. 
  • Pentru Secretar general sunt propuși: Cornel Boingeanu, Ioan Ardelean și Mircea Ursu
  • Pentru Vicepreședinte cu misiunea: Otniel Ioan Bunaciu. 
  • Pentru Vicepreședinte cu pastorala: Samuel Tuțac și  Paul Vasile
  • Pentru Vicepreședinte cu educația: Paul Negruț și Daniel Fodorean
  • Pentru Secretar general adjunct: Ilie Milutin și Timotei Rusu.

O.M. România — Ajutor pentru Nepal

Dupa ce socul initial a trecut, echipa noastra din Nepal incepe sa se implice in acordarea primului ajutor dupa un astfel de dezastru. Daca vreti sa va implicati puteti sa face o donatie in contul nostru:
Fundaţia O.M. România
Raiffeisen Bank Ghimbav
RO36RZBR0000060001980582

cu specificaţia:
NUMELE TĂU / NEPAL

Nelu Peia - Despre începuturile Alianţei Evanghelice din România

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Hristos este viu! 
            Mai întâi de toate am dorit să vă salutăm cu acest adevăr etern!

            Dragi fraţi şi surori, vă dorim şi ne dorim să fim mici Hristoşi vii şi plini de roada Duhului Sfânt. Domnul să ne ajute la acesta! Sper că sunteţi sănătoşi, voioşi şi, mai ales, credincioşi lui Hristos Cel înviat din morţi! Deşi Paştele a trecut, Hristos este viu în inimile noastre şi Însuşi Hristos este Paştele nostru.

            De sărbători
            Cu ocazia sărbătoririi înverii lui Hristos, eu şi Uday ne-am bucurat să slujim Domnului în bisericuţa din care facem parte, am organizat un mic program cu copiii şi Uday cu câţiva adolecenţi. Am simţit puţin că este Paşte. Aici contextul este diferit şi foarte târziu am aflat că vom sărbători Paştele.
Mă bucur să văd că Uday slujeşte în bisericuţă fie prin predicare fie în coordonarea timpului de închinare prin cântare. Vrem să fim de folos Domnului. Eu continui să fiu de folos copiilor prin împărtăşirea lecţiilor biblice, prin craft sau cântări. Soţia pastorului care este responsabilă cu lucrarea cu copiii mă încurajează în iniţiativa mea de a face lucruri noi cu copiii. Este nevoie de materiale şi mijloace vizuale pentru a interacţiona cu copiii. Într-un fel sau altul, Domnul ne ajută. 

            Locaţia nouă Utlabari

            Vă spuneam că soţul meu a început o lucrare de evanghelizare şi zidirea bisericii în locaţia nouă.
            Lucrarea, cu ajutorul Domnului, continuă, uneori cu veşti mai mult sau mai puţin îmbucurătoare, însă prin toate acestea suntem mai mult decât biruitori, pentru că CEL CARE ESTE în noi este mai mare decât cel care este în lumea asta! Lucrarea este foarte grea şi este nevoie de multă rugăciune. Vinerea trecută, Uday a venit foarte descurajat. A aflat că acolo sunt multe duhuri de curvie şi aproape în fiecare familie sunt probleme de genul acesta. În plus, a înţeles că este chiar un caz de viol, despre care nu am să dau mai multe detalii; ca să nu mai pomenim de duhuri de vrăjitorie şi altele. Vă rugăm mult să vă rugaţi pentru tărie spirituală, pentru protecţie spirituală atât pentru Uday şi fratele cu care este, cât şi pentru familiile noastre. Întunericul nu a biruit şi LUMINA a venit ca să biruiască întunericul. De aceea, fraţilor, luptaţi-vă împreună cu noi în rugăciunile voastre. Deşi mi-am dorit mult să fiu alături de copii, să fac lucrare şi aici, realizez că este greu pentru mine să călătoresc acum, în condiţia în care mă aflu. Dar Domnul face toate lucrurile frumoase la timpul lor! 

Picnic la Remetea Mare, Canton Bucovăţ, județul Timiș


Departamentul de tineret al Bisericii Poarta Cerului din Timisoara va invita la un picnic impreuna cu tinerii bisericii la pensiunea Zetas in data de 2 Mai 2015. 

Pensiune Restaurant Dov (fosta Zetas)
Adresa: Remetea Mare, Canton Bucovat (15 km de Timisoara).

Cost de participare: 30 Lei

Pentru inscriere va rugam sa luati legatura cu Miriam Petrovici - 0720901966.

Termen limita pentru inscrieri: Miercuri, 29 aprilie, Ora 10:00 A.M.

Concert Debtors Yet Heirs la Crystal Tower Bucureşti


A apărut noul număr al revistei Alfa Omega TV Magazin

Mai multe detalii: AICI

Pastor Mircea Fratuțescu la Biserica Betania Valu lui Traian, județul Constanța


☉ Conferință de tineret la Biserica Evanghelică Sion Londra

Sursa: AICI

Tabăra Tânăr Pur 2015 cu Sandeep Poonen

Sursa: AICI